Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

oplaadpassen 50five

De voordelen van een laadpas van 50five

Zoek je naar een zakelijk laadpas passend bij jouw onderneming? 50five is een aanbieder met diverse opties voor zakelijke laadpassen voor jou en je werknemers. Zo is het mogelijk om bij ieder openbaar laadstation in Nederland te laden en zijn er ook genoeg mogelijkheden voor de rest van Europa. Bovendien krijg je een gratis laadpas bij een laadbeheerabonnement van 50five. Extra handig wanneer je werknemers ook aangesloten zijn op het 50five netwerk. Lees in dit artikel meer over de voordelen van een zakelijke laadpas afnemen bij deze aanbieder.

50five laadpas: zo werkt het

Vergelijkbaar met andere aanbieders, maakt 50five het mogelijk voor zakelijk rijders om hun auto in het binnen- en buitenland te laden. Of je je elektrische auto nu makkelijk thuis wilt opladen, bij je werkgever, of bij een publieke laadpaal: de laadpas van 50five geeft je de mogelijkheid om altijd en overal op te laden. Wanneer jij en je werknemer beschikken over laadstations bij 50five, betalen je werknemers normaal tarief. Hier komen geen extra kosten bij. Je werknemers hoeven enkel hun eigen kWh-tarief te betalen, plus eenmalige btw en eventueel uurtarief. Heb je een laadbeheer abonnement? Dan betalen werknemers alleen hun eigen kWh-tarief waar je maandelijks een factuur van ontvangt.

Openbare laadnetwerk van 50five

Een elektrische auto opladen bij publieke laadstations kan net zo goed. Alleen in Nederland al kun je bij ruim 37.000 laadpalen terecht. In Europa zijn dit er 420.000. Kortom, je kunt je auto altijd wel ergens opladen. Wanneer je gebruik maakt van het openbare oplaadnetwerk van 50five, betaal je het normale stroomtarief plus roamingkosten. Dankzij de app kun je makkelijk de meest dichtstbijzijnde laadpaal vinden om hier op te laden. Hier betaal je een startarief exclusief btw per laadsessie, plus een opslag van de publieke laadpaal.

Ook buiten het 50five laadnetwerk kun je gewoon nog opladen. Al kunnen de kosten dan wel oplopen. Het kan zo eens gebeuren dat er geen laadpaal beschikbaar is, waardoor je genoodzaakt bent om te laden met een andere aanbieder. Wil je weten welke laadstations onder 50five vallen? Gebruik de app en ontdek welke laadpalen onder het netwerk vallen.

De 50five app: blijf op de hoogte

Het gebruik van de app is zeker aan te raden wanneer je een laadpas van 50five kiest. Je kunt de app makkelijk zelf downloaden en koppelen aan je laadpas. Zoeken naar laadpalen is verleden tijd, dankzij de handige app van deze aanbieder. De laadpalen zijn overzichtelijk weergegeven op de app. Je kunt de laadsessies zelfs starten en stoppen met de app. Ook kun je het laadvermogen van alle laadpalen inzien.

50five laadpas: de voordelen

Je kunt overal in Nederland laden en dat is handig voor zakelijk rijders die vaak onderweg zijn. Voor een vast bedrag per maand kun je zorgeloos rijden en met de grote hoeveelheid laadpalen ervaar je geen laadstress meer. Thuis opladen, onderweg opladen, of op je werk opladen. Hier volgt een opsomming van de voordelen van de 50five laadpas:

  • Gebruik de app om voor laadpalen in de buurt
  • Maandelijkse rekening met overzicht van de kosten
  • Géén starttarief of opslagkosten wanneer je binnen het netwerk laadt
  • Brede dekking in Nederland en de rest van Europa
  • Mogelijk om meerdere laadpassen aan te vragen voor personeel

Wil je meer aanbieders van laadpassen vergelijken en erachter komen welke het beste bij jou past?