Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

thuiswerkvergoeding software


Met AFAS regel je zonder gedoe de zakelijke mobiliteit van jouw bedrijf.

Zakelijke mobiliteit met AFAS

AFAS is een bedrijf dat zich specialiseert in het ondersteunen van organisaties bij het aanmoedigen van een hybride werkstijl bij medewerkers. Ze bieden oplossingen en diensten om te voorzien in de mobiliteitsbehoeften van bedrijven en zo ook hun werknemers. Denk aan het analyseren van de huidige werkbalans van werknemers en het stimuleren van groenere vervoerswijzen. AFAS streeft naar het verminderen van CO₂-uitstoot en het motiveren van groene en efficiënte zakelijke mobiliteit.

De services van AFAS

Thuiswerkvergoedingen

Het hybride werken van tegenwoordig heeft ervoor gezorgd dat werknemers op andere manieren kosten zijn gaan maken. De traditionele reiskostenvergoeding voor vijf dagen woon-werkverkeer sluit niet altijd meer aan.

Met de HRM softwareoplossing van AFAS is het efficiënt regelen van thuiswerk vergoedingen zo gebeurd.

Fleet management

Het beheren van een eigen fleet of wagenpark is een flinke klus, daarom is administratieve verlichting vaak zeer welkom.

Met de handige oplossingen en inzichten van AFAS HR Analytics kan jouw organisatie optimaal gebruik maken van de fleet.

CO₂-registratie

De normerende regeling werkgebonden mobiliteit zorgt er voor dat bedrijven in Nederland CO₂-uitstoot moeten gaan registreren.

Dit is nogal een opgave, wat veel tijd in beslag kan nemen. Gelukkig voldoe je middels één overzichtelijke mobiliteitsrapportage aan deze plicht. Lees hier wat AFAS voor je kan betekenen.

Slimme mobiliteit met AFAS: optimaliseer hybride werken

De snelle opkomst van het hybride werken door de pandemie en de groeiende belangen van duurzaamheid zijn slechts enkele van de vele veranderingen die er plaatsvinden. Voor bedrijven is het af en toe dan ook een flinke uitdaging om zich aan te passen en mee te groeien. AFAS begrijpt deze uitdaging als geen ander en streeft er daarom naar om organisaties zo goed mogelijk door dergelijke transities te helpen.

Zo kun je bij AFAS allerlei softwareoplossingen combineren om een systeem op te zetten dat perfect bij jouw organisatie past. Zo kun je fleet management en software voor het uitkeren van thuiswerkvergoedingen combineren om op een zo efficiënt mogelijke manier een hybride werkomgeving te kunnen faciliteren voor jouw medewerkers. Wil je meer weten over alle beschikbare softwareoplossingen die AFAS te bieden heeft?

Overzichtelijke CO2-rapportage

Een van de beschikbare softwareoplossingen van AFAS is er voor het overzichtelijk en efficiënt registreren en rapporteren van de CO₂-uitstoot van jouw organisatie. Vanaf 2024 is het voor grotere bedrijven verplicht om hieraan te voldoen.

Met deze software ben je niet meer zelf aan het berekenen en bijhouden, maar wordt het automatisch voor je vastgelegd door gebruik te maken van alle fleet management, ritregistratie en declaratie data die er vanuit jouw medewerkers binnenkomt.

afas software

Zakelijke dienstverlening van AFAS

Registratie

Houd eenvoudig alle kilometers bij die afgelegd worden

Vergoedingen

Bereken en keer eenvoudig vergoedingen en declaraties uit

Fleet overzicht

Profiteer van gemakkelijk overzicht over het wagenpark

CO₂ rapportage

Registreer en rapporteer eenvoudig CO₂-uitstoot

Waarom kies je voor AFAS?

Uitgebreid overzicht

Met AFAS geef je iedereen inzicht in het eigen reisgedrag en patronen. Door ritten en mobiliteitskeuzes te analyseren, kunnen werkgevers én medewerkers bewuster worden van hun milieu-impact en de mogelijkheden tot duurzamere keuzes te ontdekken.

Makkelijker declareren

Door gebruik te maken van de oplossingen voor duurzame mobiliteit van AFAS, wordt het uitkeren van vergoedingen heel eenvoudig. Met AFAS wordt het registreren van vergoedingen en declaraties sneller en makkelijker, wat zal helpen bij het stimuleren van thuiswerken en het kiezen voor alternatieve vervoerswijzen.

Duurzaamheid

Middels AFAS HR Analytics verkrijg je nuttige inzichten die je kunt gebruiken om duurzame mobiliteit te bevorderen en bijvoorbeeld de fiets, het openbaar vervoer of elektrische voertuigen te stimuleren. Zo verminder je de CO₂-uitstoot van je bedrijf en draag je bij aan een schonere toekomst!

Duurzame mobiliteit


Door gebruik te maken van de oplossingen van AFAS kun je jouw organisatie en werknemers helpen om richting duurzamere en efficiëntere mobiliteit te groeien, wat tegenwoordig overal steeds belangrijker wordt. Met de verschillende softwareoplossingen van AFAS kun je zelf het systeem inrichten dat het beste past bij jouw bedrijf. Zo help je bij het verduurzamen van mobiliteit.

Met AFAS registreer en analyseer je in een handomdraai reispatronen en andere relevante data om zo een beeld te creëren van de mobiliteitsbehoeften van jouw organisatie en haar medewerkers.

AFAS in cijfers

12.000

Al meer dan 12.000 organisaties in Nederland maken gebruiken van de software van AFAS.

3,2 miljoen

3,2 miljoen Nederlanders werken met de verschillende oplossingen van AFAS.

600

Met 600 werknemers zorgen ze er bij AFAS voor dat alle softwareoplossingen optimaal functioneren.

Is AFAS iets voor jou?

Wil jij gaan samenwerken met AFAS? Op de website van AFAS kun je een afspraak maken of de brochure downloaden. Bekijk alle mogelijkheden en ontdek of de oplossingen van AFAS bij jou passen.