Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Over ons

Het enige constante is verandering. Zo ook op het gebied van mobiliteit, waar onder andere gestreefd wordt naar meer gemak en technologische vooruitgang. Tevens zien we een groei in mobiliteit, zoals meer auto’s en verstedelijking, wat voor veranderingen zorgt in de belasting van ons milieu en haar bewoners.

Moby speelt in op deze veranderingen door zich bezig te houden nieuwe mobiliteit, zoals de ontwikkelingen die invloed hebben op onze wijze van verplaatsen

Doordat wij alles samenvoegen op één platform, leggen wij de link tussen particulieren, bedrijven, overheid, adverteerders en initiatiefnemers die zich bezighouden met nieuwe manieren van voortbewegen in Nederland. Dit maakt ons het meest complete en uitgebreide platform in Nederland.

Wij doen dat door te werken vanuit vier pijlers;
mobiliteit, elektrische auto’s, elektrische fietsen en duurzaamheid.

Een greep uit wat er te vinden is op ons platform;

Onafhankelijke informatie over duurzaamheid, brandstoffen, elektrische aanbieders en merken. Deskundig advies, overzicht van MaaS-aanbieders.

Je vindt het via Moby.

Moby voor particulieren

Moby biedt niet alleen informatie over nieuwe mobiliteits aanbieders -en mogelijkheden, je kan via onze marktplaats ook op zoek naar een elektrische auto of fiets. Verder lees je over de actualiteiten op het gebied van nieuwe mobiliteit en gaan we dieper in op verschillende merken en aanbieders in de industrie.

Moby voor bedrijven

Woon-werkverkeer. Via nieuwe mobiliteitsoplossingen heb je het gemak van het vinden van een tankstation, het huren van een stadsfiets in combinatie met een taxi of het bieden van mobiliteitskaarten in je handpalm, via een app houdt je nu alle gemaakte kilometers bij, wordt er gemakkelijk gedeclareerd en zie je hoe er gebruik wordt gemaakt van de mobiliteitsbudgetten. Je leest hier alles over op onze website.

Moby voor overheden

Moby fungeert als schakel tussen de overheid, particulieren en bedrijven. We dragen ons steentje bij aan de klimaatdoelstellingen door elektrisch rijden in de spotlight te zetten.

Via onze website houden we onze lezers op de hoogte rondom alles wat betreft de wetten en regels voor particulieren en bedrijven rondom nieuwe mobiliteit. Verder bieden we nieuws over verschillende soorten brandstoffen en geven we vergelijkingen om te laten zien welke beter zijn.

Moby: ook iets voor jou?

Wil jij je nieuwe mobiliteitsoplossing aanbieden via Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.