Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


Samen voor een betere wereld.

Met Hyundai ben je klaar voor de toekomst

Ga je voor een elektrische auto, dan bespaar je uitstoot van schadelijke stoffen, brandstofkosten en rijd je altijd comfortabel. Of je nu een elektrische gezinsauto of een strakke zakelijke auto zoekt, je bent bij Hyundai aan het juiste adres. Dankzij de verschillende Hyundai services wordt het gemakkelijk om milieuvriendelijk en toekomstbestendig te rijden. De marktleider in elektrische en waterstof auto’s zorgt naast innovatieve technologie ook voor extra hulpmiddelen die duurzaam rijden comfortabel maken. Hyundai streeft ernaar om het meest milieuvriendelijke automerk te zijn. Stap jij in?

Hyundai services maken het gemakkelijk

Eenvoudig opladen

Elektrische auto’s van Hyundai laad je op diverse manieren op. Ontdek hoe de technologie werkt en kies de manier die het beste bij jouw rijstijl en past.

Laadoplossingen

Of je nu aan een privé of publieke laadpaal laadt, de Charge myHyundai service maakt het gebruik van alle laadpunten eenvoudig.

SmartCharging

Hyundai werkt aan het voorkomen van een overbelast elektriciteitsnetwerk en biedt mogelijkheden om in daluren te laden.

Financiële controle

Dankzij diverse Hyundai services kun je goed inschatten wat elektrisch rijden jou kost. Eenmaal een EV aangeschaft, dan houd je eenvoudig overzicht in je kosten.

De belangrijkste Hyundai services

Hoe werkt het opladen van je EV?

De batterij van een elektrische auto kun je bij zowel privé als openbare laadpunten opladen. Dat werkt technisch gezien op twee manieren: via wisselstroom of gelijkstroom. Deze laatste is wat er gebruikt wordt bij zogenoemde snellaadpalen die tot wel 150 of 350 kW vermogen leveren. Normaal laden gaat op wisselstroom, wat een lager laadvermogen van maximaal 22 kW heeft en dus meer tijd kost. De totale laadtijd van een elektrische auto hangt af van diverse factoren, zoals de maximale laadsnelheid en de batterijcapaciteit van een specifieke EV. Daarnaast lopen accu’s sneller leeg en laden ze langzamer op wanneer het erg warm of koud is.

Benieuwd hoe vaak jij zou moeten opladen als je een elektrische Hyundai rijdt? Of wil je weten welke Hyundai services je als abonnement kunt afsluiten?

hyundai service
hyundai service

Verschillende laadoplossingen


Een elektrische auto kun je opladen bij een eigen laadpaal of een publieke laadpaal. Met een eigen laadpaal voor de deur kun je altijd opladen zodra je thuis bent, of je nu 100 kilometer extra nodig hebt voor je avondprogramma of een lege accu helemaal vol wilt laden. Daarnaast wordt een eigen laadpaal aangesloten op het elektriciteitsnet in jouw huis en betaal je dus het normale tarief van jouw energieleverancier. Hyundai biedt twee laadpakketten waarmee je aan je eigen laadpaal kunt opladen.

Je zult je Hyundai EV ook geregeld opladen bij een publiek laadpunt. In steeds meer woonwijken, stadscentra en industrieterreinen verschijnen laadpalen. Dankzij de Charge myHyundai service wordt het gemakkelijk om publiek te laden in binnen- en buitenland. Zo kun je in een oogopslag zien waar beschikbare publieke laadpalen staan, voor welk tarief je daar laadt en op welke snelheid dit gaat. Hyundai biedt verschillende tariefpakketten, zodat je op ieder moment weet waar je aan toe bent. In je account vindt je alle financiële informatie overzichtelijk op een rij.

SmartCharging

 
Naast de diverse services omtrent het gebruik van laadpalen, werkt Hyundai ook aan verschillende slimme laadoplossingen. Door de transitie naar duurzame energie wordt er namelijk steeds meer beroep gedaan op het elektriciteitsnetwerk, waarbij het risico op overbelasting op de loer ligt. Om elektrische auto’s op te laten laden met groene stroom, ontwikkelde Hyundai de SmartCharging service. Via de speciale app kunnen gebruikers van een Hyundai EV zien wat het beste moment is om te laden. Door de drukte op het elektriciteitsnet constant te monitoren via een virtuele energiecentrale, wordt er gestreefd naar off-peak balancing.

