Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Innovatie in Mobiliteit: “Figo en de AI reizen app leiden de weg”

De innovatieve start-ups rondom mobiliteit FIGO en Flytz Mobility gaan hun krachten bundelen om een zakelijke mobiliteit applicatie te lanceren die naar verwachting een groots succes zal worden. Dit ambitieuze project staat bekend als “De Ondernemer Onderweg”. Het belooft een opmerkelijke verschuiving teweeg te brengen in de mobiliteit ervaringen, van zowel studenten als professionals. In dit artikel lees je meer over het begin van dit project. 

De opkomst van FIGO Mobility

Door de samenvoeging van deze twee innovatieve mobiliteit start-ups is FIGO nu op weg naar een duurzame mobiliteit revolutie. Gezamenlijk richten ze zich op studenten en jonge professionals die met open armen de verandering in zakelijk reizen omarmen. Voor deze doelgroep verliezen de eens zo populaire leaseauto’s hun aantrekkingskracht en groeit de behoefte aan een geïntegreerde app voor diverse vervoersvormen. Met als visie en missie het creëren van een wereld waar mobiliteit efficiënt en milieuvriendelijk is, hebben ze het project “De Ondernemer Onderweg” gelanceerd.

Cruciale rol van jonge gebruikers

Voordat de krachten werden gebundeld waren er twee afzonderlijke bedrijven: FIGO en Flytz Mobility. Beide bedrijven richten zich op specifieke doelgroepen. Waarbij FIGO zich concentreerde op jonge professionals bij snelgroeiende bedrijven en Flytz Mobility op de studentenmarkt. Door deze bedrijven te bundelen, wenden ze zich nu tot deze twee doelgroepen om de mobiliteit ervaring aanzienlijk te verbeteren. Maar waarom zijn jonge gebruikers van belang voor dit project?

Jonge gebruikers hebben de reputatie lang trouw te blijven aan een product dat wordt aangeboden. Door deze bedrijven samen te voegen, verlengen ze de levensduur van klantrelaties. Waarbij ze beginnen met de doelgroep van Flytz. Zodra ze hun rijbewijs behalen tijdens hun studie, leggen ze al vroeg contact met gebruikers. Deze klantrelaties worden nog langer wanneer de doelgroep van FIGO wordt toegevoegd. Dit zal plaatsvinden wanneer ze aan de slag gaan met hun eerste baan.

Door de gebruikers vanaf het begin vertrouwd te maken met het product, vergroten we de kans dat ze het blijven gebruiken. Dit zal leiden tot een langere levensduur voor FIGO Mobility, wat niet alleen economisch voordelig is, maar ook duurzaamheid bevordert.

Kenmerken van FIGO

Met het recent gelanceerde project wordt er een innovatieve aanpak omarmt. Hun app is specifiek ontworpen om diverse vervoersopties te consolideren in één geïntegreerd platform. Dankzij deze oplossing kunnen gebruikers naadloos tussen verschillende vervoerswijzen schakelen en slechts één keer betalen, zonder de last van meerdere apps te ervaren.

Duurzaamheid voorop

Het project van FIGO Mobility bevordert duurzame mobiliteit door efficiëntie, bewustzijn en milieuvriendelijke opties te integreren. Zodra gebruikers toegang krijgen tot vervoermiddelen via de app, worden deze voertuigen elektrisch aangedreven. Dit resulteert in aanzienlijk lagere uitstoot van broeikasgassen. Bovendien biedt de app iedereen de mogelijkheid om vervoermiddelen te delen, wat de aanschaf van individuele voertuigen ontmoedigt. Dit draagt niet alleen bij aan de vermindering van emissies, maar ook aan een efficiënter gebruik van bestaande transportinfrastructuur.