Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Sparta: het fietsenmerk voor e-bikes

Het fietsenmerk Sparta is begonnen in 1917. In 1998 waren zij het eerste en daarnaast enige merk wat de elektrische fiets op de Nederlandse markt bracht. De elektrische fietsen staan bekend om hun goede kwaliteit met het vermogen de trapondersteuning juist af te stellen. Ideaal om jezelf te vervoeren naar je favoriete plekken. Het is dan ook niet gek dat je met een e-bike van Sparta je vrij en energiek voelt terwijl je de stad te slim af bent.

Meer weten over Sparta?

Sparta: Al meer dan 100 jaar een begrip

Bij Sparta stromen de ideeën door. Als jij ligt te slapen dan is het team van Sparta klaarwakker om door te werken om de beste e-bikes voor je te ontwerpen. Dit doen ze zodat jij de stad te slim af bent en je morgen nieuwe wegen kunt inslaan.

Sparta creëert al ruim 100 jaar de beste fietsen. Wist je dat na de oorlog Sparta ook één van de grootste motorfietsen producent was in Nederland? Waar je ook bent, je komt altijd wel een fiets van Sparta tegen. Het is dan ook niet gek om te zeggen dat Sparta niet meer weg te denken is binnen het fietslandschap. Bij Sparta staan drie dingen de afgelopen eeuw in het licht. Dit zijn realisatiekracht, verbeelding en enthousiasme. Door deze drie dingen heeft Sparta de afgelopen eeuw de meest innovatieve fietsen ontwikkeld.

Het fietsenmerk Sparta heeft een duidelijk doel voor ogen. Ze willen namelijk ervoor zorgen dat mensen steeds vaker de fiets kiezen. En het mooie is dit is hedendaags nog steeds het geval! Sparta wil dan ook graag helpen met de landelijke transitie naar duurzame en gezonde mobiliteit versnellen. Door slim in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de technologie, worden er elk jaar fietsen geleverd van topkwaliteit.

Dankzij het ademen van innovatie, valt fietsenmerk Sparta momenteel nog steeds in de prijzen. Zo is Sparta in 2022 bekroond tot beste fietsen van het jaar 2022. De award werd ontvangen in de categorie urban.

Producten

Overzicht van het type producten of diensten van het Sparta

Elektrische fietsen

De elektrische fietsen van Sparta staan bekend om hun moderne design en de mate van comfort. Ook kan je er vanuit gaan dat er bij Sparta uitsluitend gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technologische snufjes.

Speed pedelecs

Ga je liever wat hardere dan 25 kilometer per uur? De Speed pedelecs kunnen tot wel 45 kilometer per uur en zijn dankzij het fietsenmerk Sparta verkrijgbaar op eigen bodem.

Stadsfietsen

Een elektrische fiets zonder al teveel poespas? De stadsfietsen van Sparta zijn ideaal om in de stad te gebruiken. Een strak design, fijne prijs en het vermogen om je snel van A naar B te brengen.
ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

Grensverleggende innovaties

Sparta doet er alles aan om de nieuwste en beste innovaties aan te leveren. Sparta zegt dan ook “wij ademen innovaties”. Dit doen ze door slim in te spelen op de nieuwste technologieën. Sparta is dan ook de uitvinder van de elektrische fiets en daarmee koploper als we het hebben over technologie.

Door op de nieuwste technologie in te spelen, levert Sparta iedere jaar weer producten die bekend staan om hun topkwaliteit hebben. De expertise van Sparta ligt bij de kilometervreters voor in en rondom de urban jungle. Het is dan ook niet gek dat tal van stadse en innovatieve modellen op de naam staan van Sparta. De elektrische fietsen van Sparta is daarnaast één van de meest verkochte e-bikes van Nederland.

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer? Bekijk de favorieten van de Sparta e-bikes hieronder:

1. Sparta A-SHINE FIT M7B

De beste e-bike van Sparta is de Sparta A-SHINE FIT M7B. Dit is een stijlvolle fiets waarop je kunt bouwen. De Sparta A-SHINE FIT M7B is uitgeroepen als beste koop in 2022 door de fietstest. Door de strakke aluminium frame met kabels die optimaal geïntegreerd zijn blijf je nooit haken achter iets tijdens het inparkeren. Daarnaast geeft het een mooi en strak design aan je fiets.

Met de Sparta A-SHINE FIT M7B hoef je niet bang te zijn dat je te laat remt. De e-bike heeft namelijk krachtige hydraulische schijfremmen die ervoor zorgen dat je in een mum van tijd stil staat. Ideaal als je een e-bike aanschaft voor in – of net buiten- de stad.

Als laatste heeft de Sparta A-SHINE FIT M7B een actieradius naar keuze. Je kan helemaal zelf kiezen welke Bosch accu jij op je e-bike wilt. Je hebt de keuze uit een capaciteit van 300, 400 of 500 Wh. Hiermee haal je afstanden tussen de 40 en 150 kilometer.

2. Sparta D-RULE M8TB

De nummer twee in dit rijtje is de Sparta D-RULE M8TB. Deze e-bike is perfect voor degene die naar optimale prestaties verlangt. De e-bike heeft een strakke urban look met een krachtige motor. Daarnaast is de Sparta D-RULE M8TB uitgeroepen als de beste koop door de fietstest.

De Sparta D-RULE M8TB is erg praktisch om te gebruiken. In welke omgeving je ook bent: je pakt je Sparta e-bike, stopt de accu erin en je kunt de omgeving verkennen op je eigen tempo.

De Sparta D-RULE M8TB heeft een krachtige motor van Bosch Performance, waardoor je nooit bij een afspraak te laat komt. De Bosch Performance zit in het midden van de e-bike waardoor en is mooi in de e-bike verwerkt. Dit wordt ook wel middenmotor genoemd.

3. Sparta A-SHINE ENERGY M8B

Ben je op zoek naar een e-bike die naast soepel, ook nog eens comfortabel is? Dan is de Sparta A-SHINE ENERGY M8B een erg goede optie. De e-bike heeft een nieuwe urban look en is voorzien in alle gemakken. Met deze e-bike kun je genieten van een soepele rit die je met veel kracht ondersteunt.

De Sparta A-SHINE ENERGY M8B heeft namelijk een Bosch Active Line Plus middenmotor, waardoor je niet meer te stoppen bent op je e-bike. Het is mogelijk te kiezen voor een accucapaciteit van 300Wh, 400Wh en 500 Wh.

Daarnaast zorgen de hydraulische schijfremmen ervoor dat je snel tot stilstand komt. Nog een voordeel: door de monoshock voorvering wordt je goed opgevangen en blijf je comfort houden tijdens je rit. Ideaal voor als je van plan bent langere afstanden te maken!

De kracht van Sparta bikes

‘Al 100 jaar maakt Sparta de fietsen van morgen’

Innovatie

Sparta ademt innovatie. Door in te spelen op de nieuwste technologie, zijn de fietsen van Sparta gegarandeerd van topkwaliteit.

Service

De Spartanen staan voor je klaar om de nieuwste middelen van de Sparta e-bike te laten ervaren. Krijg advies op maat, bestel eenvoudig een nieuwe fiets en ontvang passende service.

Zelf de innovatieve e-bikes ervaren?

Bij Sparta vind je e-bikes passend bij jouw avontuur.

Partnership met Sparta

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Sparta of Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.