Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Tweedehands auto kopen: 50 50 deal, wat houdt het in?

Wil jij een nieuwe auto kopen, maar wil je niet in één keer een groot bedrag uitgeven? Dan kan een 50 50 auto kopen een goede optie zijn.

Wat is een 50 50 deal?

Het kiezen voor een occasion 50 50 deal wordt steeds populairder en is tegenwoordig ook mogelijk bij de aankoop van tweedehands auto’s. Voor veel mensen is het echter niet helemaal duidelijk wat dit inhoudt. Een 50 50 deal is kort gezegd een uitgestelde betaling. Je betaalt 50% van het aankoopbedrag bij aflevering van de auto. De andere 50% betaal je in maandelijkse termijnen af tegen een bepaald rentetarief. Een occasion 50 50 deal is ook mogelijk bij verschillende aanbieders. Een tweedehands auto kopen 50 50 deal kan dus een aantrekkelijke optie zijn als je niet direct al je geld wilt uitgeven.

Kan iedereen kiezen voor een auto kopen 50 50 deal?

Bij een 50 50 deal ga je door enkele procedures heen. Je kunt gebruik maken van een auto kopen met 50 50 deal als je niet teveel kosten hebt aan levensonderhoud en geen openstaande schulden hebt. Dit zijn de richtlijnen die zijn opgesteld voor het verstrekken van consumentenkrediet. Voldoe jij aan deze eisen? Dan kun je een 50 50 deal (tweedehands) auto kopen.

auto kopen 50 50 deal

Hoe gaat een 50 50 deal in zijn werk?

Wil je een nieuwe of tweedehands auto kopen? 50 50 deal al eens overwogen? Verschillende garages en online platforms bieden dit aan, maar waar vind je de beste prijs voor een tweedehands auto? Bepaal welk bedrag jij maximaal te besteden hebt en hoeveel je maandelijks kunt aflossen. Als dit op een rijtje staat, kun jij op zoek naar een 50 50 deal tweedehands auto. Check nog een keer goed de voorwaarden en het rentetarief bij de aanbieder. Als jij een leuke (tweedehands) auto hebt gevonden kun je alles vastleggen.

Voordelen en risico’s auto kopen 50 50 deal

Een 50 50 auto kopen brengt natuurlijk een aantal voordelen, maar ook enkele risico’s met zich mee. De voordelen zijn duidelijk: je krijgt de kans om jouw droomauto te kopen met een voordelige regeling. Als je geen groot bedrag wilt uitgeven, is een tweedehands auto kopen met 50 50 deal helemaal een voordelige optie om naar te kijken. Een 50 50 auto kopen zorgt ervoor dat je maar 50% van het bedrag betaalt bij aflevering, zodat jij direct plezier hebt van de auto die je zo graag wilt. Het andere voordeel is dat je vaak zelf de gewenste looptijd van de 50 50 deal bepaalt om de andere 50% van de tweedehands auto af te betalen. Tijdens deze looptijd betaal je maandelijks een vast bedrag met een vaste rente, dus je komt niet voor verrassingen te staan.

Maar er zijn natuurlijk ook een paar andere punten waar je goed op moet letten voordat je gaat zoeken naar ‘auto kopen 50 50 deal’. Je betaalt een bepaald rentepercentage over de overige 50% van het bedrag. Net zoals bij alle andere financieringsvormen wordt dit geregistreerd bij het BKR. Je zit dus voor een bepaalde termijn vast aan een lening en dient deze ook netjes te betalen. Ga voor jezelf na of deze keuze goed bij jou past.

auto kopen 50 50 deal

auto kopen 50 50 deal

Een tweedehands auto kopen: 50 50 deal een goede keuze?

