Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Maak kennis met de nieuwe Hyundai BAYON inclusief mild hybrid-technology

Het Zuid-Koreaanse automerk Hyundai staat wereldwijd bekend om het produceren van betrouwbare en betaalbare personenvoertuigen. Samen met Kia en Toyota behoort dit merk zelfs tot de top drie van de betrouwbaarste merken in Nederland. Naast auto’s die rijden op fossiele brandstof, produceert Hyundai ook elektrische en hybride modellen.

De BAYON is de allereerste crossover van dit Zuid-Koreaanse automerk. Je vindt bij dit model alle voordelen van een stoere SUV in combinatie met een compacte gezinsauto. Lees in dit artikel alles over de nieuwe Hyundai BAYON met mild hybrid-technology.

Waar staat de Bayon van Hyundai bekend om?

De Bayon van Hyundai beschikt over vier comfortabele zitplaatsen, inclusief voldoende ruimte voor je hoofd en benen. De ruimte in de bagage is met een inhoud van 321 liter niet groot te noemen. Wel kan je de achterstoelen inklappen wat zorgt voor meer ruimte, met 1.205 liter. De verlichting is, net als alle modellen van de Bayon vanaf 2021, vormgegeven met led-verlichting. Kortom, schaf je de nieuwe Bayon van Hyundai aan, dan profiteer je van het hoogstaande rijcomfort met een kwalitatief afgewerkt interieur.

Nieuwe maatstaven met de state-of the art slimme technologie

Bij het ontwerp van de Bayon werden alle cross-overs voorzien van een kleine benzinemotor die goed mee kunnen komen met het verkeer. Daarnaast zijn alle uitvoeringen voorzien van de mild hybrid-technologie. De brandstofmotor ontvangt hierbij ondersteuning van de elektromotor. Bij het remmen of uitrollen van de auto slaat het voertuig de vrijgekomen energie op. Als je de auto tot stilstand brengt, slaat de motor automatisch af.

Naast de technologie van de elektromotor, is er bij de nieuwe uitvoering van de Bayon ook gedacht aan veiligheids- en connectiviteitsfuncties. Zo kun je de allernieuwste slimme technologie in deze Bayon aansturen met het visueel gecombineerde 10,25-inch multimediascherm, inclusief split screen-functionaliteit, met je stem of connecten met je smartphone. De Connected Routing zorgt ervoor dat je onder andere nauwkeurige verkeersvoorspellingen en precieze aankomsttijden ontvangt.

Focus op zuinig rijden

De Bayon is in staat om de opgeslagen energie bij het wegrijden zonder dat je het merk, te starten. Daarnaast ondersteunt de elektromotor de benzinemotor tijdens het optrekken. Deze technologie maakt het mogelijk dat je zuinig de weg op gaat. Het brandstofverbruik betreft minimaal 1 liter benzine per 20 gereden kilometers. Wanneer de motor harder moet werken, zul je meer geluid ervaren in de auto.