Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


Bij Reisbalans regel je simpel de zakelijke mobiliteit van jouw bedrijf.

Zakelijke mobiliteit met Reisbalans

Reisbalans is een bedrijf is dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van organisaties bij het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verminderen van woon-werkverkeer. Ze bieden oplossingen en diensten om de mobiliteitsbehoeften van bedrijven te analyseren, waaronder het bijhouden van de reisbalans van werknemers, het stimuleren van alternatieve vervoerswijzen en het implementeren van mobiliteitsbeleid. Reisbalans streeft naar het verminderen van CO2-uitstoot en het creëren van duurzame en efficiënte zakelijke mobiliteit.

De services van Reisbalans

Rittenregistratie

Het hybride werken van tegenwoordig heeft ervoor gezorgd dat een vaste reiskostenvergoeding vaak niet meer gebruikt kan worden.

Met de rittenregistratie van Reisbalans kunnen bedrijven alsnog makkelijk een vergoeding geven voor de gereden kilometers van werknemers.

Mobiliteitskaart

De mobiliteitskaart van Reisbalans biedt de mogelijkheid om met maar 1 pas te reizen met het OV, een OV-fiets of zelfs een deelauto.

Werknemers hoeven niet telkens het saldo opnieuw op te laden en aan het eind van de maand ontvang je voor iedere pas een factuur.

CO2-registratie

De normerende regeling werkgebonden mobiliteit zorgt er in Nederland voor dat grote bedrijven alle uitgestoten CO2 moeten gaan registreren.

Dit is een hele klus, waar Reisbalans gelukkig bij helpt. Dankzij één overzichtelijke mobiliteitsrapportage voldoe je aan de plicht.

Huurauto’s

Reisbalans biedt ook huurauto’s aan. In samenwerking met TripManager hebben werknemers binnen een paar klikken een auto gehuurd.

Zo hoeft niet iedereen een auto op de oprit te hebben, maar profiteer je wel van het voordeel van een auto wanneer dat nodig is.

Slimme mobiliteit met Reisbalans: helemaal van deze tijd

Het was altijd gebruikelijk om een vast bedrag uit te keren aan reiskostenvergoeding, maar door het hybride werken van tegenwoordig wordt er minder en anders gebruik gemaakt van mobiliteit. Dit zorgt ervoor dat jouw bedrijf ook mee moet met de tijd, iets waar Reisbalans erg goed in is.

Zo biedt Reisbalans ondersteuning bij het ontwikkelen en implementeren van een mobiliteitsplan dat bij jouw bedrijf past. Je ontvangt advies en tools om je te helpen bij het bevorderen van carpooling, fietsen, gebruik van het openbaar vervoer en thuiswerken. Door samen te werken met Reisbalans kun je niet alleen bijdragen aan een duurzamere toekomst, maar ook kosten besparen en je reiservaring verbeteren. Het streven naar duurzame mobiliteit met behulp van Reisbalans is een positieve stap die jou, andere mensen en het milieu ten goede komt.

Toekomst van mobiliteit

Eenvoudige CO2-registratie en rapportage

Naast een digitale gepersonaliseerde rittenregistratie voorziet Reisbalans ook in gegevens en rapportage die je nodig hebt voor de CO2-registratieplicht, ook iets waar (grote)bedrijven vanaf 2024 aan moeten gaan voldoen.

De wereld van mobiliteit is aan het veranderen. Reisbalans is er om deze overgang voor bedrijven iets makkelijker te maken en te gaan profiteren van de voordelen van duurzame mobiliteit.

co2 registratie

Zakelijke dienstverlening van Reisbalans

Registreren

Houd eenvoudig bij hoeveel er gereisd wordt

Declareren

Bereken en keer gemakkelijk declaraties uit

Mobiliteitskaart

Gebruik maar 1 kaart om op verschillende manieren te reizen

Budgetteren

Flexibel en gecontroleerd inzicht in kosten

Waarom kies je voor Reisbalans?

Persoonlijke inzichten

Reisbalans geeft iedereen inzicht in hun eigen reisgedrag met behulp van de app. Door reispatronen en mobiliteitskeuzes te analyseren, kunnen werknemers én werkgevers bewuster worden van hun impact op het milieu en de mogelijkheden ontdekken om duurzamere keuzes te maken.

Kostenbesparing

Door samen te werken met Reisbalans en gebruik te maken van hun oplossingen voor duurzame mobiliteit, kun je kosten besparen. Denk aan het verminderen van brandstofkosten door carpooling, het besparen op parkeerkosten door te kiezen voor alternatieve vervoerswijzen, of het stimuleren van thuiswerken om zo reiskosten te verminderen.

Milieuvriendelijk

Het bevorderen van duurzame mobiliteit met behulp van Reisbalans draagt bij aan een beter milieu. Door te kiezen voor milieuvriendelijke vervoerswijzen zoals fietsen, openbaar vervoer of elektrische voertuigen, kun je de CO2-uitstoot van je bedrijf verminderen en bijdragen aan een schonere toekomst!

Duurzame mobiliteit


Met behulp van Reisbalans kun je stappen zetten richting duurzamere en efficiëntere mobiliteit, iets wat tegenwoordig erg belangrijk is voor bedrijven. Reisbalans biedt op maat gemaakte oplossingen om je woon-werkverkeer te verminderen en alternatieve vervoerswijzen te stimuleren.

Je wordt geholpen bij het in kaart brengen van reispatronen en het analyseren van je mobiliteitsbehoefte. Door gegevens te verzamelen over afstanden, reisfrequenties en vervoerswijzen, ontvang je inzichten die je kunt gebruiken om gerichte maatregelen te nemen.

Reisbalans in cijfers

200.000

Al meer dan 200.000 medewerkers van allerlei verschillende bedrijven gebruiken de services van Reisbalans.

200

Reisbalans heeft momenteel meer dan 200 bedrijven als klant, waaronder bedrijven als ANWB en OLVG.

10

Met 10 jaar ervaring in deze markt is Reisbalans eens van de meest ervaren bedrijven die zich bezig houden met zakelijke mobiliteit.

Is Reisbalans iets voor jou?

Wil jij gaan samenwerken met Reisbalans? Op de site van Reisbalans kan je dezelfde dag nog contact opnemen. In een kosteloos gesprek worden dan de mogelijkheden voor jouw bedrijf uitgelicht zodat jij kan kijken of Reisbalans bij jou past.