Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De missie van Vandebron is 100% groene energie in Nederland

Veel mensen rijden met een elektrische auto omdat het beter voor het milieu is dan rijden met een brandstofauto. Maar als je op grijze energie rijdt, is het dan wel duurzamer? Wel bij Vandebron! Bij Vandebron maken ze zich hier ook zorgen om en ze streven ernaar om Nederland volledig op groene energie te laten rijden.

Gelukkig kun jij heel makkelijk je hierbij aansluiten door bij Vandebron een laadpas aan te vragen. Met deze laadpas heb je beschikking tot alle typen (snel)laadpalen door heel Europa. Voor €3,15 per maand kun je een Vandebron laadpas bestellen, die je de volgende dag al in huis hebt. En ben je een klant bij Vandebron? Dan is het maandtarief maar €1,50! Met deze laadpas zul je geen extra kosten per laadsessie maken en ben je niet tevreden, dan kun je de laadpas maandelijks opzeggen. Met deze laadpas wordt jouw elektrische auto opgeladen met 100% duurzame energie.

Belangrijkste services van Vandebron

laadpaal Vandebron

Laadpalen

Met de laadpaal van Vandebron laad je jouw EV zowel thuis als op kantoor op met 100% duurzame energie.

Deze laadpaal kan staand en aan de muur gemonteerd worden. Door de variëteit aan abonnementen en pakketten is het altijd een goede keuze.
laadpas Vandebron

EV-app

De EV-app van Vandebron kun je los én in combinatie met een abonnement gebruiken.

Met deze app heb je overzicht over alle laadpalen in de buurt, met de bijbehorende tarieven. Ook biedt het een goed inzicht in je laadsessies en kosten.
laadpalen Vandebron

Slim laden

Slim laden is een geavanceerde dienst waarmee jouw EV kan bijdragen aan het balanceren van het elektriciteitsnet.

Dit helpt bij een duurzamer energienet en biedt jou financiële voordelen!

zakelijk laden Vandebron

Zakelijk

Wil je met jouw bedrijf ook duurzamer gaan rijden? Dan biedt Vandebron een totaaloplossing.

Hierbij wordt het hele proces verzorgd, dat geheel aangepast kan worden zodat het voldoet aan jouw eisen en behoeften.

Slimme mobiliteit: helemaal van deze tijd

Toegang tot eindeloze oplaadpunten

Bij een groeiende hoeveelheid elektrische auto’s op de Nederlandse wegen hoort natuurlijk ook een bijbehorende hoeveelheid openbare oplaadpunten. Met zo’n 81.000 oplaadpunten gaat dat in Nederland heel goed. Door de laadinfrastructuur heb je altijd beschikking tot zowel regulier oplaadpunten als snelladers.

In de rest van Europa kan je tegenwoordig ook op veel plekken terecht voor een laadsessie. Door heel Europa zijn er in totaal 200.000 oplaadpunten, waarvan 10% snelladers zijn. En met de laadpas van Vandebron heb je tot vrijwel al deze (snel)laadpunten toegang en kun je altijd en overal je EV opladen met 100% groene energie! Meer weten over verschillende oplaadpunten en waar je rekening mee moet houden?

oplaadpunten
kosten laadpas Vandebron

Kostenplaatje bij Vandebron

Net zoals dat je bij een traditionele auto zo nu en dan moet tanken, moet de accu van een EV ook regelmatig opgeladen worden. Met een traditionele auto worden de kosten bepaald door de brandstof prijzen en accijnzen. Bij EV’s wordt dat bepaald door de actieradius van het voertuig, de manier van opladen en natuurlijk de energie prijzen op het moment van opladen. Het is dus moeilijk om vooraf vast tarieven aan te bieden, maar je kunt heel makkelijk je eigen gebruik en kosten inzien als je eenmaal elektrisch rijdt.

Voor Vandebron energieklanten kost een laadpas met abonnement maar €1,50. Maar ook als je geen energie van Vandebron hebt, kun je voor een klein bedrag per maand de laadpas gebruiken (€3,50). Je weet dus zeker dat daar de grote kosten niet vandaan zullen komen. Daarnaast betaal je laadkosten per sessie die afhankelijk zijn van de laadpaalexploitant.

Gewoon groen laden aan huis

Heb je toch meer behoefte aan een eigen laadpaal, waar je altijd bij kunt? Geen probleem, want je kunt tegenwoordig thuis een eigen laadpaal laten installeren. Dan heb je altijd je eigen parkeerplek mét een laadpaal tot je beschikking

En wil je thuis ook altijd met 100% groene energie kunnen laden? Dan kun je ook voor een eigen volledig duurzame laadpaal terecht bij Vandebron. Extra voordeel is natuurlijk dat je dan ook zelf kunt bepalen wanneer je jouw elektrische auto oplaadt. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de lagere energie prijzen ’s nachts.

laadpaal vandebron

Vandebron in cijfers

100%

Bij Vandebron wordt er hard gewerkt om 100% groene energie 100% van de tijd beschikbaar te maken.

200.000

Aangesloten huishoudens die gebruik maken van duurzame en op Nederlandse bodem opgewekte energie.

270

Energiebronnen op Nederlandse bodem. Deze bronnen wekken zonne-, wind- en bio-energie op en bevinden zich door heel Nederland heen.

1,50

Ben je klant van Vandebron? Dan betaal je maar €1,50 per maand voor je laadpas.

Ga voor groen met Vandebron

Wil jij duurzamer onderweg, slim laden en profiteren van de EV app? Bij Vandebron kan het. Ben je al klant? Dan kun je de laadpas tegen een afgeprijsd tarief gebruiken!