Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Koga fietsen: Nederlands vakmanschap

Passie. Dat is waar Koga op draait en dat is terug te zien in de fietsen. Ontworpen én handgemaakt in Nederland sinds 1974, Koga zet in op de beste kwaliteit en service. Je vindt er elektrische fietsen, stadsfietsen, wedstrijd- en trekking fietsen.

Koga

Koga fietsen worden ontworpen en met de hand gemaakt in Heerenveen. Echt Nederlands vakmanschap dus.


Bij Koga zijn alle designers en ingenieurs experts in hun vakgebied. Door zelf dagelijks op de fiets te zitten, weten de designers precies hoe de perfecte fiets eruit ziet. Ze vertalen de belangrijkste behoeftes van consumenten naar slimme ontwerpen en degelijke oplossingen. Dit zorgde voor een ruim aanbod aan modellen voor wielrenners, sportliefhebbers en avonturiers.

Dankzij Koga’s samenwerking met wielersportteams kunnen ze hun eigen fietsen ook zo goed mogelijk perfectioneren. De fietsen zijn licht en goed afgewerkt. De onderdelen en componenten zijn zorgvuldig geïntegreerd. Hiermee brengen ze wielrenners naar de top, zoals ze gedaan hebben tijdens de Olympische Spelen in Tokio. De baanfiets Koga Kinsei behaalde toen goud.

Elke individuele fiets krijgt persoonlijke aandacht en wordt volledig gebouw door één master mechanic. Dit is een professional met oog voor detail die de fiets volledig op jouw wensen afstemt. Elke fiets krijgt dan ook een fietspaspoort met naam en foto van de mechanic die verantwoordelijk was voor jouw fiets. Heeft je fiets ooit een reparatie nodig? Dan staan alle belangrijke gegevens vermeld in het fietspaspoort.

Een fiets voor iedere avonturier

Welke Koga fiets past het best bij jou?

Stads- en tourfietsen

Trekking

Elektrische fietsen

ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

E-bikes

Elektrische fietsen zijn er voor veel uiteenlopende doeleinden. Of je de fiets dagelijkse gebruikt of inzet voor lange afstanden of off-road avonturen heeft een grote impact op het ontwerp van de fiets. Daarom heeft Koga fietsen voor alle doeleinden.

Bij Koga heb je een ruim assortiment om uit te kiezen en kan je makkelijk filteren op de eigenschappen die jij belangrijk vindt. In de categorie e-bikes vind je onder andere de Nova, Pace en E-spire. Houd bij het kiezen van de juiste e-bike vooral rekening met het gewicht van de fiets, de actieradius en het design van het frame.

Stads- en toerfietsen

De stads- en toerfietsen van Koga zijn licht, sportief en hebben een luxe afwerking. Koga staat dan ook bekend als specialist op dit gebied. Het comfort en de fijne rijeigenschappen zorgen ervoor dat elk ritje op de fiets een zorgeloze ervaring is.

Alle snoeren en kabels voor lampen en remmen zijn mooi weggewerkt in het frame en de stuurpen. Ook de koplamp is geïntegreerd in de fiets. Deze fietsen zijn goed herkenbaar aan hun unieke en eigenzinnige ontwerp. De fietsproducent heeft al meerdere prijzen in de wacht gesleept voor het design van de fietsen.

Trekking

Op avontuur, maar dan met de fiets. Daarvoor heb je een sterke en betrouwbare fiets nodig. Bij Koga ben je dan zeker op de goede plek. De kwaliteit is terug te zien in het ontwerp. Kan je toch niet echt vinden wat je zoekt? Kies dan de Signature variant van jouw favoriet en personaliseer die volledig naar jouw wensen.

De trekking fietsen zijn perfect om lange reizen mee te maken. Je rijdt soepel over asfalt, maar net zo makkelijk over onverharde wegen en paden. Ook hebben deze fietsen genoeg punten waar jij je bagage aan vast kunt maken, zodat je alles wat je nodig hebt makkelijk mee kan nemen.

Met de luxe fietsen van Koga heb jij gegarandeerd een fiets van topkwaliteit die zowel praktisch als stijlvol is.

Koga elektrische fietsen

De unieke kenmerken van Koga

Personaliseerbaar

Met Koga signature stel je de perfecte fiets samen. Kies zelf het frame, de kleur én de onderdelen. Zo creëer je de fiets die perfect bij je past.

Kwaliteit

Iedere nieuwe fiets wordt na de productie uitgebreid getest onder echte gebruiksomstandigheden. Hiermee blijft een hoge kwaliteit gegarandeerd en heb je met Koga altijd een betrouwbare fiets.

Handwerk

Iedere Koga fiets wordt met oog voor detail opgebouwd door een gespecialiseerde mechanic. Deze zorgt ervoor dat je fiets beschikt over alle gewenste componenten.

Klaar voor avontuur op een Koga?

Kies uit de vele verschillende modellen, kleuren en onderdelen voor jouw perfecte fietsritje.

Partnership met Koga

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Koga op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.