Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

BTWIN stadsfiets LD 920E

Alles over de LD 920E stadsfiets

De LD 920E geeft een ongekende nieuwe fietservaring aan jouw dagelijkse ritten van en naar bijvoorbeeld je werk! Je fietst soepel en makkelijk in alle weersomstandigheden. Als je op zoek bent naar een elektrische stadsfiets, is dit hét model om te ontdekken.

Dankzij de innovatieve motor en automatische Owuru versnelling hoef je nooit meer zelf te schakelen! Bovendien kun je bij dit model kiezen voor een hoog frame of laag frame. Bekijk alle voordelen van de BTWIN LD 920E en maak kennis met deze nieuwe elektrische stadsfiets op deze pagina.

Kenmerken van de LD 920E

Revolutionaire OWURU motor

Ben jij klaar voor een nieuwe fietservaring? Dankzij de OWURU middenmotor wordt continu en automatisch de versnelling aangepast. Zo hoef je nooit meer zelf te schakelen!

Kies het traptempo

Bepaal via het display van de LD 920E zelf het traptempo. Hiermee wordt de snelheid van het ronddraaien van de pedalen bedoeld. De fiets regelt dit vervolgens automatisch op basis van het wegprofiel.

Duidelijk display

Doordat het kleurendisplay geïntegreerd is in de stuurpen, kun jij altijd duidelijk alle informatie aflezen. Ook kan je eenvoudig door alles menu navigeren om zo verschillende opties in te stellen.

Koppelen met smartphone

Deze fiets kan worden gekoppeld aan je smartphone! Zo kan je altijd in snelheid of verbrande calorieën inzien. Ook weet je altijd waar je fiets is dankzij de ingebouwde gps-tracker.

De highlights van dit populaire model van BTWIN

Middenmotor van OWURU

De comfortabele LD 920E van BTWIN behoort tot de categorie elektrische stadsfiets. Deze e-bike is ideaal voor dagelijkse snelle ritten: bijvoorbeeld om je kinderen mee naar school te brengen of om boodschappen mee te doen. Daarnaast is dit model ook uiterst geschikt om veel kilometers mee af te leggen. Dankzij de krachtige middenmotor van OWURU – die je ook tegen kan komen op sommige hybridefietsen – pak je voor iedere korte of lange rit zorgeloos de fiets. Wel zo gezond!

Dankzij de middenmotor profiteer je van een uitstekende gewichtsverdeling goed, met een laag centraal zwaartepunt. Met een piekvermogen van 600 W rijd je gemakkelijk 80 tot maximaal 150 kilometer met een volgeladen accu. De exacte actieradius is onder andere afhankelijk van de ondersteuningsstand waar je gebruik van maakt en de weersomstandigheden.

Elops LD 920E
Elops LD 920E

Zelf de trapsnelheid bepalen

Wist je dat je zelf aan kunt geven hoe snel je pedalen ronddraaien? Dit doe je eenvoudig op het display die je in het midden van de stuurpen kunt vinden. Op basis van het soort terrein en de inspanning die je zelf levert, wordt de mate van trapondersteuning bepaald.

Deze ondersteuning bestaat uit 4 standen waar dit model automatisch tussen kan schakelen. In stand 0 is de ondersteuning volledig uitgeschakeld. In de hoogste stand benut je alle kracht van de motor. Zeg maar vaarwel tegen oncomfortabele ritten over heuvels!

Gebruiksvriendelijke display

De data van en tijdens je rit inzien? Je vindt het kleurendisplay in de stuurpen. Hier zie je ook tijdens het fietsen alle informatie die je nodig hebt voor een comfortabele rit.

Onder de permanente gegevens vallen onder andere de tijd, de stand van de accu en welke ondersteuningsstand je gebruik van maakt. Selecteer zelf je traptempo, bekijk de actuele actieradius op basis van de ondersteuningsstand en de snelheid.

Leg je kilometers af tijdens schemertijd? Dit gebruiksvriendelijke display wisselt automatisch van dag- naar nachtstand.

Andere e-bike modellen van Decathlon vergelijken?

Elops LD 920E

Koppelen met smartphone mogelijk

Bekijken hoeveel calorieën je verbrand tijdens je dagelijkse rit van en naar je werk? Of ben je benieuwd naar de gemiddelde snelheid tijdens je rit? De BTWIN LD 920E is eenvoudig te koppelen met je smartphone, dankzij de 4G/wifi en bluetooth. Met deze technologie communiceert je dongel direct met de cloud. Je kan waar je ook bent de afgelegde kilometers per dag, week, maand of jaar inzien. Zo wordt dit model een echte ‘superfiets’ en mis je geen enkele prestatie.

Probeer de LD 920E bij Decathlon


Wil je zelf ervaren wat de BTWIN LD 920E jou te bieden heeft? Boek geheel vrijblijvend en volledig kosteloos een proefrit bij één van de fysieke winkels van Decathlon. Het is ook mogelijk om andere modellen te bieden. Eén van de fietsexperts beantwoord tijdens deze afspraak al je vragen.

Elops LD 920E proefrit

Vergelijk de populaire modellen van Decathlon

Ben je benieuwd naar andere populaire modellen die verkrijgbaar zijn bij Decathlon?

BTWIN cargofiets R500E

Een opvallende e-bike met hippe uitstraling én veel laadvermogen. Dan moet je bij deze fiets in cargostijl zijn. Je fietst er tot wel 90 km mee.
batavus finez e-go

Elops LD 500E Laag frame

Deze variant Elops LD 500E is ideaal om je mee door de stad te verplaatsen of over verharde ondergronden. Kenmerken voor dit model is het lichte gewicht. Wil je meer weten over dit model?

Andere modellen van Decathlon met elkaar vergelijken?

Ontdek het verschil tussen de verschillende elektrische fietsen en ontdek welk model het beste bij jouw wensen en eisen past.

Decathlon in cijfers

2 jaar

De elektrische fiets die je aanschaft bij Decathlon beschikt over een minimale garantie van 2 jaar.

7 top categorieën

Decathlon biedt een ruim aanbod in sportartikelen. Bekijk op de website de zeven verschillende top categorieën.

21 vestigingen

Wil je een gratis proefrit maken? Decathlon heeft 21 vestigingen verspreid door heel Nederland. Van Amsterdam tot aan Roermond: kom langs bij één van de fysieke winkels bij jou in de buurt!

Wij helpen je op weg

Ben je op zoek naar het complete aanbod van Decathlon? Of heb je al besloten dat je voor de LD 920E van BTWIN wilt gaan? Decathlon helpt je op weg.