Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


De juiste combinatie van auto, fiets en OV
Werkzame mobiliteit voor het hele bedrijf

Werkbare mobiliteit voor het hele bedrijf

Of een werknemer nu met de fiets of OV naar het werk gaat, en de andere werknemer de de auto neemt naar een klant aan de andere kant van het land. Driven helpt je mobiliteit dusdanig te regelen, dat het uitstekend past bij individuele behoeften en doelen van het bedrijf. Door gesprekken en een mobiliteitsscan worden wensen en doelen helder in beeld gebracht. Met als uitkomst; een op maat gemaakt mobiliteitspakket. Het gaat niet alleen meer om de het verplaatsen van A naar B: het gaat om persoonlijke oplossingen. Nu en in de toekomst.

De services van Driven

Mobiliteitsscan

Via de mobiliteitsscan brengt Driven de individuele mobiliteitsbehoeften, de huidige stand van zaken en mogelijkheden in kaart. Hieruit komt met een op maat gemaakt advies en en actieplan.

Mobiliteitspas

De mobiliteitspas van Driven geeft een overzicht van alle reizen van werknemers. Van het OV-gebruik tot aan het tanken of opladen van de elektrische auto. De mobiliteitspas brengt alles samen.

Fiets

Werknemers wordt aangeraden een fiets aan te schaffen als ze in een straal van 15 km van het werk wonen. Via Driven lease je een fiets, zet je mobiliteitspas in voor een OV-fiets, huur je een fietstaxi en meer.

Auto & Bestelwagen

Driven helpt je op weg door mogelijkheden te bieden als het huren van een auto, door de bedrijfsauto als deelauto in te zetten voor meedere werknemers en biedt een legio modellen om te leasen.

Slimme mobiliteit: helemaal van deze tijd

Kosten besparen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe mobiliteitsmogelijkheden. Een mooi moment voor bedrijven om hun mobiliteitsaanbod onder de loep te nemen, waarbij hun gebruikers zeker niet vergeten mogen worden. Door mobiliteit holistisch te benaderen, kunnen verschillende (nieuwe) mogelijkheden ontstaan en worden gerealiseerd. Met als grote voordelen: een lagere belasting en impact op het milieu, blijere werknemers en een besparing van kosten.

Duurzame mobiliteit

Met de groei van grote steden, ontstaan uitdagingen in onze dagelijkse mobiliteit. In deze uitdaging kansen zien, kan met; duurzame mobiliteit. Duurzame mobiliteit is het verplaatsen van mensen en goederen met behulp van energie-efficiëntere en milieuvriendelijke vervoersmiddelen zoals; het OV, de fiets, lopen of elektrisch rijden.

Hiermee verbruiken we minder fossiele brandstoffen en is er minder uitstoot van broeikasgassen. Dit heeft positieve gevolgen voor ons milieu. Driven helpt bedrijven bij het maken van goede, passende keuzes op het gebied van duurzame mobiliteit. Door duurzame keuzes te combineren met een mobiliteitspas, wordt individuele CO2-uitstoot inzichtelijk. En dit helpt weer om aanpassingen te maken en daarmee duurzaamheidsdoelstellingen te behalen en kosten te besparen.

Vitaliteit en werkgeluk

Vitale en gelukkige werknemers zijn bepalend voor het succes van je bedrijf. Blije werknemers zorgen voor minder verzuim, zijn gemotiveerder en presteren vele malen beter dan minder blije mensen.
 
Logisch toch?
 
Dit maakt het dan óók logisch om vitaliteit en werkgeluk mee te nemen als het gaat om mobiliteit. Want hoe een werknemer zich verplaatst, en hoeveel tijd het woon-werkverkeer in beslag neemt, draagt bij aan het al dan niet blij zijn. Door werknemers mee te laten denken en hen keuzes te laten maken, draag je ook weer positief bij aan het werkgeluk. En dit zie je vervolgens  weer terug in motivatie en resultaten.

Wat zijn jouw mobiliteitsbehoeften?

Kosten besparen

Maak je mobiliteitsaanbod aantrekkelijker en bespaar

Duurzaamheid

Duurzaam vervoer als middel om je doel te behalen

Werkgeluk & Vitaliteit

Mobiliteit draagt bij aan vitaliteit en werkgeluk

Parkeren

Ontdek de voordelen van Multi-modaal reizen

Waarom Driven?

Persoonlijk &
op maat

Van advies tot implementatie, Driven staat je bij en doet een gepaste aanbeveling of geeft je advies op basis van de zakelijke behoeften van het bedrijf en de persoonlijke omstandigheden van haar werknemers.

Compleet vervoersaanbod

Van (deel)auto’s tot elektrische fietsen en het OV. Duurzaam vervoer is een kans om bij te dragen aan de klimaatdoelstellingen, je kan er zelf flink op besparen en je houdt alles heel gemakkelijk op één plek. Win-win-win!

Eén partner,
één factuur

Alle mobiliteit bij elkaar. Door diensten te bundelen bespaar je uiteindelijk een hoop geld, is het veel makkelijker om eventuele problemen op te lossen en worden alle diensten geïntegreerd via ons handige portaal en app.

Overeenkomsten en looptijden flexibel

Van één dag tot aan onbeperkt. In het steeds veranderende mobiliteits-landschap van vandaag ondersteunt Driven haar klanten voortdurend door oplossingen en diensten aan te bieden die op hun behoeften zijn afgestemd.

Het potentieel van Driven

Driven weet als geen ander dat mobiliteit binnen een organisatie niet meer alleen van A naar B reizen is. Werknemers werken meer thuis en willen via andere manieren naar het kantoor of klanten afreizen. Hoe kan dit zo voordelig en efficiënt mogelijk? Deze en andere mobiliteitsvragen beantwoordt Driven. Met advies op maat worden verschillende vervoermiddelen zoals auto’s, bestelwagens, fietsen of het ov zo makkelijk, flexibel en duurzaam mogelijk ingezet. Of je nu een duurzaamheidsslag wil maken, werknemers wil stimuleren vaker de trein te nemen of besparen op de gemaakte kilometers met leaseauto’s, bij Driven ben je aan het juiste adres.

Driven in cijfers

3000

Met ruim 3000 ‘pay as u use’-voertuigen helpen wij iedereen binnen het bedrijf de mogelijkheid flexibel gebruik te maken van een auto van de zaak.

6500

Nederland is een fietsland. Al 6500 werknemers fietsen op een fiets van de zaak en dragen hierdoor bij aan een gezonde en duurzame leefomgeving.

2700

Middels ruim 2700 mobiliteitsscans helpen we bedrijven op een vernieuwde manier naar mobiliteit te kijken met als gevolg flinke kostenbesparingen.

6000

Met ruim 6000 mobiliteitspassen helpen we werknemers bij het leasen van een auto, registreren we hun ritten en kilometers en stimuleren we gebruik van het ov.

Partnership met Driven

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Driven op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.