Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De top 3 speed pedelecs van Stromer

De speed pedelec is de snellere variant van de ‘normale elektrische fietsen’. Je kunt hiermee snelheden behalen tot wel 45 kilometer per uur. Deze e-bike wordt dan ook gezien als ideale vervanger voor bijvoorbeeld de auto. Het Zwitserse fietsenmerk Stromer is een populaire aanbieder van deze snelle en krachtige e-bikes. Ontdek hier onze top 3 speed pedelecs van dit kwalitatief hoogstaande fietsenmerk.

#1 Stromer ST3

De Stromer ST3 kan het beste omschreven worden als sportieve en strakke speed pedelec. Alle kabels zitten mooi verwerkt in het frame. Dit model is ideaal om lange afstanden mee te leggen, mede dankzij de extra krachtige en stille motor. Zo kun je deze bike goed gebruiken om bijvoorbeeld mee naar je werk toe te gaan. Bij Fietsvoordeelshop.nl is deze ST3 verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart, voor een bedrag van 6.949 euro.

In totaal heeft deze speed pedelec 11 versnellingen en 3 verschillende trapondersteuning standen. De motor zit in het achterwiel verwerkt en is van het merk Stromer SYNO Drive II. Schaf je deze snelle e-bike aan, dan bedraagt de standaard capaciteit van de accu 814 Wh. In totaal bedraagt de actieradius 60 tot maximaal 150 kilometer, afhankelijk van onder andere de hoeveelheid trapondersteuning die je gebruikt. Je kunt ervoor kiezen de accu te upgraden naar een actieradius van maximaal 180 kilometer.

De belangrijkste eigenschappen van deze Stromer ST3 op een rij:

Type ritWoon-werkverkeer
Motor locatieAchterwiel
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen11
Type versnellingenShimano XT/SLX Microshift 11 Speed
Aantal trapondersteuningen3
Actieradius 60 – 150 km
70 – 180 km

#2 Stromer ST5 ABS

De Stromer ST5 ABS is benoemd als de snelste, stilste en meest stabiele speed pedelec. Dit model beschikt over de allerbeste onderdelen die verkrijgbaar zijn op de fietsenmarkt. Zo is deze ST5 ABS inclusief de elektronisch geschakelde XTR schakelgroep. Hiermee schakel je soepel en snel, welk weer het ook is buiten. Bij Fietsvoordeelshop.nl schaf je deze speed pedelec aan in de kleur zilver voor een bedrag van 10.807 euro.

Je hebt tijdens het afleggen van je fietstocht de ruime keuze uit 11 verschillende versnellingen. De motor zit verwerkt in het achterwiel en is van het merk Stromer SYNO Sport. Het uit laten breiden is bij dit model niet nodig, aangezien de standaard uitvoering beschikt over een accucapaciteit van 983 Wh. Dit komt neer op een totale actieradius van tussen de 70 en 180 kilometer.

De belangrijkste eigenschappen op een rij:

Type ritWoon-werkverkeer
Motor locatieAchterwiel
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen11
Type versnellingenShimano XT Di2
Aantal trapondersteuningen3
Actieradius 70-180 km

#3 Stromer ST2

Met de Stromer ST2 fiets je met een zogenoemde aandrijfriem in plaats van met een ketting. Dankzij de 5 versnellingen waarmee je de aandrijfriem kunt combineren fiets je altijd en overal licht. Daarnaast is het grote voordeel hieraan dat je weinig onderhoud(skosten) hebt. Bij Fietsvoordeelshop.nl schaf je dit model aan in de kleur grijs, voor een bedrag van 6.368 euro.

Dit model beschikt over een motor techniek van Stromer CyRO Drive IG. Je vindt de motor in het achterwiel. Bij de standaard uitvoering is er een accucapaciteit aanwezig van 618 Wh. In totaal leg je met een volgeladen onafgebroken tot maximaal 120 kilometer af. Liever langere afstanden afleggen? Dan heb je de mogelijkheid om de actieradius uit te breiden naar maximaal 150 km of 180 km.

De belangrijkste eigenschappen van deze Stromer ST2 op een rij:

Type ritWoon-werkverkeer
Motor locatieAchterwiel
RemmenHydraulische schijfremmen
Aantal versnellingen5
Type versnellingenSturmey Archer 5-Speed
Aantal trapondersteuningen3
Actieradius 40 – 120 km
60 – 150 km
70 – 180 km

Wil je een speed pedelec aanschaffen, maar heb je hulp nodig bij het kiezen van een passend model? Wij helpen je graag op weg!