Moby
Colenbranderstraat 10
6813 KW Arnhem

Contact
info@yourmoby.nl

Cube: Perfect voor on- én offroad

Ga je er regelmatig op uit met je fiets of leg je lange afstanden af? Dan kan het vinden van de juiste fiets een uitdaging zijn. Bij Cube vind je precies wat je nodig hebt om écht op avontuur te gaan: van de geschikte fiets voor het terrein tot de juiste accessoires en gear.

Cube Bikes

Bij Cube kun je terecht voor alles wat je nodig hebt voor het ultieme fietsavontuur; of dat nu een ritje door de stad is met vier kinderen of een serieuze bergklim. Op Cube kun je rekenen.

Het fietsmerk is van oorsprong Duits, maar tegenwoordig kun je Cube in veel meer landen vinden. Het bedrijf is constant aan het innoveren en zet in op technologie en duurzaamheid. Zo ben jij niet alleen verzekerd van de beste producten, maar houd je tegelijkertijd je impact op het milieu zo klein mogelijk. De producten, verpakkingen, locaties en samenwerkingen worden voortdurend up-to-date gehouden om dit waar te maken.

Producten van Cube worden gemaakt voor fanatiekelingen en hobbyisten, maar ook voor de dagelijkse commuter heeft Cube fijne fietsen ontworpen. Je vindt er niet alleen gewone fietsen, maar kunt er ook terecht voor elektrische modellen.

Producten

On-road

Cube heeft een groot aanbod aan fietsen voor verschillende doeleinden. In de on-road categorie vind je city en tour bikes die geschikt zijn om comfortabel door de bewoonde wereld te trekken. Dit kan zijn voor korte stukjes zoals je dagelijkse boodschappen, maar ook voor lange afstanden over vlak terrein.

Ben je op zoek naar een nieuwe fiets voor je dagelijkse woon-werkverkeer? Dan vind je in deze categorie je ideale fiets. De fietsen zijn licht en snel, waardoor je makkelijk door de ochtendspits in de stad kunt fietsen. Hierdoor zijn deze fietsen ook heel geschikt om langere afstanden mee af te leggen. Kijk bijvoorbeeld naar een e-bike in deze categorie voor fietsvakanties of weekenden weg. Wil je nou lekker snel langs alle files schieten of met een hoog tempo langere afstanden afleggen? Dan kan je kiezen voor de speed pedelecs van Cube. De fietsen uit de Kathmandu lijn zijn zeker een aanrader.

ONZE PARTNER

Fietsvoordeelshop

De webshop voor fietsen tegen een scherpe prijs en bijpassende accessoires.

Offroad

Alleen de echte avonturiers wagen zich buiten de belopen paden. De sportieve vakantiegangers kunnen bij Cube fietsen kopen die gebouwd zijn voor de onbegaanbaardere terreinen. Toeristische omwegen over wat guurder terrein of een dagje de natuur in? Het kan makkelijk en comfortabel met de offroad fietsen van Cube.

De echte sporters zullen hier ook hun weg wel vinden. Ga je wielrennen, veldrijden, een triatlon voltooien of mountainbiken; alle gear is te vinden bij Cube. Elke fiets heeft specifieke eigenschappen die ervoor zorgen dat jij zo comfortabel mogelijk op je eindbestemming komt.

Cube heeft niet alleen fietsen, maar ook andere benodigdheden voor een volledige uitrusting en extra onderdelen om je fiets uit te breiden of te repareren. Dus kan je jouw ultieme fiets niet vinden? Dan stel je gewoon zelf samen.

De kracht van Cube

Met innovatie, duurzaamheid en personalisatie vind je bij Cube de ultieme fiets voor iedere situatie.

Innovatie

Met een innovatie composiettechnologie creëert Cube de lichtste fietsen met een hoge stijfheid. Hiervoor combineren ze carbonvezels, minuscule nanodeeltjes en een slim hardingsproces.

Duurzaamheid

Cube gebruikt gerecycled papier en karton om de fietsen in te verpakken. Het bedrijf verlengt de levensduur van de fiets zodat deze zo lang mogelijk mee kan. Gaat er toch iets kapot? Dan is reparatie geen probleem.

Zelf op avontuur?

Bij Cube vind je een fiets die perfect is voor jouw fietstocht.

Partnership met Cube

Zie jij mogelijkheden in een partnership met Cortina of Moby, heb je vragen of wil je met ons in gesprek? Neem vandaag contact met ons op en we kijken graag wat we voor je kunnen betekenen.