Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


Exact helpt ondernemend Nederland

Exact: Smart solutions with a human touch

Exact is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwikkelen van softwareoplossingen om zo ondernemend Nederland te helpen. Exact helpt kleine en middelgrote bedrijven om processen in het bedrijf te automatiseren. Daarnaast bieden ze ook branchespecifieke oplossingen, bijvoorbeeld voor accountancy, handelsondernemingen en zakelijke dienstverleningen. Wat Exact speciaal maakt, is dat mensen centraal staan, of het nu klanten zijn, collega’s of de Nederlandse samenleving. Dat maakt dat veel mkb’ers tevreden zijn over hun samenwerking met Exact.

De services van Exact

ritregistratie met google maps

Zakelijke ritregistratie

Zakelijke ritten registreren is nog nooit zo makkelijk geweest als met Exact. Exact heeft namelijk een compleet declaratie systeem: Exact SRXP.

Google Maps kan worden geïntegreerd in Exact SRXP waardoor ritten automatisch berekend en toegevoegd worden in het systeem. Je kunt zelfs tussenstoppen of veel gereden routes toevoegen aan het systeem.
reiskostenvergoeding

Reiskostenvergoeding

Ook reiskosten kunnen eenvoudig berekend en vergoed worden met het uitgebreide declaratie systeem van Exact.

Net als ritregistratie werkt ook de reiskostenvergoeding via Exact SRXP. Gereden kilometers worden automatisch bijgehouden en deze kunnen vervolgens foutloos gedeclareerd en vergoed worden.
thuiswerkvergoeding

Thuiswerkvergoeding

Het complete declaratie pakket van Exact kan ook gebruikt worden om thuiswerkvergoedingen eenvoudig te declareren en vergoeden.

De thuiswerkdagen kunnen makkelijk bijgehouden worden en met de OCR-software worden ze snel en foutloos vergoed bij jouw werknemers.

Exact SRXP, een uitgebreide declaratiesoftware

Exact SRXP is een van de systemen die zijn ontwikkeld door Exact. Het biedt inzichten in de declaraties die werknemers hebben gemaakt en het helpt bij het verwerken van de gegevens en vergoedingen. Declaraties kunnen namelijk zonder moeite naar de boekhoudsoftware gestuurd worden waar ze verwerkt worden.

Declareren gaat in slechts 3 stappen met Exact SRXP. Eerst moet een medewerker een foto uploaden van een bonnetje. Dit gaat eenvoudig via de Exact app. De leidinggevende moet vervolgens de declaratie accepteren in de app. De data wordt daarna verwerkt en in het finance of HRM-systeem opgeslagen. Exact SRXP kan naadloos worden geïntegreerd met elk ander systeem dat jouw bedrijf al gebruikt.

Exact SRXP software

De Exact Online app

Alle bovenstaande services die mogelijk zijn met de declaratie software van Exact scoren hoog op gebruiksvriendelijkheid dankzij de Exact Online app. Appgebruikers hebben toegang tot gegevens, kunnen bonnetjes declareren, loonstroken inzien en verlof aanvragen. De Exact Online app zorgt ervoor dat je slimmer en efficiënter werkt en altijd op de hoogte bent van de meest belangrijke cijfers uit je boekhouding.

Exact Online app

Waarom kies je voor Exact?

Een compleet pakket

Exact heeft enorm veel te bieden. Naast het op zichzelf al complete declaratie pakket biedt Exact ook complete bedrijfssoftware. Zo heeft Exact een programma voor boekhouding en financiële software en bieden ze zelfs een systeem om de inkopen van jouw bedrijf te regelen. En met de ERP oplossing wordt alles in één systeem gebundeld.

Ervaring

Exact is niet zomaar een bedrijf. Het is al sinds 1984 bezig met het verbeteren van hun systemen, het verkrijgen van meer kennis en het helpen van kleine en middelgrote bedrijven. Na al die jaren zijn ze ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware op de Nederlandse, Belgische en Duitse markt. Met al deze ervaring word je dan ook verzekerd van kwaliteit.

Exact nu ook voor zzp’ers


Een eigen bedrijf: reiskosten bijhouden en factureren naar klanten, boekhouding accuraat en op peil en meer administratieve lasten. Dat terwijl je je ook en misschien wel het liefst op je kernwerkzaamheden wilt richten.

Daarom is Exact er nu ook voor zzp’ers. Facturen kunnen snel verstuurd worden door bonnetjes te fotograferen in de app. Deze kun je vervolgens rondsturen in het klantenbestand van de onderneming. En met de rittenregistratie van Exact zorg je ervoor dat er nooit meer fouten worden gemaakt en je geen onnodige kilometers rijdt.

Exact in cijfers

2050

2050 specialisten van Exact staan klaar om je te helpen.

675.000

De bedrijfssoftware systemen van Exact hebben al 675.000 mkb’ers geholpen en dit wordt alleen maar meer.

7

Al 7 bedrijven zijn in de laatste jaren samengevoegd met Exact waardoor het aanbod verder is uitgebreid.

Is Exact iets voor jou?

Buiten de declaratiesoftware die we hier hebben toegelicht, heeft Exact nog veel meer te bieden. Op de website van Exact kun je je aanmelden voor een 30 dagen lange gratis proefperiode. Zo kun je zien of de software van Exact bij jouw onderneming past.