Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De webshop voor leasefietsen
Online te bestellen, snel thuisbezorgd.

Voor elke klant een perfect passende lease fiets

Dit doet Leasefietsshop zij in samenwerking met Fietsvoordeelshop.nl en Driven, door middel van 22 fysieke winkels en een online shop, voor een on- én offline aanbod.

In de online leasefiets-shop heb je de keuze uit een ruim assortiment, waaronder meer dan 10 e-bike merken. Wanneer je online een fiets uitzoekt, kun je deze in een van de winkels uitproberen. Met toevoeging van onder meer een jaarlijkse servicebeurt, pechhulp in heel Europa en een ongevallen- en diefstalverzekering, levert leasefietsshop.nl het meest complete leasefiets aanbod van Nederland.

Top 4 aanbod van Leasefietsshop.nl

Elektrische stadsfiets

Met een elektrische stadsfiets, heb je een fiets waarbij je zonder moeite al snel 10-20 kilometer per dag af kunt leggen.

Ideaal voor woon-werkverkeer in de stad of voor het maken van een plezierritje.

Speed Pedelec

Met een Speed Pedelec heb je een fiets die je tot 45 km/u ondersteunt bij het fietsen.


Hiervoor dien je een geel kenteken en brommerrijbewijs te hebben, op de rijbaan te rijden en een helm te dragen.

Elektrische hybride

Met een elektrische hybride heb je het gemak van een elektrische stadsfiets en het comfort van een offroad e-bike.

Dit type fiets is ideaal voor een combinatie van flexibel woon-werkverkeer en cruisen in de stad.

Elektrische bakfiets

Met een elektrische bakfiets kun je handig je kinderen vervoeren, maar ook grote spullen, boodschappen of de honden verplaatsen.

Bij Leasefietsshop vind je fietsen met voorlader, op drie wielen, longtails en bakfietsen.

De services van leasefietsshop.nl

Online besteld, rijklaar geleverd

Via onze webshop, voor particulieren en bedrijven, bestel je gemakkelijk je nieuwe leasefiets. Na bestelling, wordt de fiets rijklaar gemaakt. Geheel naar individuele voorkeuren en wensen. Na aflevering bij jouw thuis of bij een van onze winkels, kun je meteen op pad.

Onderhoud & reparatie op locatie

Door middel van onze servicebussen, kunnen wij een reparatie -en servicebeurt op locatie leveren. Dit is een standaard inbegrepen service wanneer je leasefiets hebt van leasefietsshop.nl

22 testlocaties in NL

Om je ideale fiets te vinden, kun je terecht op een van onze 22 testlocaties. Hier kun je een proefrit kan maken op de gewenste fiets, waarna deze meteen voor je kan worden besteld en rijklaar gemaakt. Hierdoor ben je er zeker van dat je de juiste match vindt. Onze specialisten op de testlocaties helpen je graag bij het maken van de juiste keuze uit het ruime assortiment.

Waarom Leasefietsshop.nl?

Direct bestelbaar

Via een unieke link en toegang tot een portal, kunnen werknemers een keuze maken voor een type fiets, deze registreren en bestellen.

Met een paar klikken bestel je makkelijk en snel je fiets online.

22 testlocaties

Proefrit maken om de perfect passende fiets te vinden?

Kies uit de 22 testlocaties en vind er een bij jou in de buurt. Onze specialisten helpen je graag bij het vinden van een fiets die past bij jouw persoonlijke wensen.

100% rijklaar geleverd

De perfect passende fiets gevonden en klaar om te bestellen?

Na het plaatsen van de bestelling, wordt je fiets 100% rijklaar gemaakt en afgeleverd op de door jouw gewenste  locatie.

Service op locatie

Een jaarlijkse servicebeurt is onderdeel van ons aanbod.

Mocht je service op locatie willen …
Geen probleem; onze servicebussen leveren onderhoud en reparatie op locatie.

Het potentieel van Leasefietsshop.nl

Leasefietsshop.nl is het mobiliteitsplatform voor bedrijven en haar werknemers waarbij de fiets centraal staat. Voor werknemers die binnen een straal van 15 kilometer van het werk wonen wordt geadviseerd met de fiets te gaan. Leasefietsshop.nl speelt hierop in door het grootste aanbod van fietsen te leveren. Of men nu op zoek is naar een elektrische stadsfiets, een speed pedelic of een elektrische hybride. In de online shop vind je wat je zoekt. Via een online omgeving kies je de fiets die het beste bij je past inclusief de gewenste leaselooptijd en in een van de 27 eigen winkels kun je de fiets uitproberen en rijklaar laten maken.

Relevante cijfers voor Leasefietsshop.nl

332

Via ons ruime assortiment van 332 fietsen in onze online shop vind je altijd wat je zoekt. Bestel gemakkelijk online en laat hem geheel rijklaar leveren bij jou thuis of op het werk.

27

Met 27 winkels vind je er altijd een in de buurt. Kom langs en laat je adviseren door een van onze specialisten, maak een proefrit en bestel de fiets die het beste bij jou past.

7500

Ruim 7500 gelukkige en fitte fietsers die elke dag op en neer naar het werk fietsen op een elektrische of gewone fiets van Leasefietsshop.

5400 ton

Al deze fietsers hebben gemiddeld 5400 ton aan CO2-uitstoot bespaard en dragen bij aan een betere en gezondere leefomgeving. En dit is nog maar het begin.

Partnership met Leasefietsshop.nl

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Gazelle op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.