Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De webshop met een breed aanbod aan fietsen, kleding, onderdelen en accessoires.

In de fietsenwinkel van Decathlon vind je alles voor fietsen. Een breed aanbod aan fietsen, kleding, onderdelen en accessoires.

In het ruime assortiment van Decathlon vind je een uitgebreide selectie fietsen, variërend van mountainbikes en stadsfietsen tot elektrische fietsen. Met 19 winkels en een uitgebreide online aanwezigheid, is Decathlon voor iedereen toegankelijk. De service omvat deskundig advies in de winkels, een snelle leveringsoptie en handige onderhoudsservice. Of je nu op zoek bent naar avontuur in de natuur of een comfortabele stadsrit, Decathlon heeft de perfecte fiets voor jou. Met hoogwaardige producten en klantgerichte services wordt jouw fietservaring onvergetelijk maken gerealiseerd.

Het aanbod van Decathlon

Proefrit

Maak gebruik van de gratis 30 minuten proefrit. Voel het comfort, stap op de fiets en stel direct vragen aan de experts. Deze persoonlijke ervaring laat je de fiets echt begrijpen voordat je beslist. Ontdek jouw perfecte fiets en profiteer van waardevol advies! Wil je er zeker van zijn dat er een bepaalde fiets is als je langskomt? Maak gerust een afspraak.

19 winkels

Met 19 winkels in heel Nederland is een Decathlon altijd dichtbij. Van advies tot reparaties, bij Decathlon vind je gemak binnen handbereik.

Ontdek het assortiment fietsen en accessoires met een persoonlijke proefrit in de winkel. Ervaar zelf de kwaliteit van Decathlon of vraag een van de experts om advies.

Buyback

Decathlons buyback service biedt klanten de mogelijkheid om hun oude fietsen te verkopen aan de winkel en ontvangen een eerlijk bod, uitbetaald in de vorm van een Decathlon giftcard.

Die kan vervolgens flexibel worden gebruikt voor diverse producten, bijvoorbeeld een nieuwe fiets maar ook kleding of andere sportartikelen.

Tweedehands fietsen

Decathlon geeft gebruikte fietsen een tweede leven, waardoor hoogwaardige fietsen toegankelijker worden voor meer mensen. Deze aanpak bevordert het hergebruik van fietsen en verlaagt tegelijkertijd de financiële drempel voor sportieve mobiliteit. Dus, waarom een splinternieuwe fiets kiezen als je ook kan kiezen voor een duurzame en betaalbare optie?

De services van Decathlon

Onderhoud en reparatie

Decathlons fiets reparatie service is een waardevolle aanvulling op het grote assortiment hoogwaardige fietsen. Bij aankoop van een fiets biedt Decathlon een gratis onderhoudsbeurt aan, wat een belangrijk voordeel is voor klanten. Gekwalificeerd personeel voert grondige inspecties uit en zorgt ervoor dat de fiets in optimale staat verkeert.

Of het nu gaat om het afstellen van versnellingen, smeren van kettingen of controleren van remmen, Decathlon staat garant voor een betrouwbaar en goed onderhouden fiets. Deze service bevordert niet alleen de levensduur van de fiets, maar stimuleert ook een positieve fietservaring voor zowel ervaren als beginnende fietsers. 

ONZE PARTNER

Elektrische fiets kopen? Bij Decathlon vind je een uitgebreid assortiment.

Altijd voor een scherpe prijs.

30 minuten gratis proefrit

Bij Decathlon kan je niet alleen kiezen uit het grote aanbod fietsen, maar ook zelf ervaren! Maak gebruik van de gratis 30 minuten durende proefrit service. Stap op de fiets, voel het comfort en stel direct je vragen aan een van de experts.

Deze persoonlijke ervaring stelt je zelf in staat om de fiets echt te begrijpen voordat je de beslissing gaat maken. Ontdek welke fiets het beste bij jou past en profiteer van het waardevolle advies!

