Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


Laagsteprijsgarantie op alle laadpalen

Laadpalen-outlet.nl is je one stop shop voor alles op het gebied van laadpalen voor elektrische auto’s.

Stel, je hebt een elektrische auto en wilt besparen op het opladen van je auto. Om écht kosten te besparen is het een goed idee om een laadpaal voor thuis aan te schaffen. Doordat deze is aangesloten op het gewone elektriciteitsnetwerk, betaal je de elektriciteitskosten die je met je elektriciteitsmaatschappij hebt afgesproken.

Bij laadpaal-outlet.nl vind je een compleet overzicht van alle laadpalen die geschikt zijn voor de Nederlandse markt. Vraag heel gemakkelijk een offerte of bestel de laadpaal die bij je past, direct via de website. Als je een laadpaal vóór 15 uur besteld, wordt hij dezelfde dag nog verstuurd. Daarnaast wordt de laadpaal voor een klein bedrag, bij jouw thuis geïnstalleerd, zodat jij je elektrische auto meteen aan de lader kunt leggen. Ook fijn om te weten; alle laadpalen worden geleverd met twee jaar garantie en alle prijzen zijn inclusief btw.

Belangrijkste services van Laadpaal-outlet.nl

Laadpalen

Bij laadpalen-outlet.nl vind je het meest uitgebreide assortiment laadpalen.

Van Wallboxen die je makkelijk aan de muur bevestigd tot aan luxe, handgemaakte laadpalen van eikenhout, behandeld met speciale matte lak.

DC laders

DC laders beschikken over een ingebouwde DC converter, waardoor  de stroom direct naar de accu van de auto kan worden geleid.

Deze laders zijn over het algemeen groter en laden elektrische auto’s sneller op.

Accessoires

Ook voor accessoires zit je bij laadpaal-outlet.nl goed.

Laadkabels, montagebeugels, kabelhouders of aardlekschakelaars… handige accessoires  als je een eigen laadpaal hebt.

Laadpaal installatie

Liever niet zelf aan de slag met de installatie van je laadpaal en bijbehorende accessoires?

Kies uit  verschillende installatie opties; van volledige installatie met nieuwe aardlek-automaat tot grondwerk tot 10 meter (per meter).

Slimme mobiliteit: helemaal van deze tijd

Laadpaal thuis

Een laadpaal thuis biedt veel meer gemak dan opladen via snelladers in tankstations of via een laadpaal van de gemeente. Bovendien is het per saldo veel goedkoper. Afhankelijk van de stroomtarieven en het verbruik van de auto, kost openbaar opladen gemiddeld € 0,08 per kilometer tegenover € 0,045 per kilometer wanneer je thuis oplaadt. Dit scheelt bijna de helft!  Inmiddels zijn laadpalen voor thuis heel betaalbaar geworden, wat deze optie nóg aantrekkelijker maakt.

Laadkabels

In samenwerking met de Nederlandse leverancier Ratio Electric, levert laadpaal-outlet.nl de beste laadkabels voor alle soorten elektrische auto’s. Zij produceren en ontwerpen hoogwaardige connectie- en laadsystemen voor het opladen van elektrische en plug-in hybride voertuigen. Alle producten van Ratio Electric, zowel laadkabels als thuisladers, voldoen aan de IEC 61851 en IEC 62196 eisen. Deze kabels zijn beter geconstrueerd, water- en stofdicht en gaan zeker jarenlang mee.

Outlet

Via de outlet worden producten verkocht waarvan de doos open is geweest, een keer gebruikt is of waarvan er nog maar een kleine voorraad beschikbaar is. Hierdoor gaat de prijs van deze items flink omlaag. Door slim in te kopen en de voorraad goed te managen, kunnen we niet alleen de beste prijzen leveren, maar ook topkwaliteit bieden.

De beste laadpalen van Laadpaal-outlet.nl

Deze wandoplader is misschien klein, máár wel ontzettend krachtig.

De oplader werkt op Wifi en bluetooth, en kan via 4G chip of een ethernet kabel aan de backoffice gekoppeld worden.
Het laadvermogen wordt bepaald door de auto.

Een luxe, met de hand vervaardigde  laadpaal van Nederlandse makelij.

Deze laadpaal wordt geleverd in massief eikenhout, robuust beton of cortenstaal welke verwering een mooie koper-verkleuring heeft.
Met een pas of sleutel activeer je de laadpaal.
Zappi 3 is beter dan zijn voorganger; mooier, slanker en eenvoudiger te installeren.

Daarbij krijg je meer overzicht in je energieverbruik en wordt je elektrische auto efficiënt en in een mum van tijd volledig opgeladen. Compleet geleverd en meteen klaar voor gebruik.

De plug-and-play Home Box van Ratio heeft een vaste laadkabel en is erg gemakkelijk in gebruik.

Deze autolader is verkrijgbaar in ieder gewenst vermogen en instelbaar op drie verschillende standen, afhankelijk van de versie.


Laadpaal-outlet.nl in cijfers

30

Met dertig verschillende laadpaal opties vind je altijd wat je zoekt. Van wandboxen tot DC snelladers; we hebben het allemaal in ons assortiment.

3680

Installaties verricht.
Liever niet zelf je laadpaal installeren? Laat het door een professional doen, en verzeker je ervan dat je je laadpaal direct en veilig kunt gebruiken.

1600

Zonnepanelen geïnstalleerd.
Via ons dochterbedrijf installeren we zonnepanelen, waarmee het opladen van je elektrische auto nog voordeliger wordt.

2590

Werknemers die via hun werkgever een elektrische auto hebben geleased en een laadpaal via ons hebben laten installeren.

Partnership met Laadpaal-outlet.nl

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Laadpaal-outlet.nl op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.