Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Stromer: Nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit

Een e-bike is een fiets met een elektrische motor, waarmee je snelhede kan behalen van 25 km/u. Je combineert namelijk je spierkracht met de kracht die de elektrische motor levert.

In principe werken alle e-bikes hetzelfde. Toch zit er vaak grote verschillen in de specificaties van de e-bike en de verschillende e-bike fietsmerken. Een populair fietsmerk voor e-bikes is Stromer. Dit merk heeft verschillende e-bikes op de markt gezet, die goed bevallen onder het publiek.

Meer weten over Stromer en hun e-bikes? Lees dan verder!

Alles over Stromer

Ben je op zoek naar een e-bike die beschikt over meer power? Het jonge fietsenmerk Stromer is afkomstig uit Zwitserland. Dit merk staat voor een nieuw tijdperk in de urbane mobiliteit. Door de nieuwe technologieën van Stromer en de verschillende vaardigheden van de Zwitserse ingenieurs, beantwoordt Stromer de uitdagingen van het stadsverkeer.

Stromer staat bekend om het ontwikkelen van krachtige speed pedelecs met uitstekende rijeigenschappen. De fietsen van zijn gemaakt voor woon-werkverkeer en voor recreatieve doeleinden. Niet voor niks dat de slogan “Wij geloven dat in elke meter kwaliteit zit” past bij de visie van dit fietsenmerk.

De beste e-bikes van Stromer

De meeste e-bikes – met uitzondering van de speed pedelec – van Stromer beschikken over een middenmotor, hebben een groot accu bereik, beschikken over een innovatieve app en een modern design.

Ben je nu benieuwd naar de eigenschappen van de e-bikes van Stromer? Lees de favoriete e-bikes van het merk Stromer hieronder!

ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

1. Stromer ST5

Ben je op zoek naar het beste van het beste? De nummer één in dit rijtje is de Stromer ST5. Deze speed pedelec heeft een maximaal vermoge en heeft een volledig geïntegreerd design met high-end componenten. Hierdoor levert de e-bike de hoogste prestaties en een uitstekende rijdynamiek.

Ondanks dat de Stromer ST5 hoge snelheden kan bereiken, hoef je niet bang te zijn dat je niet op tijd stopt. De Stromer ST5 heeft namelijk een krachtige remprestatie die exact is afgestemd op het motorvermogen. Daarnaast hebben de banden een groot volume waardoor je maximale grip hebt op het asfalt. Ook heb je hierdoor een optimale wegligging en blijft de Stromer ST5 overal overeind.

Door het krachtige Stromer motorvermogen merk je vanaf je eerste trap op het fietspedaal dat de Stromer ST5 vooruit wil met een enorme kracht. Door de sport modus die de speed pedelec aanbiedt, zit je altijd in pole positie.  

2. Stromer ST3

De tweede in het lijstje van de favoriete Stromer varianten, is de Stromer ST3: een uitzonderlijke dynamisch speed pedelec. Deze speed pedelec kun is ideaal voor dagelijks gebruik, dankzij de aanpasbare zitpositie.

De speed pedelec is drievoudig beveiligd door middel van Gps-plaatsbepaling, motorblokkering in de diefstalmodus en bij vreemde beweging stuurt de speed pedelec een e-mail of sms naar de eigenaar. Ideaal voor als je vaak je speed pedelec gebruikt in de stad.

3. Stromer ST1

De laatste in dit rijtje – maar zeker niet een slechte – is de Stromer ST1. Deze speed pedelec is gemaakt voor het dagelijks gebruikt en wordt dan ook gezien als een allrounder. Let op: deze variant heeft wel regelmatig onderhoud nodig.

De Stromer ST1 is de eerste klas speed pedelec,met een opvallend luxe design.
Zo beschikken de banden over een groot volume, een comfortabele zitpositie van de speed pedelec.

Met het krachtige vermogen van de Stromer ST1, kun je wat er ook gebeurt krachtig gas blijven geven. De achterwielmotor ondersteunt je tijdens het fietsen tot 45 km/u en maakt geen geluid tijdens het fietsen. Hierdoor is de motor van de Stromer ST1 krachtig, dynamisch en stil.

De drie geboden van Stromer

Innovatief Stromer team

Elk van de 101 medewerkers draagt hun steentje bij aan de ontwikkeling van de Stromer Campus.

Hoge kwaliteit

Mobiliteit is vrijheid. Door de beste ontwikkeling van het frame tot aan software, hebben de fietsen van Stromer een hoge kwaliteit.

Zwitserse technologie

Met Zwitserse ingenieursvaardigheden biedt Stromer een antwoord voor de uitdagingen van het stadsverkeer.

Fiets jij binnenkort weg op je nieuwe Stromer?

Vergelijk snel alle modellen, accu’s en extra features en maak gebruik van het handige filter. Binnen no-time ben je klaar voor je volgende rit!

Partnership met Stromer

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Stromer of Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.