Rijders kunnen in de Hyundai SmartCharging service app zien wanneer piekperiodes zijn en juist beslissen om te laden met groene energie in goedkopere daluren. Benieuwd welke voordelen je kunt halen uit slim laden?

hyundai service smartcharging
hyundai service opladen

De kosten van elektrisch rijden inschatten

Hyundai helpt je ontdekken wat je bespaart als je elektrisch gaat rijden, of dit nu privé of zakelijk is. Overweeg je om als particulier een EV aan te schaffen, dan bespaar je op wegenbelasting, onderhoud en brandstofkosten: opladen kost namelijk minder dan benzine of diesel tanken. Heb je thuis zonnepanelen? Dan kost elektrisch rijden je nog minder. Je hoeft dan namelijk minder vaak aan een publieke laadpaal te laden.

Wil je een Hyundai EV zakelijk gaan rijden? Ook dan bespaar je kosten, maar wel op een andere manier. De belangrijkste factor – bijtelling – is nog steeds een stuk lager voor elektrische auto’s dan voor auto’s op diesel of benzine. Daarnaast biedt de overheid via de MIA en Vamil regelingen diverse voordelen. Hyundai heeft daarnaast een eigen laadpakket, wat ervoor zorgt dat laadkosten automatisch worden doorberekend aan werkgever of leasemaatschappij. Ideaal als je een elektrische Hyundai wilt gaan leasen!

Een totaaloverzicht van de financiële voordelen inclusief rekenvoorbeelden ontdek je op de Hyundai service pagina.

Welke innovatieve Hyundai past bij jou?

IONIQ 5

Met zijn elegante uitstraling en geavanceerde technieken is de volledig elektrische IONIQ 5 een pareltje op de weg.

Deze middelgrote SUV is gemaakt van milieuvriendelijke materialen en heeft al verschillende prijzen in de wacht gesleept.

KONA Electric

De Hyundai KONA maakt de beslissing om over te stappen naar elektrisch rijden een heel gemakkelijk.

De nieuwe KONA heeft namelijk een vernieuwd design, is slanker dan zijn voorganger, verfijnder én voorzien van de nieuwste slimme technologie

Hyundai NEXO

De volledig emissie-vrije waterstof en elektrische NEXO maakt Hyundai leider op het gebied van brandstofcelauto’s.

Op een volle tank behaal je een duizelingwekkende 665 kilometer. Dat is ver boven het gemiddelde.

Hyundai TUCSON

De TUCSON is een hybride die het beste van twee werelden te bieden heeft; elektrisch wanneer jij wilt en benzine wanneer het nodig is.

Talrijke veiligheidsfuncties maken deze auto de veiligste in zijn klasse en zijn design brengt ‘moderne vormgeving’ naar een nog hoger niveau.

Marktleider Hyundai

Hyundai neemt het voortouw in de transitie naar duurzame energie. Zo ontwikkelen ze naast elektrische auto’s ook auto’s die op waterstof aangedreven worden. Of je de EV nu wilt zakelijk of privé wilt leasen of er zelf één wilt aanschaffen: dankzij de Hyundai services rijd je comfortabel terwijl je weet waar je aan toe bent. Naast de verschillende groottes en types elektrische auto’s die Hyundai nu biedt, zullen er in de toekomst nog veel volgen.

Hyundai in cijfers

15.959

Geregistreerde Hyundai KONA modellen in Nederland, in 2022.
Dit betekent dat dit model behoort tot de top tien geregistreerde modellen met een volledige batterij-elektrische aandrijving.

6

Met de ruim zes modellen elektrische auto’s, uitgevoerd met verschillende actieradiussen,
kan Hyundai met recht de meest veelzijdige elektrische autofabrikant worden genoemd.

70

Met 70 Hyundaidealers, verspreid door heel het land, vind je er altijd een in jouw buurt.
Kom langs voor een kop koffie en bespreek de mogelijkheden voor jouw elektrische auto.

9000

Elektrische auto’s zijn populair. Dit merkte Hyundai aan de hoeveelheid inschrijvingen voor de Hyundai Ioniq 5 Project 45. Er lagen er zo’n 9000 op de digitale mat van de fabrikant.

Partnership met Hyundai

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Hyundai op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.