Jij wilt graag een auto kopen en je voorkeur gaat uit naar een betaalbare tweedehands auto. Is een 50 50 deal auto kopen dan een goede keuze? Als jij het bedrag van een tweedehands auto ook nog fors vindt of je wilt geen groot bedrag in één keer uitgeven, maar dit verspreiden over de tijd, dan is een 50 50 deal tweedehands auto een goede optie. Veel garages bieden een occasion 50 50 deal aan. Zoek maar eens op ‘tweedehands auto kopen 50 50 deal’ en je kunt verschillende aanbieders vergelijken. De voorwaarden zijn vaak precies hetzelfde als bij een nieuwe auto. Ook bij tweedehands auto’s kun je dus gaan voor een 50 50 auto kopen.

Tips bij een 50 50 auto kopen

Een auto kopen met 50 50 deal wordt steeds populairder. Bekijk of dit ook goed bij jou past en zet alles nog een keer goed op een rijtje met deze tips!

– 50 50 auto kopen? Breng eerst jouw financiën in beeld en bepaal het bedrag dat jij maximaal te besteden hebt bij de aanschaf en voor de maandelijkse afbetaling.
– Het is ook mogelijk om een 50 50 deal tweedehands auto te kopen. Wil je voordelig uit zijn? Bekijk dan zeker die optie eens.
– Wees je er bewust van dat het gaat om een financieringsvorm en dat dit geregistreerd wordt bij het BKR.
– Denk na over de looptijd van de 50 50 deal die jij het liefste hebt. Een voordeel is namelijk dat je vaak zelf kunt bepalen over welke periode je de overige 50% van jouw tweedehands auto af wilt betalen.
– Vergelijk verschillende aanbieders en bekijk hun aanbod, voorwaarden en rentetarief goed. Veel plezier met het uitzoeken een 50 50 deal voor jouw nieuwe (tweedehands) auto!

auto kopen 50 50 deal

Nu online te bestellen op Auto.nl

Mazda MX-30

Deze Mazda MX-30 E-Skyactiv 143 First Edition is de perfecte elektrische auto voor als je op zoek bent naar onderscheidend elektrisch vermogen.
 
Hij is veilig en uitgebreid en zorgt ervoor dat je altijd comfortabel op je plek van bestemming aankomt.

Peugeot e-2008

Een volledig elektrische auto van Peugeot is niet zomaar een auto, het is een hele ervaring.
 
Deze auto wordt aangedreven door een krachtige motor, hij is voorzien van 16 inch lichtmetalen velgen, en door de connected drive services heb jij al je apps altijd bij de hand.

Toyota C-HR

Voor wie regelmatig langere afstanden wil afleggen zonder afhankelijk te zijn van laadpalen, is het goed om een hybride auto te overwegen.
 
Deze Toyota C-HR 1.8 Hybrid is comfortabel en tegelijkertijd zuinig met brandstof.

Volkswagen e-Up!

Volkswagen was een van de pioniers in de markt voor elektrische stadsauto’s door de lancering van de e-Up in 2013.

De e-Up is een interessante optie, want het is gewoon de bekende Volkswagen Up, maar dan elektrisch aangedreven.

Klaar voor een goede deal?

Bij auto.nl vind je een ruim aanbod van occasions en profiteer je van diverse financieringsmogelijkheden.

De beste auto tweedehands kopen

Inzicht in de marktcijfers van verkoop en lease

2.008.222

Zoveel occasions zijn er van eigenaar gewisseld in 2021.

1.333.971

Verkoop van gebruikte auto’s door autobedrijven aan particulieren in 2021

1.205.000

Totale leasewagenpark van 2021

54%

Aandeel van elektrische auto’s op de leasemarkt.

Vind jouw occasion

Een auto kopen? Bij auto.nl vind je allerlei modellen tegen een aantrekkelijke prijs. Van veelgebruikt tot bijna helemaal nieuws: ze hebben allemaal grondige checks ondergaan. Gebruik de filtermogelijkheden en vergelijk, totdat je de auto vindt die voldoet aan jouw wensen. Koop de auto vervolgens met inruil, ga voor huurkoop of betaal direct via iDEAL. Binnen vijf werkdagen bezorgen we jouw nieuwe auto rijklaar bij je thuis. Vervolgens profiteer je van 14 dagen bedenktijd en BOVAG-garantie.