Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

rivian elektrisch

Rivian maakt prijzen bekend

We weten wat de Rivian R1S en R1T gaan kosten.

De suv en pickup, de Rivian R1S en R1T zijn geprijsd. Zoals viel te verwachten moet aardig diep in de spreekwoordelijke buidel worden getast.

De Rivian R1S is er vanaf $ 77.500 (€ 65.590) terwijl de Rivian R1T $ 75.000 (€ 63.470) gaat kosten. In beide gevallen gaat het om een Launch Edition, een uitvoering die standaard is voorzien van een offroad pakket, met onder andere een verstevigde bodemplaat en een compressor. In het interieur is vegan leer en essenhout te vinden. De stoelen zijn te verwarmen en te koelen, ook is er een bluetooth speaker die eveneens buiten de auto kan worden gebruikt. Het rijbereik wordt geraamd op meer dan 300 mijl (richting de 500 kilometer).

Een uitputtende opsomming van de uitrusting ontbreekt, maar reken erop dat er volop luxe wordt geboden door Rivian. Dit is geen sober werkpaard. Op alle specificaties en technische gegevens is het eveneens wachten.

De levering gaat in augustus 2021 van start, in de Verenigde Staten althans. Wanneer de Europese markt wordt bediend, is vooralsnog onbekend.