Bezorging aan huis of in de winkel

Om het klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken biedt Decathlon 3 opties voor levering: home delivery, click en collect en kopen/afgemonteerd in de winkel. Kies voor ‘rijklaar aan huis’ voor een snelle en zorgvuldige levering binnen een week. Voor een mix van online en winkelervaring is er ‘click en collect’ waarbij je jouw fiets ophaalt in de dichtstbijzijnde Decathlon winkel.

Wil je persoonlijke service? Koop jouw fiets in de winkel en laat deze ter plekke monteren door de vakmensen. Wat je ook kiest, Decathlon zorgt ervoor dat jouw fietservaring soepel en plezierig verloopt, van aankoop tot de eerste rit.

De beste elektrische fietsen van 2024

Elektrische cargofiets longtail R500E

€2.999,99

Met zijn grote laadvermogen is deze elektrische cargofiets perfect om elke dag je hele hebben en houden mee te nemen, in de stad en op asfaltwegen.

Ben je op zoek naar een fiets met een groot laadvermogen, dan is de longtail R500E perfect. Je kunt 2 kinderen en 1 volwassene of 170 kg mee vervoeren (excl. gewicht van de fiets).

Elektrische stadsfiets LD 920E met automatische Owuru versnelling

2.999,99

Deze fiets geeft een boost aan je dagelijkse ritten door de stad en over verharde wegen. Ideaal om soepel en makkelijk te fietsen in alle omstandigheden.

Wat als je nooit meer hoefde te schakelen? Laat je leiden door een nieuwe fietservaring. Maak een afspraak om de fiets zelf uit te testen.

Elektrische stadsfiets LD 500E laag frame

1.699,99

Deze fiets is perfect om je door de stad te verplaatsen, op verharde ondergrond (wegen, fietspaden). Hij is ideaal voor lange afstanden en glooiend terrein.

Deze fiets is de lichte en dynamische fiets die je zoekt. De batterij van 504 Wh en de krachtige motor met vermogenssensor garanderen een uitstekend trapcomfort.

Elektrische fiets BEEQ C500 URBAN MOTION

1.659,99

Deze goed uitgeruste en kwalitatieve fiets is ideaal om je regelmatig in de stad te verplaatsen met een comfortabele fietshouding.

Deze elektrische fiets met SHIMANO-middenmotor, gemaakt in Portugal, is comfortabel en goed uitgebalanceerd. Hij laat toe om een rechte en comfortabele fietshouding aan te nemen.

Het potentieel van Decathlon

Decathlon biedt een unieke combinatie van het gemak van online winkelen en professioneel advies. Zowel via de webshop als in de fysieke winkels wordt het uitgebreide assortiment aan fietsen tegen aantrekkelijke prijzen gepresenteerd.

Bezoek een van de 19 winkels voor een testrit, deskundig advies of een professionele servicebeurt. Op de website van Decathlon vind je alle benodigde informatie om jouw nieuwe e-bike te bestellen en te onderhouden. Als je gewenste fiets direct beschikbaar is, kan je er vanuit gaan dat deze binnen een week rijklaar bij je wordt afgeleverd. Je krijgt bij aankoop van al de fietsen een gratis servicebeurt, zodat je ongestoord kan genieten van je nieuwe aanwinst!

Decathlon in cijfers

19

Ervaar het plezier van de fietsen zelf in een van de 19 winkels. Test een fiets gratis en vraag een van de experts naar informatie.

250+

Met meer dan 250 e-bikes zit er altijd eentje tussen die perfect bij jouw wensen aansluit. Weet je niet welke e-bike het beste bij je past, ontdek dan de keuze hulp!

20.000 +

Jaarlijks doet Decathlon meer dan 20.000 onderhoudsbeurten voor haar klanten. Hierdoor kun je nog langer genieten van hun fiets.

Buyback

Wil je na verloop van tijd een nieuwe e-bike? Maak dan gebruik van de buyback service. Hier word je fiets teruggekocht voor een x bedrag in de vorm van een giftcard.

Ben je er al uit?

Of je nu op zoek bent naar meer informatie over Elops fietsen in het algemeen, of al weet dat je voor het minder bekende ADO model wilt gaan:
Decathlon helpt je op weg.