Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


FleetGOHét platform om jouw mobiliteit te regelen

Met FleetGO regel je alles voor jouw auto’s, vrachtauto’s en machines

FleetGO is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden van jouw wagenpark. Onder deze fleet vallen bedrijfsauto’s, vrachtauto’s, trailers en soms zelfs grote machines. Met FleetGO kun je onderdelen van jouw vloot volgen, gemaakte kilometers registreren en nog veel meer. En dat allemaal met behulp van een gebruiksvriendelijk platform. Benieuwd naar wat FleetGO nog meer te bieden heeft? Lees dan snel verder.

De services van FleetGO

rittenregistratie

Rittenregistratie

Met FleetGO kun je nauwkeurig ritten registreren. Deze data kan gebruikt worden als opgave voor de Belastingdienst, maar hier kan ook de CO₂-uitstoot mee berekend worden.

Een black box wordt op een professionele manier geïnstalleerd en gekoppeld met de kilometerteller zodat er geen fouten gemaakt kunnen worden.
rittenregistratie

CO2-registratie

Green driving is de speciale module van FleetGO die zich bezighoudt met de CO₂-uitstoot van een bedrijf door deze te meten en te rapporteren.

Aan de hand van gereden kilometers wordt de uitstoot berekend. Dit kan voor individuen, maar ook voor teams of zelfs hele afdelingen, zodat jij ziet waar de meeste uitstoot vandaan komt.
fleet management

Fleet management

Fleet management is hetgeen waar FleetGO zich in heeft gespecialiseerd. Met de black box kun je ieder voertuig uit jouw vloot volgen.

Op een interactieve live kaart zie je waar ieder voertuig is. Data uit deze track & trace kan vervolgens in een overzichtelijk dashboard worden gezet om processen binnen het bedrijf te verbeteren.
thuiswerkvergoeding

Parkeren

De black box die wordt geïnstalleerd voor de ritregistratie kan niet alleen hiervoor gebruikt worden. Ook parkeersessies worden nauwkeurig bijgehouden via dit systeem.

Parkeersessies worden automatisch begonnen en gestopt als het voertuig op een parkeerplaats staat. Jaarlijks kun je hiermee zelfs tot wel 20% besparen op parkeerkosten.

Krijg inzichten met de nauwkeurige track & trace

FleetGO installeert een black box in de voertuigen van jouw bedrijf. Hiermee kunnen ritten worden geregistreerd, kun je parkeren en kun je altijd live checken waar de voertuigen uit jouw vloot zijn. Maar het tracken van de voertuigen biedt nog veel meer mogelijkheden. De data van het tracken wordt namelijk opgeslagen, wel 10 jaar. Hierdoor zijn er gedetailleerde rapportages in te zien van het rijgedrag van de werknemers en kun je onder andere productiviteit verhogen en brandstofkosten verlagen.

Ook kun je controleren of bestuurders van bedrijfsvoertuigen zich aan de regels houden. Rijden ze niet te hard? En houden vrachtwagenchauffeurs wel lang genoeg pauze? Je denkt misschien, mijn werknemers willen niet zo constant gecontroleerd worden. Gelukkig kunnen de ritten ook als privé worden gemarkeerd wanneer de auto niet zakelijk gebruikt wordt. Zo maak je onderscheid tussen zakelijk rijden en privé.

fleetgo track and trace

Waarom kies je voor FleetGO?

Het beste product

FleetGO heeft niet veel verschillende producten. Dit komt doordat ze zich hebben gespecialiseerd in dat ene product dat ze hebben. Het trackingsysteem van FleetGO is heel nauwkeurig en biedt diverse functionaliteiten. Zo weet je altijd waar de vloot is, maar kun je ook zien hoe hard er gereden wordt. En met Geofencing zie je bijvoorbeeld wanneer een voertuig in een bepaald gebied komt.

Alles voor jouw groei

Groei is erg belangrijk voor FleetGO. Niet alleen bij het eigen bedrijf, maar juist ook bij klanten. Zo stimuleren ze bijvoorbeeld jouw groei door regelmatig rapportages te maken van bepaalde zaken. Aan de hand van informatie uit deze rapportage kun je als klant dingen aanpassen in jouw bedrijf zodat alles soepeler gaat lopen en je besparingen realiseert.

Gebruiksvriendelijk jasje

FleetGO maakt gebruik van een high-end cloud platform dat met de allerbeste service hardware en Amazon Web Services werkt. Hierdoor is het platform functioneel, schaalbaar en flexibel. Daarnaast heb je ook nog de ‘On-the-go’ app waarmee je het wagenpark eenvoudig vanaf de telefoon kunt beheren.

Green Driving

Met de module Green Driving probeert FleetGO ‘het nieuwe rijden’ te stimuleren. Dit is een rijstijl waarbij je brandstofbesparend rijdt en waarbij je gegevens worden verzameld met een computer. Zo kun je gegevens verzamelen van voertuigen en chauffeurs en zien wie er het meest zuinig rijdt en waar het meeste brandstof wordt verbruikt.

Aan de hand van een scorekaart kun je bestuurders binnen het bedrijf stimuleren om zuiniger te rijden. Als ze zuinig rijden krijgen ze een goede score in de app, en zo niet een slechtere. Ook krijg je een overzicht van hoe het gehele bedrijf het doet als het gaat om CO₂-uitstoot. Zo werk je dus met zijn allen naar een groenere toekomst.

FleetGO-Green-driving

FleetGO in cijfers

3

Er geldt een garantie van 3 jaar op hardware die door een professional wordt geïnstalleerd in voertuigen.

10

Data over ritten en bestuurders wordt opgeslagen en maar liefst 10 jaar bewaard. Zo kun je processen binnen het bedrijf altijd blijven verbeteren.

50.000

Op dit moment worden meer dan 50.000 voertuigen van 5.000 bedrijven gevolgd door het systeem van FleetGO.

Is FleetGO iets voor jou?

Biedt FleetGO de services die jouw bedrijf nodig heeft? Op hun website kan je berekenen wat een abonnement zou kosten voor jou. Hierbij is de eerste maand gratis!