Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

cartracker


Met Cartracker regel je efficiënt alles omtrent het wagenpark van jouw bedrijf.

Zakelijke mobiliteit met Cartracker

Cartracker is een organisatie die gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven bij het registreren en optimaliseren van hun wagenpark. Ze bieden oplossingen voertuigen en kilometers te tracken, zodat je je fleet kunt optimaliseren en data-analyses kunt uitvoeren. De gedetailleerde mobiliteitsdata biedt bovendien ook mogelijkheden voor snelle rapportages omtrent CO₂ en brandstofverbruik.

De services van Cartracker

Rittenregistratie

Het hybride werken van tegenwoordig heeft ervoor gezorgd dat er nog maar weinig regelmaat in zakelijke ritten zit.

Met de rittenregistratie van Cartracker kan jouw bedrijf nog steeds makkelijk zakelijk ritten registreren met de extra en onregelmatige data die daarbij komt kijken.

Parkeerkosten

Men denkt vaak niet aan parkeerkosten bij het maken van zakelijke ritten. Daarom zijn lang niet alle systemen ontworpen om daar rekening mee te houden.

De software van Cartracker is dat wel. Makkelijk en zonder gedoe parkeersessies en -kosten registreren.

CO₂-registratie

De normerende regeling werkgebonden mobiliteit zorgt er voor dat grotere bedrijven hun CO₂-uitstoot door zakelijke kilometers moeten gaan rapporteren.

Met de gedetailleerde registraties van Cartracker is deze taak een stuk makkelijker en efficiënter om te voltooien.

Fleet management

Met een groeiende hoeveelheid zakelijke voertuigen, groeit ook het wagenpark dat je moet beheren.

Een betrouwbaar en uitgebreid fleet management systeem is dan ook onmisbaar. Het systeem van Cartracker helpt jou makkelijk de vele voertuigen, ritten en kosten te beheren.

Een efficiënt wagenpark met Cartracker

Meer hybride werken betekent onregelmatige ritten en wisselende hoogtes van vergoedingen. Dit maakt de registratie en verwerking van deze data lastiger, door de constante afwijkingen die daar mogelijk tussen zitten. Met Cartracker zijn zelfs deze onregelmatigheden geen probleem.

De ondersteuning en variëteit aan behulpzame tools van Cartracker kan jouw organisatie daarnaast ook helpen bij het analyseren jullie mobiliteitsdata. Op basis van deze analyses kun jij makkelijk bepalen wat jij kunt doen aan het mobiliteitsbeleid van het bedrijf om de CO₂-uitstoot nog verder te verminderen,

cartracker rittenregistratie

Eenvoudige CO2-registratie en rapportage

Naast een gedetailleerde rittenregistratie kan Cartracker nog meer doen met de gegevens die het hiermee verzamelt. Met de onlangs toegevoegde feature kun je eenvoudig CO₂-uitstoot van ritten inzien en hierop rapporteren. Zo voldoe je eenvoudig aan de regels van de CO₂-registratieplicht, waar (grote)bedrijven vanaf 2024 aan moeten gaan voldoen.

cartracker rapportage

Zakelijke dienstverlening van Cartracker

Tankkosten

Integreer tankpassen en verwerk ook deze kosten eenvoudig in één systeem

Rapportages

Krijg gemakkelijk inzicht in belangrijke statistieken

Mobiliteitsapp

Regel je mobiliteit nu ook makkelijk via de app door auto’s te reserveren

GPS & Dashcam

Krijg specifiek inzicht in rijgedrag van werknemers om kosten en CO2-uitstoot te besparen

Waarom kies je voor Cartracker?

Gedetailleerde rapportages

Cartracker geeft iedereen inzicht in hun eigen mobiliteit met de app. Door reispatronen en mobiliteitskeuzes te analyseren, kunnen bedrijven en individuen bewuster worden van hun impact op het klimaat en te ontdekken waar duurzamere keuzes te maken zijn.

Fleet management

Met de geavanceerde Track & Trace, GPS en andere systemen behoud je het overzicht over jouw wagenpark, het gebruik ervan en in welke staat van onderhoud het verkeert. Hiermee kun je makkelijker besparen.

Voldoen aan wetgevingen

Door de precieze registratie, documentatie en rapportagemogelijkheden van Cartracker weet je zeker dat je aan alle relevante wetgevingen en regels voldoet. Van de Belastingdienst tot regelgeving omtrent CO₂-uitstoot, het wordt allemaal voor je klaargezet.

Duurzame mobiliteit


Met behulp van Cartracker kan jouw bedrijf stappen zetten richting duurzamere en efficiëntere mobiliteit, iets wat tegenwoordig steeds noodzakelijker aan het worden is voor bedrijven. Cartracker biedt persoonlijke oplossingen om woon-werkverkeer te verminderen en medewerkers te motiveren alternatieve vervoerswijzen te gebruiken.

Cartracker in cijfers

5

Met 5 verschillende oplossingen met toepassingen in meer dan 5 verschillende branches heeft Cartracker de benodigde ervaring.

4

Cartracker heeft vestigingen en klanten in 4 verschillende landen over de hele wereld.

15

Met 15 jaar ervaring in ritregistratie is Cartracker een van de meest ervaren bedrijven die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit.

Is Cartracker iets voor jou?

Wil jij gaan profiteren van de producten van Cartracker?
Kijk verder op de website of probeer het systeem 30 dagen gratis!