Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Fietsen en vrijheid bij Kalkhoff

Vooruitstrevend, vrij en uniek. Dat is Kalkhoff. Je vindt bij deze fietsproducent een scala aan verrassende modellen, kleuren en designs. In de categorieën allroad, city en trekking biedt Kalkhoff kwalitatief hoogwaardige fietsen. Met een focus op technologie weet het fietsen te leveren die zorgen voor een optimale ervaring tijdens ieder ritje.

Kalkhoff

Kalkhoff komt oorspronkelijk uit Duitsland. De oprichters hechten grote waarde aan controle en vrijheid. Deze waarden zie je dan ook terug in het ontwerp van iedere Kalkhoff fiets. Met hun fietsen willen ze het mogelijk maken om zorgeloos de stad en de natuur opnieuw te ontdekken en zo meer in contact te zijn met het leven. Dat deze filosofie leidt tot een goed product is duidelijk: Kalkhoff bestaat al meer dan 100 jaar en combineert nog iedere dag traditionele waarden met moderne technologie.

Dit wordt weerspiegeld in de kwaliteitsgarantie en het unieke ontwerp van Kalkhoff fietsen. Stijlvol, traditioneel en toch modern en innovatief. Elk onderdeel wordt onder wakend oog geproduceerd, getest en gemonteerd. Zo wordt de kwaliteit van de fietsen zo hoog mogelijk gehouden.

Producten

Een goede elektrische fiets is vaak een investering. Kalkhoff heeft haar fietsen onderverdeeld in duidelijke categorieën, waardoor het kiezen van de juiste fiets een stuk eenvoudiger wordt. Ga na op welk terrein je de fiets het meest gebruikt en welke afstanden je aflegt. Met de keuzehulp van Kalkhoff vind je zo binnen mum van tijd de beste modellen.

Trekking

City

Allroad

ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

Endeavour lijn

De Endeavour fietsen zijn perfect voor trekking. Lange tochten over het platteland of offroad door bossen: deze fietsen kunnen het allemaal. Alle fietsen in deze lijn zijn sterk, maar toch stoer en licht. Ze zijn verkrijgbaar als normale fietsen, maar zijn ook te bestellen als elektrische variant. Om ervoor te zorgen dat de fiets perfect aansluit bij je bhoeftes, kun je kiezen uit verschillende frames. De accu’s die de elektrische varianten gebruiken zijn van Bosch. Dankzij de krachtige accu brengt de fiets je mijlenver vooruit.

Image lijn

De fietsen uit de Image lijn van Kalkhoff zijn ideaal voor in de stad. Van de ene winkel naar de andere, of in no-time langs alle bezienswaardigheden: met de Image fiets ben je snel op je plaats van bestemming. Ook deze fietsen komen in verschillende framematen en kleuren.

Een aantal van de elektrische modellen van de Image lijn hebben de keuze voor een terugtraprem. Deze zijn dan nog steeds verbonden met de hydraulische schijfremmen.

Waarom kiezen voor Kalkhoff?

Design

Kalkhoff richt zich op het neerzetten van het ultieme bikedesign. Dat ze hierin slagen blijkt uit de prijzen die het heeft gewonnen. In 2016 en 2018 won Kalkhoff de felbegeerde Red Dot Award.

Robuust

De fietsen van Kalkhoff zijn ontworpen om tegen een stootje te kunnen. Of je nu een wedstrijdje doet in de bossen of over hobbelig terrein rijdt: het is geen enkel probleem voor de Kalkhoff fietsen.

Krachtig

Iedere elektrische fiets van Kalkhoff is uitgerust met accu’s van Bosch. Deze zorgen ervoor dat je zelfs met harde tegenwind makkelijk vooruit komt.

Welke Kalkhoff past bij jou?

Kies voor Kalkhoff, voel de wind zonder er tegenin te trappen en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid.

Partnership met Kalkhoff

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Kalkhoff op Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.