Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem
Contact
info@yourmoby.nl
Wanneer je onlangs een elektrisch voertuig hebt aangeschaft, of dit nu voor jezelf is of voor je werknemers, is het verstandig om de voor- en nadelen van de verschillende laadpassen in kaart te brengen. Er zijn veel aanbieders van laadpassen, met elk verschillende services. Lees in dit artikel meer over de beste zakelijke laadpassen en kom erachter welke het beste bij jou past.
Onze favoriete aanbieders van zakelijke laadpassen zijn E-Flux, Vandebron en MKB Brandstof. Ontdek de verschillende voor- en nadelen en hieronder.
Met een E-Flux laadpas betaal je met een ‘Orange’ abonnement een klein bedrag per maand. Hiermee ontvang je toegang tot meer dan 300.000 laadpalen in Nederland en andere Europese landen, zonder hier extra toeslag voor te betalen. Je betaalt het bedrag dat de beheerder van de laadpaal vraagt.
De voor- en nadelen van de E-Flux laadpas op een rij:
+Betaal een maandelijks bedrag van 2,69 exclusief btw
+Laad onbeperkt op, zonder extra toeslag
+Maak gebruik van meer dan 300 duizend laadpalen in heel Europa
+Ontvang een uitgebreide factuurspecificatie
+Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen
-Het is niet mogelijk om een limiet in te schakelen
Met Vandebron krijg je toegang tot duurzame energie, opgewekt op Nederlandse bodem. Hun missie is om Nederland zo snel mogelijk op 100% groene energie te laten leven. Je kunt de zakelijke laadpassen van Vandebron laadpassen aanvragen als je meer dan vijf laadpassen nodig verwacht te hebben.
De voor- en nadelen van de Vandebron laadpassen op een rij:
+Je laadpassen snel geleverd
+Maak gebruik van alle openbare laadpalen in Nederland
+Alle informatie vind je op de Vandebron EV app
+Zie eenvoudig je gegevens in op je overzichtelijke dashboard
– De voordelige maandtarieven (2 euro korting per maand) ontvang je alleen als je energieklant bent
Aanbieder MKB Brandstof biedt zowel tankpassen als laadpassen voor ondernemers en zzp’ers. Met een vast maandbedrag van 6,90 euro en vaste tarieven per kWh weet je als ondernemer altijd waar jij (financieel) aan toe bent. Je betaalt bij een normale laadpaal 51 cent per kWh en bij een snellader 70 cent per kWh.
De belangrijkste voor- en nadelen van de MKB Brandstof laadpas op een rij:
+Gebruik de laadpas bij alle laadpunten in Nederland
+Profiteer van vaste tarieven bij het laden
+Gegarandeerd 100% groene stroom
+Het is mogelijk meerdere laadpassen per onderneming af te nemen
-Vaste kosten van 6,90 euro als je kiest voor een abonnement
Ben je de verschillende zakelijke laadpassen tegen elkaar aan het afwegen? Dan is het belangrijk om het verwachte laadgedrag van jou en je werknemers inclusief behoeften van de onderneming in kaart te brengen. Ook is het belangrijk om een keuze te maken tussen een laadpas met of zonder abonnement. Kies je voor een pas met abonnement, dan maak je vaak voordeliger gebruik van openbare laadpalen. Een laadpas zonder abonnement is aan te raden als je thuis of op werk beschikt over een laadpaal en verwacht hier vooral gebruik van te maken.
Wil je een zakelijke laadpaal aanschaffen, maar wil je eerst meer informatie?