Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De plus- en minpunten van de Koga E-Nova EVO 2023

Het Nederlandse fietsenmerk Koga is opgericht in 1974 door Andries Gaastra. Bij de oprichting waren er in totaal vijfentwintig medewerkers. Net als Batavus en Sparta valt ook Koga onder Accel Nederland. Premium kwaliteit en uitstekende service voor de veeleisende fietser, dat is waar Koga voor staat.

Naast stadsfietsen en strandfietsen, heeft Koga ook 3 productlijnen aan elektrische fietsen. Lees in dit artikel meer over de E-Nova EVO 2023.

De E-Nova serie: comfort ten top

Het aanbod elektrische fietsen bestaat uit 3 productlijnen: de E-Nova serie, Pace en Vectro. Bij elke lijn is er een ander uitgangspunt. Zo is de Pace gericht op een actieve houding en staat de Vectro bekend om het lichte gewicht. Bij de E-Nova serie ligt de focus op comfort. Niet voor niets is deze lijn een ideale elektrische fiets voor ontspannen (lange) ritten door de natuur. Daarmee heb je direct het keyword te pakken als je deze fiets zou moeten omschrijven: ontspannen. Eigenschappen die het comfort realiseren zijn de brede banden en de vering in de zadelpen en voorvork.

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van deze e-bike?

De Koga E-Nova EVO 2023 is te verkrijgen in een dames- of herenmodel in de kleur zwart, voor een bedrag van 2.699 euro. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Je kiest je passende elektrische fiets op basis van je lichaamslengte. De krachtige en geluidsarme middenmotor van het betrouwbare en populaire merk Bosch zorgt ervoor dat je altijd de trapondersteuning ontvangt die past bij je type rit. Met de innovatieve belt heeft je e-bike weinig onderhoud nodig en fiets je extra licht. Koga zou Koga niet zijn als er niet nagedacht is over de stabiele en comfortabele zitting.

De belangrijkste eigenschappen van de Koga E-Nova EVO 2023 vind je hieronder:

Type ritRecreatief gebruik
Motor techniekBosch Active Plus
Kracht motor50 Nm
Aantal standen trapondersteuning4
Aantal versnellingen8
Capaciteit accu300 Wh
Actieradius40 tot 80 kilometer
Uitbreiding mogelijkJa

Alle pluspunten op een rij

Overweeg je een elektrische fiets aan te schaffen? Om erachter te komen welke e-bike het beste bij je past, is het noodzakelijk de plus- en minpunten aan elkaar af te wegen. Wij helpen je graag bij het maken van een uitstekende keuze door de pluspunten van de Koga E-Nova EVO 2023 hieronder op een rij te zetten:

+ De Bosch Active Line Plus geluidsarme middenmotor maakt het mogelijk dat je natuurlijke trapondersteuning ontvangt
+ Je fietst extra gemakkelijk dankzij de innovatieve belt drive
+ Gegarandeerd een comfortabele houding dankzij de geveerde zadelpen en voorvork

Heeft de E-Nova EVO ook minpunten?

Het grootste minpunt van de E-Nova EVO 2023 is toch wel de minder krachtige accu waarover de standaarduitvoering beschikt. De capaciteit bedraagt 300 Wh. Hiermee kun je met een volgeladen accu 40 tot 80 kilometer afleggen, zonder tussentijds op te hoeven laden. De exacte actieradius is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de weersomstandigheden, de hoeveelheid trapondersteuning die je wilt en of je in een heuvelachtig gebied fietst.

Bij deze fiets is het wel mogelijk om de accu te laten upgraden. Bij de eerste upgrade beschikt je e-bike over een actieradius van 50 tot 110 kilometer. Met de tweede upgrade leg je tussen de 60 en 120 kilometer af.

Wil je zelf ervaren of deze elektrische fiets van Koga iets voor jou is? Bij Fietsvoordeelshop.nl maak je gratis en geheel vrijblijvend een afspraak voor een proefrit bij een fysieke winkel bij jou in de buurt!