Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

co-2 neutaal laden met 50five

CO2-neutraal laden voor bedrijven met 50five

Heb je een eigen bedrijf of pand? Dan is het je vast niet ontgaan dat de broeikasgassen in 2030 met 55 procent vermindert moeten zijn ten opzichte van 1990. Deze regel is ingevoerd door de Europese Commissie. Hier moeten we met zijn allen aan bijdragen en dit kan op verschillende manieren. Elektrisch rijden is een belangrijke factor die bij kan dragen aan een CO₂-neutrale toekomst. Eén van deze duurzame aanbieders is 50five. Hier kan je terecht voor een passende laadoplossing voor zakelijke rijders.

Een groene toekomst

50five e-mobility, onderdeel van 50five group, is een aanbieder van groene energie voor elektrische auto’s. Speciaal voor ondernemers helpt 50five met het installeren van laadpalen die ook nog eens slim zijn. Zo wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met het stroomverbruik van het huis of pand waar de laadpaal (of laadpalen)staan. Ook wordt er rekening gehouden met andere stroomoplossingen, zoals het geval bij zonnepanelen. Met meer dan 20,000 laadpunten in het binnen- en buitenland is er genoeg kennis en ervaring op het gebied van duurzame laadpalen. Van zakelijke laadpalen, snelladers, laadbeheer en laadpaal onderhoud: 50five zoekt naar een passende laadoplossing voor jouw onderneming.

Een laadpaal zakelijk van 50five

Een laadpaal abonnement voor bedrijven van 50five biedt verschillende voordelen wanneer je laadpalen bij je bedrijfspand hebt en deze wilt onderhouden. Zo kun je het abonnement samenstellen zoals je dat zelf graag hebt. Kies uit toevoegingen op je abonnement voor extra gemak. Je kunt kiezen uit: zakelijk laadbeheer en zakelijk onderhoud. Beide zijn essentieel voor het gebruik en onderhoud van de laadpalen. Hier volgen de verschillen en de voor- en nadelen:

Zakelijk laadbeheer

Dankzij laadbeheer kun je je laadpalen zelf beheren. Het is mogelijk om laadsessies en commerciële tarieven te bepalen en in te zien. Bovendien kunnen deze later automatisch gefactureerd worden. Dit is vooral handig wanneer er veel bezoekers op het terrein opladen.

Belangrijkste voordelen:

 • Inzicht laadsessies
 • Automatisch verrekenen met werkgever
 • Instellen commerciële tarieven
 • Automatisch factureren publieke functie
 • Start/stop met laadpas

Nadelen:

 • Elke twee jaar onderhoud
 • Bij storing wachttijd van meer dan 72 uur

Zakelijk onderhoud

Wanneer je er zeker van wilt zijn dat jouw laadpalen altijd goed functioneren, dan is onderhoud essentieel. Vooral wanneer er veel klanten of bezoekers over de vloer komen, wil je dat de laadpalen ook altijd werken. De extra toevoeging ‘zakelijk onderhoud’ garandeert werkende laadpalen voor jou en je bezoekers. Bovendien krijg je met laadpaal onderhoud ook toegang tot 50five laadbeheer.

Belangrijkste voordelen

 • Elke 2 jaar onderhoud
 • Binnen 72 uur een monteur op locatie bij storing
 • Geen extra kosten voor arbeid en voorrijden

Nadelen

 • Alleen in combinatie met zakelijk laadbeheer
 • Extra maandelijkse kosten

Waarom kiezen voor 50five?

Wanneer je voor 50five kiest dan kun je flink besparen op het aanschaffen van laadpalen voor jouw bedrijf. Het is sinds 2020 al verplicht om een laadpaal te plaatsen op een parkeerplaats bij gerenoveerde gebouwen. Dat worden er meer in de toekomst. Tegenwoordig worden er op openbare locaties gekozen voor laadpalen waar twee auto’s kunnen worden opgeladen. Hier is meer stroom voor nodig, terwijl stroom juist beperkt is bij veel gebouwen.

Met de laadpalen van 50five hoef je niet te verzwaren op stroom. Zij helpen je aan een oplossing waar meerdere elektrische auto’s probleemloos kunnen opladen. Bovendien is het samen met deze aanbieder mogelijk om inkomsten te genereren met laadpalen, zodat je er als ondernemer ook nog iets aan kunt verdienen. Dat is nog eens duurzame energie!