Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Toyota hybrides uitgelicht: onze 4 favorieten

Toyota is een Japans automerk dat bekend staat om zijn betrouwbare auto’s. Al in 1997 heeft Toyota zijn eerste hybride auto op de markt gebracht. Toen andere automerken zich gingen focussen op volledig elektrische voertuigen, bleef Toyota nog lang vasthouden aan de hybrides. Dat maakt dat Toyota tegenwoordig een echte koploper is op de hybride markt, met meerdere modellen, plug-in hybrides en nog veel meer.

Mede door het ruime aanbod en de betrouwbaarheid van Toyota auto’s zijn de hybrides van dit automerk veel te vinden op de occasion markt. Je koop occasions tegen een nóg scherpere prijs. In dit artikel lees je meer over onze 4 favorieten hybride voertuigen van Toyota, beschikbaar op Auto.nl: dé webshop voor auto’s.

#1 C-HR

toyota c hr


De Toyota C-HR is een ruime hybride auto met een uiterst efficiënt brandstofgebruik, wat erg aantrekkelijk is gezien de stijgende brandstofprijzen. De voordelen van de C-HR gaan echter verder dan zuinigheid alleen. Het rijden in dit model is een ervaring van totale ontspanning en zorgeloosheid, dankzij het uitstekende rijcomfort en diverse geavanceerde veiligheidssystemen.

Met functies zoals Brake Assist, die ondersteuning biedt bij plotseling remmen, en het Lane-Keeping systeem, dat ervoor zorgt dat je keurig binnen de rijbanen blijft, biedt de C-HR een hoog niveau van veiligheid. Niet alleen is deze auto betrouwbaar, maar ook gericht is op het bieden van comfort voor jou en je gezin.

De belangrijkste eigenschappen van de Toyota C-HR Hybrid staan hieronder uitgelicht:

Aantal deuren5
Aantal zitplaatsen5
SchakelingAutomaat
Vermogen122 pk
Topsnelheid170 kilometer per uur
Aantal cilinders4
AandrijvingVoorwiel (FWD)
Energielabel A
Gemiddeld verbruik1 liter op 26 kilometer 

#2 Yaris Hybrid

ford kuga plug-in hybrid

Onze volgende favoriete hybride is de compacte Toyota Yaris Hybrid. Dankzij het uitstekende formaat is dit de ideale auto voor in steden. Dankzij het rijcomfort kan hij ook goed gebruikt worden op snelwegen of voor lange afstanden.

Verder beschikt deze auto van Toyota over allerlei andere features die rijcomfort en plezier verbeteren. Zo profiteer je bij dit model van de adaptive cruise control, de ingebouwde DAB-ontvanger – die zorgt dat je altijd storingsvrij naar de radio kunt luisteren – of de Forward Collision Warning – die je waarschuwt voor remmende auto’s voor je.

De belangrijkste eigenschappen van de Toyota Yaris Hybrid staan hieronder uitgelicht:

Aantal deuren5
Aantal zitplaatsen5
SchakelingAutomaat
Vermogen116 pk
Topsnelheid175 kilometer per uur
Aantal cilinders3
AandrijvingVoorwiel (FWD)
Energielabel A
Gemiddeld verbruik1 liter op 26 kilometer 

#3 Corolla Touring Sports 

citroen c5 hybrid

De Toyota Corolla was in 1974 het meest verkochte automodel ter wereld. Dat is al bijna 50 jaar geleden. Dit model is een zuinige en ruime hybride die zeer geschikt is voor alledaags gebruik.

Deze automaat van Toyota beschikt over allerlei opties die het rijden plezierig maken. Zo beschikt dit model over bijvoorbeeld keyless entry, een elektromotor die naadloos samenwerkt met de brandstofmotor en vermoeidheidsherkenning die je hebt met ritjes in de late uren. En dat alles met 10 jaar fabrieksgarantie die Toyota op al zijn modellen aanbiedt.

Je leest de belangrijkste eigenschappen van de Toyota Corolla Touring Sports in de tabel hieronder:

Aantal deuren5
Aantal zitplaatsen5
SchakelingAutomaat
Vermogen126 pk
Topsnelheid175 kilometer per uur
Aantal cilinders4
AandrijvingVoorwiel (FWD)
Energielabel A
Gemiddeld verbruik1 liter op 29 kilometer 

#4 RAV4

audi A3 plug-in hybride


De hybride Toyota RAV4 is een ruime auto, met een gemiddeld verbruik van 18 kilometer per liter. In vergelijking met de andere modellen uit deze lijst lijkt dit weinig, maar dit model biedt voldoende ruimte en kracht. De auto heeft een hoge instap, veel beenruimte voor passagiers en een grote kofferbak voor al je bagage

Verder is de hybride Toyota RAV4 uitgerust met verschillende features die je helpen op de weg. De Adaptive cruise control zorgt ervoor dat je afstand houdt als auto’s voor je remmen. Daarnaast zorgt de Forward Collision Warning voor een waarschuwing bij gevaarlijke situaties voor je. Ook kan je met de My Toyota app jouw ritten en het verbruik van de auto gemakkelijk bekijken.

Je leest hieronder de belangrijkste eigenschappen van de hybride Toyota RAV4:

Aantal deuren5
Aantal zitplaatsen5
SchakelingAutomaat
Vermogen218 pk
Topsnelheid180 kilometer per uur
Aantal cilinders4
AandrijvingVoorwiel (FWD)
Energielabel A
Gemiddeld verbruik1 liter op 18 kilometer 

Wil je meer weten over de elektrische voertuigen van Toyota?