Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Alles over de BTWIN longtail R500E

Deze opvallende e-bike van BTWIN is niet alleen bijzonder praktisch, maar fietst ook nog eens fijn. De cargofiets longtail R500E is met zijn grote laadvermogen ideaal om elke dag te gebruiken in de stad maar ook op (semi) onverharde wegen. Achterop kun je met gemak kinderen en meerdere spullen meenemen. Deze elektrische fiets kan maximaal 170 kilo dragen en ziet er bovendien ook nog eens hip en sportief uit.

Kenmerken van deze cargofiets

Veel laadvermogen

Deze e-bike kenmerkt zich door het optimale laadvermogen. In totaal kan de fiets 170 kg dragen. Achterop is het mogelijk om een bak te plaatsen of kinderzitjes toe te voegen. De bagagedrager kan maximaal 80 kg dragen en in het mandje op de voordrager kun je ook nog maximaal 10 kg aan spullen kwijt.

Uniek design

Dankzij het slimme design is dit model een goed alternatief voor een bakfiets. Doordat het gewicht goed verdeeld wordt, kun je soepel en overzichtelijk je route afleggen, terwijl je tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om spullen of kinderen mee te nemen. Met deze fiets ga je op pad zoals je wilt!

Groot bereik

De cargofiets heeft een ruime actieradius, waarbij je tot wel 90 km bereik hebt. De 672 Wh uitneembare accu is in 4 uur en 40 minuten weer volledig opgeladen. Bovendien zorgt de krachtige motor voor de juiste ondersteuning, zodat je ook met een zwaar beladen fiets heuvels makkelijk op komt.

Kindvriendelijk

De fiets is zo gemaakt dat je niet alleen veel spullen mee kunt nemen, maar ook kinderen achterop veilig vervoert. Dankzij de stang en de voetsteunen zitten ze veilig. Daarnaast is het mogelijk om diverse universele accessoires van Decathlon te monteren, zoals een fietsstoeltje.

De highlights van de longtail R500E op een rij

Kies voor veel laadvermogen

Ben je op zoek naar een e-bike met veel laadvermogen? Dan staat de cargofiets longtail R500E voor je klaar. Deze fiets is zo ontworpen dat het gewicht goed verdeeld wordt en je overzichtelijk van A naar B kunt fietsen. De bagagedrager kan maximaal 80 kg dragen waardoor je met gemak meerdere spullen of kinderen mee kunt nemen op deze e-bike. Het is ook mogelijk om nog 10 kg aan spullen op de voordrager te vervoeren.

cargofiets longtail R500E
Cargofiets longtail R500E

Innovatief ontwerp

Als je voor een e-bike kiest met veel laadvermogen, dan kom je al snel bij een bakfiets uit. Een bakfiets is echter niet altijd even wendbaar en snel. Bovendien hangt er vaak een behoorlijk prijskaartje aan. Decathlon heeft daarom met het merk BTWIN de cargofiets longtail R500E op de markt gebracht.

De fiets is net zo wendbaar als een normale e-bike, maar met het relatief kleine achterwiel (20 inch) wordt het frame verlengd waardoor er achterop meer laadvermogen ontstaat. Zo is het mogelijk om achterop een bak te plaatsen of een kinderzitje toe te voegen. Dankzij de stalen stang en de voetsteunen kunnen ook grotere kinderen veilig achterop plaatsnemen.

Optimale ondersteuning

De cargofiets heeft een ruime actieradius van 90 km en een 672 Wh uitneembare accu. Dankzij de 8 versnellingen en de ecostand is deze afstand zeker realistisch om af te leggen. Je kunt daarnaast comfortabel hellingen op rijden dankzij de Direct Drive-motor met koppel van 58 Nm.

Bovendien fiets je altijd veilig dankzij de hydraulische schijfremmen en de ledverlichting voor en achter. Er zit bovendien een waarschuwingslicht ingebouwd, dat aan gaat bij een afnemende snelheid.

cargofiets longtail R500E
cargofietd longtail R500E

Sterke prijs-kwaliteitverhouding

BTWIN is het eigen fietsenmerk van Decathlon en deze staat bekend om een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De elektrische cargofiets longtail R500E heeft ook een opvallend aantrekkelijke prijs. Je koopt deze e-bike met veel laadvermogen al voor €2.999,99,-. Daarnaast heb je bij een fiets van dit merk de levenslange garantie op het fietsframe.

Wil je de cargofiets zelf uitproberen? Plan dan makkelijk een proefrit in.

Vergelijk andere populaire modellen bij Decathlon

Benieuwd naar de meest populaire modellen elektrische fietsen die Decathlon aanbiedt? Lees dan verder.

Elops LD 500E Laag frame

Stijlvol en comfortabel tegelijk: dat is de LD 500E met laag frame van het fietsenmerk Elops. Deze elektrische fiets rijdt stabiel, waardoor je je perfect door de stad of over glooiend terrein kunt verplaatsen. Dankzij de batterij met een capaciteit van 504 WH en de krachtige motor inclusief vermogenssensor is uitstekend trapcomfort gegarandeerd.
batavus finez e-go

BTWIN LD 920E Hoog frame

Ben je op zoek naar een elektrische fiets die je een natuurlijke boost geeft aan je dagelijkse ritten door de stad? Deze e-stadsfiets is ideaal voor gebruik over verharde wegen. Het slimme automatische schakelsysteem van de versnellingen zorgt ervoor dat je nooit meer hoeft te wisselen tussen de diverse standen ondersteuning.

Zelf de pluspunten ervaren?

Ontdek of dit model past bij jouw wensen en eisen. Maak een afspraak voor een gratis proefrit en ervaar zelf het gemak van de innovatieve cargofiets longtail R500E. Liever nog even verder kijken?

BTWIN in cijfers

170 kg

De unieke cargofiets longtail R500E van BTWIN kan een maximaal gewicht van 170 kg dragen.

30 min

Wil je de e-bike eerst testen? Kies dan voor een gratis 30 minuten proefrit bij een Decathlon winkel bij jou in de buurt!

2 jaar

Je hebt 2 jaar garantie als je deze elektrische fiets van BTWIN bij Decathlon aanschaft.

Wij helpen je op weg

Ben je op zoek naar het hele aanbod elektrische fietsen verkrijgbaar bij Decathlon? Of wil je zelf de cargofiets van BTWIN ervaren om zo te ontdekken of dit model past bij jouw wensen en eisen?