Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Batavus

Met focus op innovatie en vol passie. Niets rijdt als een Batavus. Het toonaangevende en betrouwbare merk is niet voor niets al jaren één van de bekendste fietsproducenten van het land.

Batavus: al meer dan 125 jaar toonaangevend

Batavus heeft een groot aanbod fietsen. Je kunt er niet alleen terecht voor elektrische fietsen, maar vindt er ook stadsfietsen, bakfietsen en speed pedelecs. Al sinds 1904 is het Nederlandse bedrijf druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe functies, modellen en technieken. Het is voor veel Nederlanders dan ook het eerste fietsmerk waar aan gedacht wordt. Daarom zet Batavus in op kwaliteit, design en styling.

Belangrijkste producten

Batavus maakt fietsen voor heel fietsend Nederland. Met comfort en kwaliteit als uitgangspunt maakt Batavus niet alleen fietsen, maar ook accessoires als fietshelmen, kinderzitjes en manden.

Elektrische fietsen

In de categorie elektrische fietsen vind je de classics, extra power fietsen en luxe modellen.

Bakfietsen

Een bakfiets om je kinderen in mee te nemen of te gebruiken voor wekelijkse boodschappen.

Stadsfietsen

Ideaal voor woon-werkverkeer en recreatieve korte ritjes. En ze kunnen tegen een stootje.

Speed pedelecs

De ideale keuze voor grote afstanden, als een elektrische fiets niet snel genoeg gaat.
ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

Onze favoriete Batavus fietsen

Dinsdag E-go Classic

De Batavus classic. Deze fiets is de perfecte keuze als je zoekt naar gewoon een goede elektrische fiets. De e-bike is verkrijgbaar in het rood en zwart. Met acht versnellingen, een krachtige middenmotor en hydraulische schijfremmen brengt deze classic je overal heen. Je hebt de keuze uit drie accu’s waarmee je respectievelijk 80, 115 of 150 kilometer af kunt leggen. De stabiele fiets zorgt ervoor dat je zelfs in druk verkeer geen last hebt van onverwachte bewegingen van je medeweggebruikers.

Finez E-go Power Exclusive

Op zoek naar een luxer model elektrische fiets? Overweeg dan eens de Finez E-go Power Exclusive. Met deze luxe elektrische fiets heb je een echt topmodel in handen. De Finez E-go is voorzien van een riemaandrijving. Hierdoor is de fiets extreem stil en kun je zelfs in hele stille natuurgebieden genieten van de vogelgeluiden om je heen. Ook vind je in dit model een geïntegreerde accu, 8 versnellingen en schrijfremmen. Nog extra bevestiging nodig? De fiets krijgt een 7.8 in de Telegraaf fietstest.

Fier 3

De kids meenemen of je wekelijkse boodschappen doen terwijl je het gebruik van de auto vermijdt? De Fier 3 is een veelzijdige bakfiets die maar liefst 100 kg aan laadvermogen heeft. Dankzij de krachtige middenmotor fiets je makkelijk en zonder al te veel inspanning. Kies uit een 400 Wh of 500 Wh accu. Hiermee leg je respectievelijk tot 115km en 150km af. De bakfiets groeit met je mee: zet er eerst een maxi cosi in en vervang deze later door een bankje. Zo heb je jaren lang plezier van deze bakfiets.

Meer weten over e-bikes?

Aankoopadvies nodig? Op zoek naar de beste manier van onderhoud voor je fiets? Of graag de tips van experts tot je nemen? Kom dan langs in een van de winkels van Fietsvoordeelshop.

De kracht achter Batavus

Eigentijds

Batavus fietsen worden constant vernieuwd. Ze zijn voorzien van trendy details en unieke kleurencombinaties zodat ze helemaal in deze tijd passen.

Styling

Batavus medewerkers zijn keer op keer aanwezig op beurzen en tijdens presentaties. Zo zorgt Batavus ervoor dat de fietsen altijd zijn voorzien van de laatste trends.

Betrouwbaar

Batavus produceert sterke, moderne en veilige kwaliteitsfietsen. Alle fietsen worden door vakmensen ontwikkeld en vervolgens uitgebreid getest in het kwaliteitscentrum.

Zelf een Batavus fiets?

Gebruik de handige tool om erachter te komen welke fiets het best bij jou past. Je kan ook gratis een proefrit aanvragen.

Partnership met Batavus

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Batavus op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.