Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Opvallen met de 3 hipste en stoerste e-bikes van 2023

Dat e-bikes alleen voor ouderen geschikt zijn, is allang verleden tijd. Ook steeds meer jongeren pakken de elektrische fiets om daar bijvoorbeeld mee naar school te gaan. Fabrikanten van de fiets bewegen mee met de toenemende populariteit door opvallende, stoere en hippe e-bikes te ontwerpen. Bekijk in dit artikel onze top 3 favoriete hipste en stoerste e-bikes van 2023.

#1 Sparta d-Rule Energy 2023

De Sparta d-Rule Energy werd in 2022 gekroond tot fiets van het jaar. Bij deze moderne e-bike komt alles samen. Zo heb je amper onderhoud en beschikt deze Sparta over een sterke middenmotor van het betrouwbare merk Bosch Performance. Is deze kleur geel iets té opvallend voor je? Dan kun je ook kiezen voor de kleur olijfgrijs.

De belangrijkste specificaties van deze e-bike vind je hieronder:

Type ritRecreatief gebruik
Capaciteit accu 400 Wh
Actieradius40 – 90 km
Kracht motor65 Nm
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen5
Aantal trapondersteuningen4

#2 Cortina E-Silento Pro 2023

Als je op zoek bent naar een e-bike met een sportieve, moderne uitstraling, is de Cortina E-Silento Pro 2023 het overwegen waard. Deze Cortina e-bike is verkrijgbaar in de kleuren groen mat en zwart mat, in zowel een dames- als herenmodel. De middenmotor van Shimano STEPS E6100 maakt je rit net wat aangenamer. Stel met de verschillende standen je juiste trapondersteuning in.

De belangrijkste specificaties hebben wij hieronder voor je neergezet:

Type ritWoon-werkverkeer
Capaciteit accu500 Wh
Actieradius80 – 150 km
Kracht motor50 Nm
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen7
Aantal trapondersteuningen3

#3 Koga Pace B10 2023

Als je het hebt over een sportieve e-bike, dan komt de Koga Pace B10 2023 het meest in de buurt. Je schaft de Koga aan in de kleur zwart, in een dames- of herenmodel. Deze e-bike is uiterst geschikt voor woon-werkverkeer en recreatief gebruik. De middenmotor van het bekende en betrouwbare merk Bosch Performance CZ zorgt ervoor dat je een aangename trapondersteuning ontvangt bij elk type rit. Nog een voordeel is de innovatieve belt drive waarover deze fiets beschikt. Hierdoor fiets je extra licht en vraagt het om weinig onderhoud.

Check hieronder de belangrijkste specificaties van deze Koga Pace B10:

Type ritWoon-werkverkeer / Recreatief gebruik
Capaciteit accu750 Wh
Actieradius80 – 130 km
Kracht motor85 Nm
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingenTraploos
Aantal trapondersteuningen5

Door de toenemende populariteit van elektrische fietsen – ook onder jongeren – neemt het aanbod snel toe. Wij snappen dat vergelijken van de verschillende specificaties lastig is. Om je hierbij te helpen, hebben wij een buying guide voor je samengesteld. Hier vind je meer informatie over de verschillende e-bikes en waar je op moet letten bij de aanschaf.