Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Onze 3 favoriete elektrische fatbikes onder de 1800 euro

De (elektrische) fatbikes zijn de laatste tijd razendsnel toegenomen in populariteit, vooral onder jongeren. Naast het feit dat dit type e-bike er leuk uitziet, is deze ook comfortabel en snel. De maximumsnelheid bedraagt 25 kilometer per uur. Je kunt de e-fatbike vergelijken met een snorfiets of scooter met de kleine, brede banden en de zogenoemde buddyseat.

Wil je een goede elektrische fatbike aanschaffen? Bij Decathlon is er een uitgebreid aanbod te vinden uiteenlopend van 1.099 euro tot 2.890 euro. In dit artikel delen we onze 3 favoriete e-fatbikes onder de 1800 euro.

#1 Stepgo Aperyder DC20 – 1.799,99 euro

Het fietsenmerk Stepgo is in 2021 opgericht met als doel om een comfortabele en eenvoudige oplossing te bieden voor mensen die zich duurzaam willen verplaatsen van A naar B. De elektrische fatbike Aperyder DC20 voor volwassenen is hier een goed voorbeeld van.

Dit model is ideaal om middellange en lange afstanden af te leggen. Met een volgeladen accu kan je zo’n 45 tot 60 kilometer afleggen, afhankelijk van onder andere de mate van trapondersteuning die je inzet. Bij Decathlon schaf je deze fiets aan voor 1.799,99 euro.

De belangrijkste eigenschappen van de Aperyder DC20 staan hieronder toegelicht:

Actieradius45 – 60 kilometer
Motor vermogen250 W
Batterij uitneembaar Ja
RemmenSchrijfremmen voor en achter
Versnellingen1-7 Shimano
Oplaadtijd5-7 uur

#2 Grünberg eTransformer Fatty – 1.599,99 euro

De Grünberg eTransformer Fatty is een elektrische opbouwbare e-bike. Ideaal voor de Nederlandse omstandigheden dankzij de 20 inch banden. Zo verplaats je je comfortabel over ruwe landelijke wegen, bospaden en stedelijke wegen van beton. Het opvouwen gebeurt op het grootste deel van het frame en aan de basis van het stuur. Dit model neem je daardoor nog makkelijker mee op bijvoorbeeld autovakantie, ook als je over een kleiner voertuig beschikt!

De actieradius bedraagt ongeveer 40-60 kilometer. Hierbij geldt hoe minder trapondersteuning je gebruikt, hoe groter de actieradius is. Je schaft deze robuuste elektrische fatbike van Grünberg bij Decathlon aan voor 1.599,99 euro.

Je leest de belangrijkste eigenschappen hieronder:

Actieradius40-60 kilometer
Motor vermogen250 W
Batterij uitneembaarNee
RemmenMechanische schijfremmen
Versnellingen7
Oplaadtijd4-6 uur

#3 Villette le Gros vouwfiets – 1.099,99 euro

Het Nederlandse fietsenmerk Villette gevestigd in Italië valt binnen de Alete Group. Dit is een overkoepelende fietsenfabrikant voor onder andere Denver, Cycli Esperia en Sum Solitions. De le Gros van Villette is ideaal voor ritjes van en naar je werk en op bijvoorbeeld vakantie. Dankzij de 20 inch wielen met banden van ruim 20 cm en 10 cm breed dik heb je geen last van zand, keitjes of sneeuw onderweg. Ook aan eenvoudig vervoeren is gedacht. Deze e-fatbike is namelijk opbouwbaar. De actieradius van dit model bedraagt maximaal 75 kilometer. De le Gros aanschaffen doe je bij Decathlon voor een prijs van 1.099,99 euro.

Lees hieronder de belangrijkste eigenschappen van dit model:

ActieradiusMaximaal 75 kilometer
Motor vermogen250 W
Batterij uitneembaarJa
RemmenSchijfremmen
Versnellingen7
Oplaadtijd4-6 uur

Welke kies jij?

Twijfel je welke elektrische fatbike het beste bij je past? Bij Decathlon is het mogelijk om een gratis test en advies afspraak in te plannen bij een fysieke winkel bij jou in de buurt.

Liever minder geld uitgeven aan een elektrische fiets? Decathlon biedt ook tweedehands e-bikes! Door te kiezen voor tweedehands, betaal je een lagere aanschafprijs voor een kwalitatief goede fiets. Benieuwd geworden?