Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Hyundai Santa FE: groter, beter én efficiënter

Hyundai Motor Company werd opgericht in 1967. In de jaren 80 wist het automerk snel te groeien tot een internationale speler. Sinds de jaren 90 werd er volop door Hyundai geëxperimenteerd met diverse elektrische en hybride modellen.

Een goed voorbeeld van een hybride model is de Hyundai Santa FE: een echte pionier op het gebied van duurzaamheid. Dankzij een uitstekende combinatie van een krachtige turbobenzinemotor, elektromotor en een lithium-ion-polymeerbatterij, wordt brandstofefficiëntie naar een hoger niveau getild.

Wanneer je denkt aan de Hyundai Santa FE, dan komen de woorden ruim en gedurfd als eerste naar boven. Al 20 jaar lang is de Santa FE een icoon. Een hybride voertuig in de SUV-markt dat ontworpen is om op te vallen onder andere weggebruikers.

De vier krachten van de Hyundai Santa FE

Prestaties

De Hyundai Santa FE weet energiezuinigheid naar een hoog niveau te tillen. De nieuwste uitvoering van deze SUV beschikt over een specifiek ontworpen hybride-aandrijflijn.

Het veranderen van je rijgedrag vanwege de overstap op een hybride voertuig is hiermee overbodig geworden. Bepaal of je gaat voor hybride met of zonder stekker en ontdek het gemak van de Santa FE zelf!
Hyundai NEXO

Veiligheid

Deze Santa FE is een waardige concurrent binnen de SUV premiumklasse, dankzij de moderne veiligheidsfeatures van Hyundai Smart Sense.

Wist je dat dit hybride voertuig ook beschikt over de nieuwe Smart Parking Assist? Hiermee parkeert je SUV zichzelf, zonder dat je op de bestuurdersstoel moet zitten. Het enige wat je hoeft te doen is op de knop te drukken!
Hyundai NEXO

Comfort

Ben je van plan om met deze hybride Hyundai Santa FE op vakantie te gaan met je hele gezin? Jij en je medepassagiers zullen profiteren van de vele beenruimte, diverse opbergvakken en de ruime kofferbak.

Daarnaast zijn de stoelen inklapbaar en te verschuiven. Dit voertuig is geschikt voor maximaal 7 passagiers en veel bagage. Een echte volle bak dus!
Hyundai NEXO

Connectiviteit

Ben je onhandig met alle verschillende knopjes om je functies aan de praat te krijgen? De Hyundai Santa FE beschikt over slimme technologie. Zo kan je de functies eenvoudig aansturen met je stem of vanaf je smartphone.

Daarnaast is het mogelijk om je smartphone weer te geven op het touchscreen. Ontdek alle geavanceerde functies tijdens je comfortabele rit!

‘The king of the road’ in meer detail

Hoe werkt het hybride rijden?

Hybride rijden werkt net wat anders dan bij een volledig elektrisch voertuig. Bij een hybride voertuig wordt er namelijk gebruik gemaakt van twee verschillende motoren: de elektromotor en de brandstofmotor. De hybride Santa FE schakelt automatisch tussen de benzinemotor en de lithium-ionpolymeerbatterij gebeurt comfortabel. Wist je dat deze zelfs tegelijkertijd gebruikt kunnen worden?

De Hyundai Santa FE beschikt over de CVVD, ook wel bekend als de Continuously Variable Valve Durationn-technologie. Dankzij deze technologie worden motorprestaties en het verbruik van brandstof geoptimaliseerd. De kleppen worden op basis van de omstandigheden onderweg geopend of gesloten. Milieuvriendelijkheid is met deze CVVD-technologie gegarandeerd!

Wil je helemaal elektrisch rijden? Bekijk dan de Hyundai Ioniq 5.

hyundai santa fe

Vloeistoffen vullen in de Santa FE

Voordat je de weg op gaat met de Santa FE, is het goed om te weten hoe alles precies werkt. Hyundai biedt praktische uitlegvideo’s, waarin je duidelijk ziet hoe dit in zijn werk gaat. In deze video zie je een korte beschrijving van het bijvullen van de vloeistoffen in de Santa FE.

Dit voertuig is een voorbeeld van een hybride auto. Net als benzineauto’s moeten het peil van diverse vloeistoffen met regelmaat worden gecontroleerd en bijgevuld. Het gaat hierbij vooral om de motorolie, koelvloeistof en het ruitenwisservloeistof.

In de video zie je naast het bijvullen van de vloeistoffen, ook hoe het tanken met de Hyundai Santa FE werkt.

Opladen met een Charge myHyundai laadpas

De plug-in hybride Santa FE heeft voor het opladen van de accu een laadpas nodig. Zo kun je publieke laadpalen gebruiken en betaal je voor de stroom die je afneemt. Met de Charge myHyundai pas ontvang je toegang tot meer dan 230 duizend verschillende laadpunten in 29 Europese landen.

Meer weten over het aanvragen en gebruiken van de laadpas van Hyundai? Bekijk de uitleg hieronder.

Ontdek wat de Santa FE jou kan bieden

De Santa FE is voorzien van vele functionaliteiten en biedt een fijne rij-ervaring.

Wil jij weten hoe het is om deze (plug-in) hybride te rijden?

Ontdek andere modellen van Hyundai

Hyundai KONA Electric

Hyundai KONA Electric

Overgang naar elektrisch rijden wordt gemakkelijker gemaakt door de Hyundai KONA dankzij zijn verfraaide uiterlijk en slankere bouw ten opzichte van de vorige versie.

Geniet daarnaast van de verfijnde afwerking en uitrusting met de modernste slimme technologieën.
Hyundai TUSCON

Hyundai TUCSON

De Hyundai TUCSON is een doorbraak in design. Het model heeft een progressief en innovatief uiterlijk. De TUCSON is voorzien van de modernste slimme technologieën.

De hybride aandrijving zorgt voor meer bereik met minder brandstofverbruik. Wil je hier ook van profiteren?
Hyundai Ioniq 5

Hyundai IONIQ 5

De IONIQ 5 is een middelgrote SUV die eruit ziet als een juweel op de weg door zijn stijlvolle verschijning en geavanceerde technologieën.

Dit model is vervaardigd met milieuvriendelijke materialen en heeft al diverse prijzen gewonnen. Ontdek het zelf!

Hyundai in cijfers

15.959

Geregistreerde Hyundai KONA modellen in Nederland, in 2022.
Dit betekent dat dit model behoort tot de top tien geregistreerde modellen met een volledige batterijelektrische aandrijving.

6

Met de ruim zes modellen elektrische auto’s, uitgevoerd met verschillende actieradiussen,
kan Hyundai met recht de meest veelzijdige elektrische autofabrikant worden genoemd.

70

Er zijn 70 Hyundaidealers, verspreid door heel het land. Zo vind je er altijd een in jouw buurt.
Kom langs voor een kop koffie en bespreek de mogelijkheden voor jouw elektrische auto.

9.000

Elektrische auto’s zijn populair. Dit merkte Hyundai aan de hoeveelheid inschrijvingen voor de Hyundai Ioniq 5 Project 45. Er lagen er zo’n 9.000 op de digitale mat van de fabrikant.

Vind jouw Hyundai

Nog aan het oriënteren bij de verschillende elektrische modellen van Hyundai? Of overweeg je de Santa FE aan te schaffen?
Bekijk alle informatie of probeer de auto zelf uit, zodat je de beste keuze kunt maken.