Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

De alles-in-een HR tool voor Nederlandse ondernemers.

Gestroomlijnde HR processen met HoorayHR

Zoals de naam al zegt, is HoorayHR een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in personeelszaken. Zo biedt het een gemakkelijk systeem om de onboarding van nieuwe werknemers in te richten, maar helpt het ook bij het automatiseren van HR processen. HoorayHR is daarnaast ook te gebruiken om de mobiliteit binnen jouw bedrijf te regelen. Reiskostenvergoedingen of ritregistraties regel je allemaal gemakkelijk met de declaratieapp. HoorayHR helpt daarnaast ook bij de ontwikkeling en groei van bedrijven en is gemakkelijk te koppelen aan softwaresystemen die al in gebruik zijn.

De services van HoorayHR

rittenregistratie

Rittenregistratie

Door de nieuwe hybride vorm van werken is een vaste reiskostenvergoeding vaak niet meer mogelijk. Mensen werken deels thuis of gaan met het ov.

In de HoorayHR app kunnen ritten ingevoerd worden. Deze berekent automatisch wat de reiskosten zijn en dit wordt dan gedeclareerd.
reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoedingen kunnen worden berekend met de HoorayHR app, waarna gebruikers ze gemakkelijk kunnen declareren.

Werknemers voeren het begin- en eindpunt van de reis in en de app berekent wat de kosten zijn. Reiskosten kunnen ook naar anderen gefactureerd worden.
fleet management

Fleet management

Naast HR zaken en declaraties houdt HoorayHR zich sinds kort ook bezig met fleet management.

Een voertuig of apparaat van het bedrijf wordt tijdelijk gekoppeld aan een werknemer wanneer deze hem gebruikt. Zo overzie je wie wat in gebruik heeft.
thuiswerkvergoeding

Thuiswerkvergoeding

Niet alleen reiskosten kunnen vergoed worden met behulp van HoorayHR, ook thuiswerkvergoedingen.

Werknemers moeten een aantal gegevens invullen en dan berekent de app hoeveel vergoeding hier tegenover staat. Alles wordt weergeven in een maandelijks overzicht.

HoorayHR, de specialist in personeelszaken

HoorayHR zorgt ervoor dat alle personeelszaken binnen een bedrijf gestroomlijnd lopen. Voorheen waren dit zaken als onboarding en loonadministratie, maar mede door de veranderende mobiliteit zijn daar nu ook reiskostenvergoedingen en fleet management bij gekomen.

De manier van werken is immers veranderd. Niet iedereen werkt meer 5 dagen op kantoor en we maken meer en meer gebruik van het ov. Een vaste reiskostenvergoeding is dus niet meer van deze tijd en werknemers krijgen tegenwoordig vaak een thuiswerkvergoeding voor de kosten die ze met thuiswerken gemaakt worden. Gelukkig gaat HoorayHR mee in deze trend, zodat je dit fijne HR systeem kunt blijven gebruiken. Benieuwd wat ze nog meer aanbieden?

HoorayHR dashboard-hero-nl

Waarom kies je voor HoorayHR?

HoorayHR helpt je groeien

HoorayHR zet zich in om haar klanten te laten groeien. Dit doen ze door je met regelmaat slimme rapportages van de performance van jouw bedrijf te laten zien. Hierdoor kun je persoonlijke ontwikkeling volgen en zie je waar je beter moet worden of kunt groeien. Zo zorgen ze ervoor dat het hele bedrijf naar een nieuw niveau wordt getild.

HoorayHR werkt nieuwe collega’s in

Het inwerken van nieuwe collega’s is een tijdrovende maar enorm belangrijke klus. Word je niet goed ingewerkt, dan is het lastig om goed te functioneren in een nieuw bedrijf. Met HoorayHR kun je het onboardingsproces automatiseren waardoor het iedere keer goed zal gaan.

Implementeer HoorayHR

De verschillende integraties van HoorayHR zijn nu ook gemakkelijk te koppelen aan een bestaande workspace. Zo zorg je ervoor dat systemen voor boekhouding, loonadministratie of digital signing direct aan het HR-systeem gekoppeld worden. Ook zaken als verjaardagen kunnen gekoppeld worden aan agenda’s. Zo verhoog je ook nog eens de moraal op kantoor.

Een focus op groei

Een belangrijk aspect van HoorayHR is het laten groeien van klanten door middel van analyses en feedback. Er zitten dan ook diverse functionaliteiten in het systeem die hieraan bijdragen. Ten eerste bieden ze HR analyses die je meer inzicht bieden in jouw bedrijf. Hieronder vallen bijvoorbeeld rapportages over thuiswerkdagen en verzuimrapportages. Daarnaast kijkt de software ook naar persoonlijke ontwikkeling in bedrijven. Je kunt gemakkelijk doelen stellen en ervoor zorgen dat het hele team zich blijft verbeteren.

HoorayHR is op dit moment hard aan het werk om een laatste functie te ontwikkelen die bedrijven ook moet stimuleren en helpen om te groeien. Deze functie, die de naam 360 graden feedback draagt, zal naar verwachting eind 2023 live gaan en zorgt ervoor dat ook medewerkers zelf actief bijdragen aan het verbeteren van de organisatie.

feedback groeien HoorayHR

HoorayHR in cijfers

5

HoorayHR kost €5,- per werknemer per maand. Hiermee kun je gebruik maken van alle functies die het systeem biedt en heb je altijd toegang tot support van een werknemer van HoorayHR zelf.

500

HoorayHR heeft op dit moment al meer dan 500 tevreden klanten, waaronder Stichting Wakker Dier en Stucomm.

2018

Het bedrijf is pas in 2018 opgericht. In deze korte tijd heeft het al veel klanten verkregen en is het aanbod enorm uitgebreid.

Is HoorayHR iets voor jou?

Wil jij gaan samenwerken met HoorayHR? Probeer het via de gratis demo of ontdek meer online.