Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl


employes logoGeniet van de voordelen van online salarisadministratie met Employes.

Regel jouw salarisadministratie eenvoudig met Employes

Employes is een Nederlands bedrijf dat is opgericht om salarisadministratie eenvoudig te maken. En dat is ze gelukt. Maar wat maakt de salarisadministratie dan zo goed vraag je je dan misschien af? Alles wordt direct doorberekend in de loonstroken van jouw werknemers. Zijn er kilometers gereisd en krijgen medewerkers daarvoor een reiskostenvergoeding? Dit wordt in de aankomende loonstrook verwerkt. Zijn werknemers een aantal dagen niet aanwezig geweest? Ook dit wordt automatisch verwerkt in de loonstrook. Wat Employes daarnaast zo gebruiksvriendelijk maakt, is de naadloze integratie met andere systemen, zoals de boekhoudpakketten van Exact of E-boekhouden.nl.

De services van Employes

reiskostenvergoeding employes

Reiskostenvergoeding

De declaratie van reiskosten gaat eenvoudig en snel via Employes. Werknemers kunnen de kosten die ze gemaakt hebben invoeren in de app of het online portaal.

De werkgever moet deze declaratie goedkeuren. Als dit gedaan is worden de kosten automatisch verwerkt in de nieuwste loonstrook.
verlof employes

Verlof aanvragen

Verlof of vrije dagen aanvragen was nog nooit zo makkelijk. Werknemers kunnen een verzoek voor verlof aanmaken in de app. Deze wordt vervolgens naar een werkgever of leidinggevende gestuurd.

De app laat zien wie er ziek zijn en geeft een geschiedenis van het verlof. Zo zie je precies wie er werken en wie niet.
thuiswerkvergoeding employes

Thuiswerkvergoeding

Naast reiskosten kunnen ook kosten die je maakt tijdens het thuiswerken vergoed worden met Employes.

Een thuiswerkvergoeding wordt uitgekeerd aan werknemers die thuis werken, als tegenhanger van de reiskostenvergoeding. Ook deze kunnen gedeclareerd worden en worden aan de loonstrook toegevoegd.

Declareer alle kosten met Employes

Een van de expertises van Employes is het verwerken van declaraties. Met de veranderende werkvormen en nieuwe mobiliteit is dit erg handig. Steeds meer werknemers kiezen er namelijk voor om thuis te werken. Met Employes kun je eenvoudig vergoedingen voor zowel thuiswerken als reiskosten regelen. Ook gaan werknemers op verschillende manieren reizen. De een pakt de trein, terwijl de ander nog met een auto komt. Een vaste reiskostenvergoeding is daarom niet meer van deze tijd en werknemers moeten hun gemaakte reiskosten zelf laten vergoeden.

In het online portaal van Employes of in de app kun je een categorie invullen voor de kosten die gedeclareerd worden. Vervolgens voer je nog wat extra gegevens in en wordt de declaratie naar de werkgever gestuurd. Deze kan hem goedkeuren en de vergoeding wordt vervolgens in een loonstrook verwerkt.

Declareren met Employes

Waarom kies je voor Employes?

Goedkoper

In tegenstelling tot andere aanbieders van salarisadministratie is Employes een stuk goedkoper. Voor maar €37 per maand plus een klein bedrag per extra loonstrook kun je al gebruik maken van alle services van Employes. Daarnaast bieden ze ook nog eens een gratis overstapservice om naar het systeem van Employes te gaan.

Compleet

Met Employes regel je alle zaken op het gebied van salaris. Maandelijkse administratie gaat binnen een paar klikken, nieuwe werknemers worden gemakkelijk toegevoegd en vrije dagen en verlof wordt snel verwerkt. Zo weet je zeker dat je geen fouten maakt als het gaat om salaris.

Implementeer Employes

Employes biedt alleen services die te maken hebben met salarisadministratie en personeelszaken aan. Dit betekent echter niet dat je weinig aan het systeem hebt. Je kunt het namelijk naadloos integreren met andere systemen. Denk hierbij aan de boekhoudsoftware van Exact. Maar ook is Employes te koppelen aan de Google tweestapsverificatie, om zo alle gegevens te beveiligen.

Alle personeelszaken op 1 plek

Met Employes regel je niet alleen salarisadministratie, maar ook andere personeelszaken kunnen overzichtelijk worden weergeven in de app of op het platform. Employes biedt een beveiligde omgeving waar je gegevens van werknemers kunt opslaan. Nieuwe contracten kunnen met 1 klik op de knop gemaakt worden wanneer alle gegevens in deze omgeving staan.

Deze HR-software voldoet aan de AVG-richtlijnen, dus je weet dat de gegevens echt veilig zijn. De software werkt daarnaast samen met de salarisadministratie, zodat wijzigingen die in de HR-software geplaatst worden, automatisch worden meegenomen in de loonstroken.

hr-software employes

Employes in cijfers

37

Wil je de volledige service van Employes, dan kost het slechts €37 per maand. En wil je alleen de salarisadministratie, dan kost het zelfs maar €25 per maand.

100+

Naduvi, de klant met de meeste medewerkers, heeft meer dan 100 medewerkers. Ook grote bedrijven kunnen het pakket van Employes dus gebruiken.

395

Employes heeft bijna 400 online reviews met een gemiddelde rating van 4,8 uit 5. Dit toont onder andere de gebruiksvriendelijkheid van de software aan.

Is Employes iets voor jou?

Ben je benieuwd of Employes bij jouw bedrijf past? Schrijf je in voor de gratis proefperiode of kijk verder op de website.