Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

hybride fietsen

De 3 meest populaire elektrische damesfietsen onder de 1.550 euro

Ben jij op zoek naar een elektrische damesfiets? Door het grote en diverse aanbod kan het soms lastig zijn om een voor jou passende elektrische damesfiets te kiezen. Een aantal zaken waar je op kunt letten: de actieradius, het aantal versnellingen en de oplaadtijd van de accu.

Bij Decathlon is er een uitgebreid aanbod te vinden uiteenlopend van 1.149 euro tot 1.549 euro. Van stijlvolle elektrische fietsen voor in de stad tot elektrische mountainbike tot aan compacte opvouwbare e-bikes. In dit artikel helpen wij je op weg bij je zoektocht door onze 3 favoriete elektrische damesfietsen onder de 1.550 euro uit te lichten.

#1 Avalon E-Base Dames 3V Rollerbrake – € 1.134,99

Avalon is een gerenommeerd Nederlands fietsenmerk dat al meer dan 20 jaar fietsen maakt en assembleert in een eigen werkplaats. Het merk staat bekend om zijn degelijkheid, kwaliteit en oog voor design. Dit alles tegen een aantrekkelijke prijs. De Avalon E-base is een comfortabele stadsfiets, waarmee je stijlvol en soepel door het stadsverkeer kunt manoeuvreren.

Dankzij de 432Wh uitneembare accu in de bagagedrager en krachtige AKM voorwielmotor maakt deze fiets het mogelijk om zorgeloos te kunnen genieten van je dagelijkse fietstochten. Met het simplistisch vormgegeven lcd-scherm op het stuur kun je eenvoudig een keuze maken uit de 5 verschillende ondersteuningsniveaus. Afhankelijk van het ondersteuningsniveau bereik je met deze elektrische damesfiets een afstand van 43 tot 112 kilometer met een volgeladen accu. Deze e-bike vereist relatief weinig onderhoud en is beschikbaar bij Decatlon vanaf € 1.197,99.

Lees hieronder de belangrijkste eigenschappen van dit model:

Actieradius43 – 112 kilometer, ± 60 km (bij gemiddeld verbruik)
Motor vermogen250 Watt
Batterij uitneembaarJa
RemmenV-brake voorrem en rollerbrake achterrem
VersnellingenNaafversnelling shimano nexus 3
Oplaadtijd4-6 uur

#2 Bohlt R160 elektrische fiets – € 1.149,00

De R160 Elektrische fiets van Bohlt is een compact model met een lichtgewicht van 17,5 kilogram. Deze fiets vouw je gemakkelijk door midden, waarmee je hem simpel kunt meenemen in bijvoorbeeld het openbaar vervoer of op een boot. Dankzij zijn kleine formaat en 16″ inch wielen kan de elektrische damesfiets ook gemakkelijk mee in de kofferbak van de meeste (elektrische) auto’s!

Ondanks het lage gewicht, kan je met een volle accu van de R160 toch 35 kilometer elektrisch fietsen op stand 1. De fiets wordt geleverd met een 36V 5,2 Ah LG-accu. Dankzij zijn schijfremmen aan zowel de voor- als achterkant kom je met deze fiets snel en veilig tot stilstand. Om de batterij volledig op te laten ben je tussen de 3 en 4 uur kwijt. De Elektrische R160 van Bohlt schaf je bij Decathlon aan voor € 1.149,00

Je leest de belangrijkste eigenschappen hieronder:

Actieradius35 kilometer
Motor vermogen250 Watt
Batterij uitneembaarJa
RemmenSchijfremmen
VersnellingenGeen versnellingen
Oplaadtijd3 – 4 uur

#3 Moma Bikes E-MTB half stijve elektrische mountainbike – € 1.549,99

Moma Bikes is een gerenommeerd fietsenmerk dat al meer dan 20 jaar fietsen produceert in Europa. Het merk staat international bekend om de goede kwaliteit en geeft zelfs levenslange garantie op haar fietsframes. De half stijve E-MTB van Moma Bikes is een elektrische mountainbikes met een volledige geïntegreerde batterij. Dankzij zijn krachtige elektrische motor, 24 Shimano Altus versnellingen en een Suntour 120mm geveerde voorvork kan je met de fiets ook onregelmatig en steil terrein bereiken.

De agressieve en trendy elektrische damesfiets is uitgerust met een 48V 13Ah lithium-ion batterij waarmee je tot wel 120 kilometer af kunt leggen. Let wel: dit is de actieradius in de eco stand. Met de fiets kom je veilig en snel tot stilstand dankzij de hydraulische schijfremmen. Ook heeft de fiets een lcd-display waarmee je één van de 5 verschillende ondersteuningsniveaus kunt instellen of handige informatie kunt zien, zoals je gemiddelde snelheid of ritafstand. De Moma Bikes E-MTB schaf je bij Decathlon aan voor € 1.549,99

De belangrijkste eigenschappen van de elektrische mountainbike van Moma Bikes staan hieronder toegelicht:

Actieradius120 kilometer
Motor vermogen250 Watt
Batterij uitneembaarJa
RemmenHydraulische schijfremmen
VersnellingenShimano Altus 24 versnellingen met achterderailleur
Oplaadtijd4 uur

Twijfel je welke elektrische damesfiets het beste bij je past? Bij Decathlon is het mogelijk om een gratis test en advies afspraak in te plannen bij een fysieke winkel bij jou in de buurt.

Liever minder geld uitgeven aan een elektrische fiets? Decathlon heeft ook tweedehands e-bikes in het assortiment! Door te kiezen voor tweedehands, betaal je een lagere aanschafprijs zonder in te leveren op de kwaliteit van de fiets.