Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

oplaadpunt

Nieuwe versie oplaadpunt lolo smart geïntroduceerd

The New Motion heeft een doorontwikkelde versie van haar lolo smart geïntroduceerd. Hij is kleiner dan de eerste versie en schijnt gemakkelijker worden geïnstalleerd.

1.500 keer per dag
De lolo smart van The New Motion is naar eigen zeggen het meest geïnstalleerde en gebruikte slimme oplaadpunt in Europa. Inmiddels zijn ruim 2.000 lolo’s smart geïnstalleerd en vinden er via het love to load netwerk gemiddeld ruim 1.500 laadtransacties per dag plaats.

Zelf bepalen
Het laadpunt is te ontgrendelen met de laadpas van The New Motion en is geschikt voor thuis en op kantoor. Alef Arendsen, medeoprichter van The New Motion: “Een significant voordeel van het love to load netwerk is, dat het individuele oplaadpunt onderdeel kan worden gemaakt van het landelijke netwerk. De eigenaar van de lolo smart bepaalt of zijn of haar lolo smart wordt opengesteld voor andere leden van het love to load netwerk. Op die manier wordt er samengewerkt aan de realisatie van een groot netwerk aan lolo’s smart in Nederland.”

De nieuwe lolo smart is kleiner dan de vorige variant en volgens de makers heeft hij dankzij de verbeterde behuizing een nog ‘vriendelijkere’ uitstraling. Hij onderscheidt zich daardoor van de veelal industrieel ogende oplaadpunten.

Als de lolo smart gekoppeld is aan een slimme meter, zorgt deze ervoor dat er nooit méér stroom gebruikt wordt dan de aansluiting aan kan. Dus mochten er meerdere elektrische apparaten tegelijk aanstaan, dan reageert de lolo smart daar – indien nodig – op door tijdelijk minder stroom te geven aan de auto.

Afsluitend Alef Arendsen: ““Het is belangrijk voor de bevordering van elektrisch rijden dat er een oplaadnetwerk is dat goed en eenvoudige te gebruiken is door de consument, en dat tegen lage kosten. Met de lolo smart kunnen we in een hoog tempo een dergelijk netwerk realiseren. The New Motion zorgt ervoor dat je op steeds meer plekken kunt laden en dat het laden makkelijk is.”