Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De plus- en minpunten van de Batavus Finez E-Go Power 2023 op een rij!

Al meer dan honderd jaar is het (elektrische) fietsenmerk Batavus één van de grootste fietsproducenten voor een breed en internationaal publiek. Dit merk heeft een groot aanbod stadsfietsen, e-bikes, toerfietsen en fietsen voor kinderen. Lees in dit artikel de plus- en minpunten van de populaire Batavus Finez E-Go Power 2023.

De belangrijkste specificaties van dit model uitgelicht

Ben je op zoek naar een luxe elektrische stadsfiets voor recreatief gebruik? Dan is de Batavus Finez E-Go Power 2023 het overwegen waard. Deze e-bike is van alle gemakken voorzien. Zo is bijvoorbeeld het luxe frame ontworpen in samenwerking met de TU Delft, met als gezamenlijk doel het zo aangenaam mogelijk maken van je fietstocht. Daarnaast beschikt de Finez E-Go Power 2023 ook over een verende zadelpen en voorvork.

De krachtige middenmotor van het bekende merk Bosch Active Plus zorgt voor natuurlijke trapondersteuning en een stabiele ligging op de weg. Schaf je de standaard uitvoering aan, dan bedraagt de accu capaciteit 400 Wh. Dit komt neer op een actieradius van 50 tot maximaal 110 kilometer. Wil je liever langere afstanden afleggen met een volgeladen accu? Dan is het mogelijk om de accu te laten upgraden tot een actieradius van maximaal 150 kilometer.

Je leest de belangrijkste eigenschappen van de Batavus Finez E-Go Power 2023 hieronder:

Type ritRecreatief gebruik
Kracht motor50 Nm
Aantal standen trapondersteuning4
RemmenHydraulische schijfremmen
Accu capaciteit400 Wh (upgrade mogelijk naar 500 Wh en 625 Wh)
Actieradius50 – 110 kilometer (met upgrade maximaal 150 kilometer)
Wielmaat28 inch
Type slotABUS Ringslot

Je schaft dit model bij Fietsvoordeelshop.nl aan in een dames of herenmodel, in de kleuren donkerblauw of zwart. Voor de standaarduitvoering betaal je 3.059 euro.

Wat zijn de pluspunten?

Bij dit model ben je gegarandeerd van een comfortabele rit, dankzij de verende voorvork en zadelpen. Of je nu op een gladde ondergrond fietst of een hobbelig fietspad overgaat. Ook de middenmotor van Bosch draagt bij aan een aangename rit. Het gewicht van de middenmotor ligt bij de trapas. Dit zorgt ervoor dat het gewicht ligt rond het centrum van je e-bike. Kortom, je ontvangt natuurlijke trapondersteuning, zonder het gevoel te hebben vooruit te worden geduwd. Nog een voordeel van dit model is de goede verlichting van Vizi. Bij deze verlichting heb je de mogelijkheid te kiezen tussen een dag- en nachtstand.

De belangrijkste pluspunten van de Batavus Finez E-Go Power 2023 op een rij:

+ Gegarandeerd een comfortabele rit
+ Geruisloze middenmotor van Bosch Active Plus
+ Goede gewichtsverdeling
+ Altijd goed zichtbaar met dag- en nachtverlichting

Zijn er ook minpunten?

Het grootste minpunt aan dit model is toch wel de actieradius bij de standaarduitvoering. Met een capaciteit van 400 Wh leg je minimaal 50 en maximaal 110 kilometer af, afhankelijk van de hoeveelheid trapondersteuning die je gebruikt. Ben je een liefhebber van lange fietstochten maken? Dan raden wij je aan om je accu te laten upgraden. Een upgrade naar 500 Wh kost 200 euro extra. Wil je de maximale actieradius van 150 kilometer? Dan kost dit 400 euro extra.

Wil je meer weten over het fietsenmerk Batavus?