Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Wat zijn de plus- en minpunten van de Gazelle Orange C7 Plus HMB 2023?

Het Nederlandse fietsenmerk Koninklijke Gazelle heeft een groot aanbod elektrische fietsen in verschillende soorten en maten, voor heren en dames. Kenmerkend voor dit merk is het robuuste design, de aantrekkelijke vormgeving en de hoge kwaliteit. De meeste e-bikes van Gazelle beschikken daarnaast over een middenmotor van het betrouwbare merk Bosch en Shimano. Lees in dit artikel meer over dit populaire Nederlandse fietsenmerk en de plus- en minpunten van de Gazelle Orange C7 Plus HMB 2023.

Meer over Gazelle

Al meer dan 130 jaar maakt Gazelle fietsen die voor iedereen geschikt zijn. De naamloze vennootschap is opgericht in 1892 en mag sinds 1992 zichzelf Koninklijke Gazelle noemen. Je vindt de fabriek in Dieren, provincie Gelderland. Zeg je Gazelle, dan zeg je betrouwbare fietsen, uitstekende service en nuchterheid. Deze kenmerken zijn ook terug te zien in het grote aanbod elektrische fietsen. Inmiddels staat de teller op 39 verschillende modellen, met elk hun eigen voor- en nadelen.

Wil je het complete aanbod Gazelle e-bikes zien?

Algemene informatie over de Orange C7 Plus HMB 2023

Met de Orange C7 Plus HMB 2023 van Gazelle fiets je ontspannen op een zonnige middag je favoriete route af in de natuur. Ook als je haast hebt om naar je werk toe te gaan, is deze e-bike ideaal. Kenmerkend voor de Orange C7 Plus HMB 2023 is de brede opening, waarmee je gegarandeerd veilig kunt op- en afstappen. Bij Fietsvoordeelshop.nl schaf je dit model aan in de kleuren mat blauw, grijs of lichtgroen, voor een bedrag van 2.209 euro. Je hebt de keuze uit een damesmodel of herenmodel.

Dankzij de geluidsarme middenmotor van het betrouwbare merk Bosch Active Line ontvang je de trapondersteuning die je graag wilt, met een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Het grote voordeel van een middenmotor is het lage zwaartepunt. Hierdoor profiteer je van een stabiele ligging op de weg. De standaard capaciteit bedraagt 300 Wh. Hiermee leg je met volgeladen accu aaneengesloten afstanden af van gemiddeld 40 tot maximaal 90 kilometer. Liever meer kilometer afleggen? Dan kan je de accu laten upgraden tegen een meerprijs. De maximale actieradius bedraagt dan 140 kilometer bij een accucapaciteit van 500 Wh.

De belangrijkste eigenschappen van deze Orange C7 Plus HMB 2023 op een rij:

Type ritRecreatief gebruik
Kracht motor40 Nm
Locatie motorMidden
Motor techniekBosch Active
Aantal trapondersteuningen4
Aantal versnellingen7
Type versnellingenShimano Nexus 7-Speed
Accu capaciteit opties 300 Wh, 400, Wh en 500 Wh
Type displayBosch Intuvia
RemmenHydraulische velgremmen

Wat zijn de pluspunten van dit model?

Moeiteloos je fietstocht afleggen door het dagelijks verkeer of een fijne tocht door de Nederlandse natuur. Dat kan met de Gazelle Orange C7 Plus HMB 2023. Dit wordt onder andere gerealiseerd door het frame met optimale stabiliteit, de krachtige en geluidsarme middenmotor van Bosch Active, de snelle en krachtige hydraulische velgremmen en de drie verschillende accu capaciteiten waaruit je kunt kiezen. Bovendien is een comfortabele rit gegarandeerd met de verende voorvork en zadelpen.

Zijn er ook minpunten?

Het enige minpunt bij de Gazelle Orange C7 Plus HMB 2023 is de wat kwetsbare automatische led-verlichting, die werkt via de accu. Zorg ervoor dat je elektrische fiets stevig op zijn standaard staat of in het rek in een fietsenstalling.

Wil je erachter komen of een e-bike van Gazelle iets voor jou is?