Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

3 typen tweedehands e-bikes onder de 1500 euro

Met een elektrische fiets profiteer je van meer comfort. Je hoeft dankzij de elektrische trapondersteuning niet meer hard te trappen om vooruit te komen. Ideaal als je wind tegen hebt of een helling op moet fietsen. Steeds vaker wordt door het grote comfort de auto of openbaar vervoer ingeruild voor een e-bike. Wil je een elektrische fiets aanschaffen, dan kan je uitgaan van een gemiddelde nieuwprijs rond de 2.350 en 2.500 euro.

Vind je dit bedrag te hoog voor een fiets met trapondersteuning? Bij Decathlon zijn er tweedehands elektrische fietsen te verkrijgen. In dit artikel lees je de eigenschappen van onze 3 favoriete tweedehands bikes onder de 1500 euro.

#1 Legend e-bike vouwfiets

Deze Legend e-bike vouwfiets staat bekend als comfortabel, veilig, krachtig, efficiënt. Je klapt de fiets snel – in minder dan 5 seconden – op. Dankzij het Duitse MAHLE Smartbike elektrische systeem verbruikt deze motor gemiddeld 15 tot 20 procent minder dan andere e-bikes, die niet beschikken over dit smart design. Het ergonomische zadel, de derailleur van het bekende en hoogstaande merk Shimano in combinatie met de hydraulische schijfremmen maken deze e-bike tot één van onze favorieten. Bij Decathlon is deze elektrische fiets te verkrijgen voor 1.495 euro.

Bekijk de belangrijkste eigenschappen van deze tweedehands e-bike hieronder:

Type frameAluminium
Locatie motor Achter
BereikMaximaal 90 kilometer
VersnellingShimano 7
Type remmenHydraulische schijfremmen

#2 Cortina Hufterproof e-bike

Ondanks dat de robuuste e-bike van het bekende en betrouwbare merk Cortina kleine gebruikssporen kan bevatten, ziet deze fiets er als nieuw uit. Ook werkt alles 100%. De opvallende groene kleur bestaat uit ledverlichting, wat volledig geïntegreerd en daardoor beschermd. Een keuze maken uit de juiste maat is bij dit model niet nodig. De Hufterproof is namelijk one-size-fits-all. De riemaandrijving gemaakt van carbon, de anti-lekbanden van Schwalbe Marathon Plus en de voordrager met een laadvermogen van 10 kilogram, maken dat deze tweedehands e-bike onze favoriet. Bij Decathlon is deze Cortina bike beschikbaar voor een bedrag van 1.250 euro.

De belangrijkste eigenschappen van deze fiets met trapondersteuning staan hieronder uitgelicht:

Type frameAluminium
Locatie motorVoor
BereikMaximaal 70 kilometer
Versnelling 7
Type remmenTrommelremmen

#3 Cannondale Quick 3 e-bike

Deze lichtgewicht Quick 3 e-bike van het merk Cannondale is 100% veilig en functioneel. Ideaal om aan je conditie te werken, door de stad kilometers af te leggen of voor recreatief gebruik. Kenmerkend voor dit model is het comfort, de zichtbaarheid en wendbaarheid. In het lichtgewicht aluminium frame vind je reflecterende accenten rondom. Zo weet je zeker dat andere weggebruikers je goed kunnen zien. Tijdens de onderhoudsbeurt is de batterij gecontroleerd en beschikt over een minimumcapaciteit van 80%. Ook is het mogelijk dat het kader, voorvork en de accessoires lichte gebruikersporen kunnen vertonen. Bij Decathlon koop je deze e-bike voor 1.049 euro.

De belangrijkste eigenschappen van deze Cannondale e-bike staan hieronder opgesomd:

Type frameAluminium
BereikMaximaal 70 kilometer
Versnelling9
Type remmenHydraulische schijfremmen

Alle elektrische fietsen worden 100% gemonteerd afgeleverd met een proefperiode. Deze duurt 30 dagen. In deze periode mag je maximaal 50 kilometer afleggen. Voldoet de e-bike niet aan je verwachtingen, dan neemt Decathlon deze mee terug. Vervolgens ontvang je het volledige aankoopbedrag terug. Ook geldt er een garantie van 2 jaar op de fiets plus accu.

Wil je het complete aanbod elektrische fietsen bij Decathlon bekijken?