MKB Brandstof

MKB Brandstof is het mobiliteitsplatform voor ondernemers van Nederland

MKB Brandstof is al langer de go-to voor ondernemers als het gaat om mobiliteitsdiensten. Ook dit bedrijf doet actief mee aan de energietransitie, dus ook de ondernemers die gebruik maken van elektrische voertuigen kunnen hier terecht voor hun laadpalen en laadpassen.

Bij MKB Brandstof kun je terecht voor laadpalen en passen op per sessie- of abonnementsbasis. Zo heb jij volledige controle over hoeveel je moet betalen voor de diensten die je echt nodig hebt. Met de app van MKB Brandstof kun je in ruim 140 steden in Nederland parkeren én laden met 100% groene energie. Ook kun je hier zelf een laadpaal kopen voor op kantoor of voor thuis. En blijf je toch liever flexibel? Dan kun je ook een laadpaal abonnement afleggen die maandelijks opzegbaar is.

Belangrijkste services van MKB Brandstof

laadpas MKB brandstof

Laadpas abonnement

Met een laadpas abonnement kun je onbeperkt laden en parkeren.

In Nederland laad je met 100% groene energie. De laadpas werkt in heel Europa en je betaalt geen starttarief.
laadpas MKB brandstof

Laadpas per sessie

Met deze laadpas betaal je alleen als je de pas gebruikt, dus per sessie of laadbeurt.

Deze pas is gratis aan te vragen en je betaalt 29 cent per laadbeurt. Verder kun je overal terecht waar je met een abonnement ook kunt laden.
laadpalen MKB brandstof

Laadpaal kopen

Je eigen laadpaal voor thuis of kantoor kopen, zodat je altijd opgeladen op pad kunt.

Dat kan bijvoorbeeld met het all-inclusive servicepakket met load balancing, data-abonnement, gastladen en 24/7 storingsdienst.
Laadpaal MKB brandstof

Laadpaal abonnement

Bij MKB Brandstof kun je ook een laadpaal abonnement afsluiten voor €35 per maand.

Zo heb je wel je eigen laadpaal aan huis of kantoor, maar zonder grote kosten. Daarnaast is dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Slimme mobiliteit: helemaal van deze tijd

Beste laadpaal voor thuis

MKB Brandstof helpt de zelfstandige ondernemer aan een eigen laadpaal, een makkelijke en automatische facturatie. Geen gerommel meer met bonnetjes en altijd 100% kloppende declaraties.

Wil jij graag een laadpaal voor thuis aanschaffen, maar heb je geen idee waar te beginnen met zoeken en waar je op moet letten? Geen probleem, laat ons je een handje helpen. Wij hebben de beste laadpalen voor thuis vergeleken en de paal van MKB Brandstof staat daar zeker tussen.

mkb brandstof laadpaal
mkb brandstof app

Laadpassen van MKB Brandstof

Maak jij regelmatig gebruik van openbare laadpunten en ben je op zoek naar de laadpas voor jou? Dat kan best een zoektocht zijn met al die aanbieders, kenmerken en tarieven. Als ZZP’er of ondernemer zit je bij MKB Brandstof in ieder geval goed. Een abonnement of toch liever laden per sessie, voor de (zelfstandige) ondernemer zitten deze laadpassen hoe dan ook vol voordelen.

Wij hebben voor je uitgezocht waar je op moet letten bij het aanschaffen van een laadpas. Bekijk hoe MKB Brandstof scoort op onze laadpassen vergelijkpagina. Een van de voordelen? Je kunt zelf kiezen of je wel of geen abonnement neemt.

Elektrisch laden zoals jij wilt

Ook MKB Brandstof wil laten zien dat ze het klimaat belangrijk vindt en graag bijdraagt aan een betere wereld. Daarom willen zij ook de mobiliteit van bedrijven en ondernemers verduurzamen, door bij te dragen aan de toegankelijkheid van elektrisch rijden én laden.

Ben jij nog niet overgestapt op elektrisch rijden, maar overweeg je dit wel? Dan is het handig om je goed in te lezen, zodat je goed geïnformeerd een keuze kunt maken. Of heb je wel een EV, maar weet je nog niet zeker of je een laadpaal wilt aanschaffen? Bij MKB Brandstof doe je eenvoudig een check om te achterhalen wat het beste bij jou past.

mkb brandstof laadpaal kopen

MKB Brandstof in cijfers

+300.000

Laadstations in Europa.
Met de laadpas van MKB Brandstof kun je door heel Nederland én Europa terecht voor een laadbeurt.

140

Steden om te laden mét parkeren.
Laadpunten zijn makkelijk te vinden via de app.

24/7

Beschikbare storingsdienst.
Alle laadpalen hebben beschikking tot deze storingsdienst zodat je nooit lang met problemen komt te staan.

Ga voor MKB Brandstof

Een laadpas abonnement of gewoon laden per sessie. Profiteer van laden met groene energie, zonder administratieve zorgen. En wil je graag een eigen laadpaal aanschaffen op werk of aan huis? Ook dan ben je bij MKB Brandstof aan het juiste adres.