Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

polestar

Dit kost de nu goedkoopste Polestar 2

Met de introductie van nieuwe varianten is de Polestar 2 voordeliger geworden.

Vandaag is de dag dat de Polestar 2 zo’n 15.000 euro goedkoper is geworden. Dit is niet één of andere aanbieding, maar door de introductie van nieuwe varianten is het aanbod breder geworden. Eerst had je alleen het topmodel, de Polestar 2 met een 78 kWh batterij voor 59.900 euro. Dat is de Launch Edition. Daar zijn nu drie varianten bijgekomen.

De drie varianten luisteren naar de naam Lange-afstandsaccu dual motor (78 kWh), Lange-afstandsaccu single motor (78 kWh) en Standaard bereik single motor (64 kWh). Eerstgenoemde heeft een WLTP bereik van 450 kilometer tot 480 kilometer. De tweede 515 kilometer tot 540 kilometer. De derde heeft een bereik 420 kilometer tot 440 kilometer.

De goedkoopste Polestar 2 begint nu bij 45.900 euro. Met de introductie van de nieuwe varianten zijn ook optionele packs ontworpen. Het optionele Performance Pack blijft exclusief voor de versie met de lange-afstandsaccu dual motor. Verder heb je het Plus Pack met panoramisch glazen dak, premium Harman Kardon audiosysteem met 13 speakers, verwarmd stuur, verwarmde zetels vooraan met geheugen en achteraan, verwarmde ruitenwissers, WeaveTech bekleding, Black Ash deco panelen en een nieuwe warmtepomp. En dan is er nog het Pilot Pack met verbeterde veiligheid en bestuurdersassistentie features, zoals de Pixel LED koplampen met LED-voormistlichten, bestuurdersassistentie met aanpasbare cruise control en pilot assist, een 360 graden camera, all-round parkeersensoren, en Driver Awareness inclusief een Blind Spot Information System (BLIS) met stuurondersteuning, Cross Traffic Alert met remondersteuning en Rear Collision Warning.

De nieuwe Polestar 2 prijzen zijn 45.900 euro voor de Standard range Single motor, 49.900 euro voor de Long range Single motor en 53.900 euro voor de Long range Dual motor.