Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

E-bike review: Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt 2023

Gazelle is een bekend merk in de fietswereld en maakt al 130 jaar fietsen. Het merk staat bekend om de kwaliteit en service, zo ook de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt. Deze e-bike is geschikt voor zowel korte routes in de stad, als lange fietstochten door de polder. Ontdek de voor- en nadelen van de Ultimate C8, zodat jij een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Gazelle

Gazelle e-bikes zijn comfortabel, stevig en toch voelen ze licht aan. Fietsen gaat soepel en het design van Gazelle is gemaakt zonder onnodige details en gedoe. Het is dan ook niet gek dat dit merk zo ontzettend populair is en blijft. Er worden jaarlijks ongeveer 300.000 fietsen gemaakt en overal door Nederland zijn Gazelle fietswinkels te vinden voor aankoop of reparatie. De elektrische fiets is tegenwoordig niet meer weg te denken en daar heeft het merk goed op ingespeeld. Dankzij de innovatieve e-bikes kom je makkelijk op je eindbestemming aan, zonder te veel moeite te hoeven doen. Zo ook met de Gazelle Ultimate C8.

De Gazelle Ultimate C8: een klassiek design met een luxe uitstraling

De Gazelle Ultimate C8 met HMB Belt is een dynamische fiets met een comfortabel zadel voor de juiste ondersteuning. Het lage zwaartepunt van de fiets zorgt voor een actieve zitpositie, waardoor je gemakkelijk langere afstanden kunt fietsen. De Bosch Active Plus middenmotor, met een accu van 500 Wh, geeft je net dat extra zetje in de rug. Het slimme battery management systeem zorgt voor een lange levensduur van de batterij.

Of je nu door een heuvelachtig landschap fietst, of wilt cruisen door de stad, met de Gazelle Ultimate C8 kan het allemaal. Dankzij een actieradius van 60 tot 120 kilometer ben je verzekerd van een soepele fietstocht. Het uiterlijk van de fiets is stoer en simpel. Ga voor een mat blauw model, of kies juist een rood model en val op met deze e-bike van Gazelle!

De belangrijkste eigenschappen:

Type ritElektrisch sportief, woon- en werk
Accucapaciteit500 Wh
Type remmenHydraulische schrijfremmen
Versnellingen8
Kracht motor50 Nm

Review: wat zijn de voor- en nadelen?

Er zijn meer voordelen dan nadelen als je de gebruikservaring van de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB Belt bekijkt. Het simpele, compacte design spreekt voor zich, maar daarnaast beschikt de fiets ook over uitstekende onderdelen. Wij zetten de voor- en nadelen nog even op een rijtje te zetten. Zo weet je wat je kunt verwachten.

  • Hoogwaardig design
  • Intuvia display is makkelijk te bedienen
  • Geruisloze ondersteuning
  • 500 Wh accu met een actieradius van 60 – 120 km
  • Geschikt voor verschillende landschappen
  • De Bosch Active Plus middenmotor
  • Keuze uit opvallende, moderne kleuren
  • Zadelpen is niet verend

Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets, maar weet je nog niet welk merk of model het beste bij je past? Wij helpen je graag op weg.

Gazelle Ultimate C8, maak nu een proefrit

Wil je een proefrit maken? Bij Fietsvoordeelshop kun je de Gazelle Ultimate C8 geheel vrijblijvend proberen. Maak hier je afspraak voor in de winkel. Wil je liever een andere fiets van Gazelle uittesten? Dat kan natuurlijk ook. Vraag een proefrit aan en ontdek welke fiets het beste bij jou past!