Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

all green vehicles

All Green Vehicles (AGV) maakt doorstart als Electric Power Holland

Het eind november failliet verklaarde All Green Vehicles uit Oosterhout gaat door als Electric Power Holland. Met de doorstart van het in elektrische aandrijflijnen gespecialiseerde bedrijf, blijven werkgelegenheid en service behouden. De twintig werknemers gaan namelijk mee naar de nieuwe organisatie.
Alle activiteiten van All Green Vehicles BV worden overgenomen door het door KR Investments nieuw opgerichte Electric Power Holland. Directeur van het bedrijf wordt Ewoud Vroegop, die in het verleden al betrokken was bij All Green Vehicles. Vroegop: “Wij zijn erg blij met de doorstart. Blij voor het personeel dat mee kan naar de nieuwe organisatie, en natuurlijk blij voor onze klanten als Eneco, Technische Unie en Mondial Movers die jarenlang op All Green Vehicles hebben vertrouwd. Zij kunnen hun mobiliteitsplan verder uitrollen en wij gaan ze daar weer mee helpen, precies zoals zij van ons gewend zijn.
Electric Power Holland richt zich op de verkoop, productie en ontwikkelingen van elektrische aandrijflijnen voor de automotive industrie, in het bijzonder voor grootstedelijke distributie en professioneel personenvervoer. Tevens adviseert Electric Power Holland bedrijven die overwegen over te stappen op elektrische voertuigen en voert het bedrijf service en onderhoud uit aan bestaande elektrische voertuigen en wagenparken. All Green Vehicles bouwde in het verleden conventionele voertuigen om tot elektrische voertuigen. Die tijdrovende en kostbare dienst zal door Electric Power Holland niet worden voortgezet.

Kapitaal om Electric Power Holland op te starten is afkomstig van investeringsmaatschappij KR Investments. De vestigingsplaats van Electric Power Holland moet nog worden bepaald, maar zal in elk geval op een locatie centraal in Nederland zijn, makkelijk bereikbaar voor bestaande en nieuwe klanten. Het grootschalige productiegedeelte van Electric Power Holland zal waarschijnlijk worden losgekoppeld van het ontwikkelingsbedrijf. Er wordt momenteel gesproken met provincies en gemeenten elders in het land die interesse hebben in het aantrekken van een productiebedrijf in groene aandrijfsystemen.