Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


Samen voor een betere wereld.

Hyundai plant de zaden voor een duurzame toekomst.

Van het verlagen van emissies door de productie van groene voertuigen tot aan het milieuvriendelijker exploiteren van alle bedrijfslocaties; Hyundai zet in op duurzaamheid en neemt hiermee het voortouw in de wereldwijde verschuiving van brandstof auto’s naar auto’s die volledig aangedreven worden door waterstof.
 
De elektrische auto’s van Hyundai zijn niet alleen heel leuk en comfortabel om mee te rijden, ze bieden ook een excellente actieradius. Dankzij de volledig elektrische aandrijflijn zijn de auto’s geruisloos, volledig uitstoot-vrij en rijden ze weg in een ogenblik. Rijden in een elektrische auto van Hyundai is een opwindende ervaring en wordt omschreven als een echte sensatie.

Belangrijkste services van Hyundai

Kosten elektrisch rijden

Elektrisch rijden is goedkoper is dan rijden op traditionele brandstoffen… maar hoeveel goedkoper is het nu eigenlijk?

Hyundai geeft je antwoord op deze vraag en zet onderwerpen als fiscale voordelen en onderhoudskosten voor je op een rijtje.

Laadoplossingen

Wat zijn de oplaadmogelijkheden van een elektrische auto? We vertellen je welke mogelijkheden er zijn.

Bij dezen lichten wij alvast een tipje van de sluier; met een eigen oplaadpaal betaal je de elektriciteitsprijs,  afgesproken met je energieleverancier.

Smartcharging

De toename van elektrisch rijden neemt uitdagingen met zich mee op het gebied van energielevering.

Hyundai werkt samen met leveranciers en  helpt hen met het balanceren van vraag en aanbod door middel van smart charging.

Opladen elektrische auto

Van benzinestation naar oplaadkabel en laadpalen…
hoe werkt het opladen van een elektrische auto eigenlijk?
 
Wij informeren je graag over de verschillende laadmogelijkheden.


Algemene informatie over het merk

Particulier

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden voor particulieren om een elektrische auto aan te schaffen. Zo vind je via het Cl!ck to Buy systeem op de website binnen een paar tellen je nieuwe auto óf bekijk je het assortiment bij de lokale Hyundai dealer waar je een model volledig naar wens configureert en thuis laat afleveren.
 
Wil je liever niet zo’n grote investering doen? Dan kun je kiezen voor een private lease plan van Hyundai, waarbij je voor een aantrekkelijk maandbedrag een nieuwe auto hebt, zonder investering vooraf. Met een financieringsplan kun je zelf een maandbedrag vaststellen voor het rijden van je nieuwe auto, met een looptijd van 12 tot 72 maanden. Zo sta je nooit voor verrassingen.

Zakelijk

De CO2-voetafdruk van je bedrijf verlagen én betrouwbare, emissie-vrije bedrijfsauto’s rijden?
Ga voor elektrische bedrijfsauto’s van Hyundai, ga voor financieel aantrekkelijk en ga voor een groene boost van het imago van je bedrijf. Een leuke bijkomstigheid is dat de initiële financiële investering, door de overheidssubsidies en het elektrisch laden op termijn veel voordeliger zal uitpakken.

Elektrisch

Hyundai is het enige automerk ter wereld dat alle denkbare elektrische aandrijflijnen biedt: volledig elektrisch, hybride, plug-in hybride en waterstof. Voor ieder wat wils. De missie van Hyundai is dan ook om de groenste autofabrikant ter wereld te worden. Hierdoor mag je in toekomst nog veel meer groene modellen verwachten op de weg.

Wat zijn jouw mobiliteitsbehoeften?

IONIQ 5

Met zijn elegante uitstraling en geavanceerde technieken is de volledig elektrische IONIQ 5 een pareltje op de weg.

Deze middelgrote SUV is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept.

KONA Electric

De Hyundai KONA maakt de beslissing om over te stappen naar elektrisch rijden een heel gemakkelijk.

De nieuwe KONA heeft namelijk een vernieuwd design, is slanker dan zijn voorganger, verfijnder én voorzien van de nieuwste slimme technologie

Hyundai NEXO

De volledig emissie-vrije waterstof en elektrische NEXO maakt Hyundai leider op het gebied van brandstofcelauto’s.

Op een volle tank behaal je met de Hyundai NEXO een duizelingwekkende 665 kilometer. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hyundai TUCSON

De TUCSON is een hybride die het beste van twee werelden biedt: elektrisch wanneer jij wilt en benzine wanneer nodig.

Talrijke veiligheidsfuncties maken deze auto de veiligste in zijn klasse en zijn design brengt ‘moderne vormgeving’ naar een nog hoger niveau.

Het potentieel van Hyundai

Hyundai is marktleider op het gebied van elektrische en op waterstof aangedreven auto’s. Met de zes modellen, geleverd met verschillende actieradiussen, is er voor ieder wat wils. Of je nu met auto en caravan op vakantie wilt of een klein stadsautootje nodig hebt voor de dagelijkse boodschappen; Hyundai stelt je niet teleur. Met het doel om het meest milieuvriendelijke en vooruitstrevende automerk ter wereld te zijn, kunnen we in de toekomst nog veel meer groene auto’s van deze fabrikant verwachten.

Hyundai in cijfers

15.959

Geregistreerde Hyundai KONA modellen in Nederland, in 2022.
Dit betekent dat dit model behoort tot de top tien geregistreerde modellen met een volledige batterij-elektrische aandrijving.

6

Met de ruim zes modellen elektrische auto’s, uitgevoerd met verschillende actieradiussen,
kan Hyundai met recht de meest veelzijdige elektrische autofabrikant worden genoemd.

70

Met 70 Hyundaidealers, verspreid door heel het land, vind je er altijd een in jouw buurt.
Kom langs voor een kop koffie en bespreek de mogelijkheden voor jouw elektrische auto.

9000

Elektrische auto’s zijn populair. Dit merkte Hyundai aan de hoeveelheid inschrijvingen voor de Hyundai Ioniq 5 Project 45. Er lagen er zo’n 9000 op de digitale mat van de fabrikant.

Partnership met Hyundai

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Hyundai op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.