Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Batavus Finez E-go Active Plus

Alles over de Batavus Finez E-go

De Finez E-go van het Nederlandse fietsenmerk Batavus is een multifunctionele fiets, waarmee je elke rit de baas bent. Niet voor niets heeft de Batavus Finez in 2020 de titel ‘Beste fiets van het jaar’ weten te bemachtigen.

Batavus ontwikkelde het frame samen met de TU Delft. Dat resulteert in stabiele fiets, waar je gewicht optimaal verdeeld wordt. Daarnaast ontvang je met krachtige middenmotor van Bosch de trapondersteuning die je nodig hebt voor een comfortabele tocht.

Kenmerken van de Batavus Finez E-go

Betrouwbare technologie van Bosch

De Finez E-go bezit over een zeer krachtige middenmotor van het solide merk Bosch. De standaard accu bedraagt 300 Wh. Het is mogelijk om deze capaciteit uit te breiden naar 400 Wh en 500 Wh.

Actieradius tot maximaal 120 km

Hoe groot je bereik met de E-go is, is afhankelijk van de gekozen capaciteit van de accu. Kies je voor de meeste capaciteit van 500 Wh? Dan kun je met een volle accu tot wel 120 kilometer afleggen.

Zeven versnellingen

Deze e-bike beschikt over 7 versnellingen en 4 verschillende standen voor trapondersteuning. Hiermee biedt de Finez E-go alles wat je nodig hebt voor een comfortabele rit in allerlei weersomstandigheden.

Snel en veilig remmen

De hydraulische schijfremmen van de Batavus Finez E-go hoeven niet te worden afgesteld. Een ander groot voordeel is het weinige onderhoud dat de fiets nodig heeft. Ervaar zelf het gemak en bespaar kosten.

De highlights van de Batavus Finez E-go

Geluidloze motor

De comfortabele Batavus Finez E-go uit 2023 behoort tot de categorie elektrische stadsfiets. Deze e-bike is ideaal voor snelle ritten: bijvoorbeeld om je kinderen mee naar school te brengen of om boodschappen mee te doen. Daarnaast is deze Batavus ook uiterst geschikt om lange ritten mee te maken. Dankzij de krachtige middenmotor van Bosch Active Plus pak je voor iedere korte of lange rit zorgeloos de fiets. Wel zo gezond!

De middenmotor zorgt ervoor dat het gewicht goed verdeeld is, met een laag centraal zwaartepunt. Met een vermogen van 300 Wh rijd je gemakkelijk 40 tot 80 kilometer met een volgeladen accu. Voor de fanatieke fietser is het mogelijk om de capaciteit uit te breiden naar 400 Wh of 500 Wh, waardoor je een stuk meer bereik krijgt.

batavus finez e go vering

Altijd comfortabel en veilig onderweg met de Batavus Finez E-go

Met deze fiets leg je niet alleen snel korte en lange afstanden af, de Finez E-go garandeert ook veiligheid en comfort van het hoogste niveau. Al snel zul je merken dat over elk punt zorgvuldig is nagedacht en dat niets aan het toeval is overgelaten.

De e-bike bezit bijvoorbeeld over een verende voorvork en een verende zadelpen. Bovendien heeft Batavus ook gedacht aan dikkere banden. Zeg maar vaarwel tegen oncomfortabele ritten over heuvels!

Unieke verlichting van Batavus

Fietsen in het donker gevaarlijk? Dankzij de Vizi-verlichting van deze e-bike, die werkt op de naafdynamo, beschikt je elektrische fiets altijd over verlichting. Even wachten op het stoplicht? Ook dan blijft je verlichting werken met de standlicht-functie.

Daarnaast beschikken alle modellen van de Batavus Finez E-go over het Batavus remlicht. Hiermee is het voor andere weggebruikers zichtbaar als je plots moet remmen, net als bij auto’s.

Het V-light zorgt bovendien via laserstralen voor een V-vorm op de straat achter de fiets. Zo creëert de fiets een veiligheidszone en ben je nog beter beschermd onderweg.

Andere modellen van het toonaangevende Batavus fietsenmerk vergelijken?

batavus finez e go remlicht
batavus finez e go kinderzitje

Eenvoudig personaliseren van je Batavus Finez E-go

Wil je dit elektrische Batavus model gebruiken om je kinderen mee naar school te brengen? Of om boodschappen mee te doen? Er zijn diverse accessoires en onderdelen verkrijgbaar om je elektrische fiets mee te kunnen pimpen, zoals kinderzitjes accessoires, fietsmanden en fietstassen.

Met het handige MIK-kliksysteem van de Batavus Finez E-go bevestig je supersnel, eenvoudig en veilig je fietsaccessoires op de achterdrager. Handig als je jouw elektrische fiets stalt in een onbewaakte fietsenstalling. Zo maak je je fiets volledig naar wens!

Probeer de Finez E-go bij Fietsvoordeelshop!


Wil je zelf ervaren wat de Batavus Finez E-go jou te bieden heeft? Boek geheel vrijblijvend en volledig kosteloos een proefrit bij Fietsvoordeelshop.nl. Het is ook mogelijk om andere modellen te bieden en van advies op maat te profiteren.

proefrit bij fietsvoordeelshop

Vergelijk de verschillende Finez E-go modellen

Benieuwd naar alle modellen binnen de Batavus Finez E-go serie?

Batavus Finez E-go 2023

Stijlvol en comfortabel tegelijk, dat is de Finez E-go 2023. Deze elektrische fiets rijdt stabiel en heeft daarnaast weinig onderhoud nodig. Met de middenmotor van E-Motion beschik je over een accucapaciteit van 300 Wh. Hierbij hoort een actieradius van 30 tot 70 kilometer.
batavus finez e-go

Batavus E-go Power Exclusive Enviolo 2023

Deze variant van de Batavus Finez E-go is volledig stil in gebruik. Het enige wat je hoort, is de wind die langs je gezicht waait. Ook bij deze e-bike is het onderhoud nihil. Met een actieradius van maximaal 110 kilometer, kom je altijd aan op je bestemming.
batavus finez e-go

Batavus Finez E-go Power 2023

Deze elegante elektrische stadfiets is uiterst geschikt voor recreatief gebruik. Je legt comfortabel lange afstanden af, dankzij de Bosch Active Plus middenmotor, de verende zadelpen en de verende voorvork.
batavus finez e-go

Batavus Finez E-go Power Sport 2023

Deze Power sportvariant van de Batavus Finez E-go heeft een stabiel frame, ontwikkeld in samenwerking met de TU Delft. Daarnaast beschikt ook deze e-bike over een verende zadelpen en voorvork.

Zelf Batavus ervaren?

Ontdek het verschil tussen de verschillende elektrische fietsen en ontdek welk model het beste bij jouw wensen en eisen past.

Batavus in cijfers

900.000

Fietsen per jaar

100+ jaar

Ervaring

3100+

Medewerkers die bijdragen aan de ontwikkeling van Batavus

Wij helpen je op weg

Ben je op zoek naar meer informatie over Batavus fietsen? Of heb je al besloten dat je voor het nieuwe Finez E-go model wilt gaan? Fietsvoordeelshop helpt je op weg.