Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

verhuiswagen elektrisch

Verhuisbedrijf in Groningen neemt Maxus EV80 in gebruik

Dat is een volledig elektrische bus en bovendien de eerste Maxus EV80 met opbouw binnen Europa. Toch mooi.

De Maxus EV80 is er als reguliere bestelbus, maar als gebruikelijk in bestelwagenland is de auto ook verkrijgbaar als chassis-cabine. De sleutels van de eerste van Europa zijn overhandigd aan verhuisbedrijf Mondial Oostland Verhuizingen in Groningen. Uiteraard is de keuze voor een elektrische bus ingegeven door een duurzaamheidsgedachte. Veel bedrijven zijn bezig met het verminderen de uitstoot.

Met een rijbereik van 200 kilometer kan Groningen prima worden bediend, het moet evenmin een probleem vormen om de omliggende plaatsen te bereiken. Zeker omdat er met de gemiddelde verhuiswagen gedurende een werkdag niet doorlopend wordt gereden. Tot de klanten van het verhuisbedrijf kunnen de Rijksuniversiteit Groningen, de provincie Groningen, de gemeente Assen, het Noorderpoort College en Avebe worden gerekend.

Door Maxus is Mondial uitgeroepen tot preferred launching customer. Gebruiksresultaten uit de praktijk zullen worden gedeeld met de fabrikant, zodat er inzicht wordt verkregen in de manier waarop de bus het beste kan worden ingezet, waarbij er ongetwijfeld ook zaken aan het licht komen om te verbeteren.